FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Victoria de la debut nu l-a convins pe Laszlo Balint: „Avem nevoie de întăriri!”

Jovan Markovic (21 de ani) a înscris o „dublă” la debutul lui Laszlo Balint (43 de ani). Cei doi protagoniști au comentat victoria.
Jovan Markovic (21 de ani) a înscris o „dublă” la debutul lui Laszlo Balint (43 de ani). Cei doi protagoniști au comentat victoria.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 22:22 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 22:24

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Arminia Bielefeld, scor 4-1, în primul meci amical al stagiului de pregătire din Austria. Jovan Markovic (21 de ani) a înscris o „dublă” la debutul lui Laszlo Balint (43 de ani). Cei doi protagoniști au comentat victoria.

„A fost un test util, unul reuşit. Starea de oboseală s-a resimţit. Vrem să aducem principii uşor schimbate faţă de ce a fost sezonul trecut. Acest proces necesită timp. Jocul a fost consistent. Reacţia băieţilor a fost foarte bună. Nu ne lăsăm entuziasmaţi de rezultat.

De aici trebuie să plecăm. Îmi doresc să aibă foame de performanţă. Au jucat toţi foarte bine. Îi felicit pentru acest prim test. Băieţii sunt foarte receptivi, este un grup foarte bun. Sper să folosim din plin acest cantonament. Avem nevoie de întăriri”, a spus Laszlo Balint, potrivit site-ul oficial al lui CSU Craiova. 

Jovan Markovic: „Vreau titlul cu CS Universitate Craiova”

„A fost un meci greu, încercăm să câştigăm fiecare meci. Fiecare campionat eu un nou început. Sperăm să facem un campionat bun. Încerc să mă pregătesc cât mai bine şi să ajut echipa cât mai bine. 

Nu mă gândesc la titlul de golgheter, mă gândesc la titlul de campion. Presiune este tot timpul la Universitatea Craiova. Nu mă gândesc la un transfer acum”, a comentat Jovan Markovic

CS Universitatea Craiova, pregătiri pentru Conference League

CS Universitatea Craiova a început astăzi seria meciurilor amicale din Austria. Adversar a fost Arminia Bielefeld, echipă care a încheiat pe locul 17 în ediția precedentă de Bundesliga și a retrogradat în al doilea eșalon.

Pe 29 iunie, de la 19:30, juveții o vor întâlni pe Qarabag FK (Azerbaijan, liga 1), iar pe 3 iulie, de la 12:00, pe Heidenheim 1846, din liga a doua germană. Alte două teste sunt în curse de perfectare.

Oltenii vor debuta în turul secund preliminar din Conference League împotriva albanezilor de la KF Vllaznia Shkoder.

VIDEO Laszlo Balint: „Cred că putem realiza lucruri importante în sezonul viitor”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Becali, lăudat de rivalii de la CFR Cluj: „Toată lumea ar trebui să îl aprecieze”

Liderul lui CFR Cluj, mesaj clar pentru rivali: „Suntem mult mai puternici ca anii trecuți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
terranovaaa
terranovaaa  •  27 Iunie 2022, 03:01
Postat de 1.fcu pe 26 Iunie 2022, 22:53

***

Ok scubi

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Iunie 2022, 01:42
Postat de 1.fcu pe 26 Iunie 2022, 22:53

***

De cite ori deschizi gura sa spui ceva sint numai stelute,ori ai gresit pagina ori nu stii sa scrii,nu e nici o rusine.Te compatimesc prietene dar mila e mare,ai timp sa revii pe calea buna,ai nevoie de ajutor, sint aici,fii increzator si vei reusi.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Iunie 2022, 23:32

Felicitari Balint! Felicitari Stiinta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează