FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Care e adevăratul motiv al conflictului dintre Papură și Iordănescu: „O singură dată l-am sunat! Sper să nu îi mai pronunț numele vreodată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 09:29

Corneliu Papură (46 de ani) a dezvăluit de unde a pornit conflictul dintre el și Edi Iordănescu (41 de ani). 

Disputa dintre Corneliu Papură și Edi Iordănescu este una fără sfârșit. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova a povestit începutul animozităților.

„Eu pe Edi Iordănescu l-am cunoscut la cursurile pentru licența Pro, el neavând legătură cu fotbalul, ne-am cunoscut acolo. Eu l-am sunat o singură dată, să îl întreb despre un fotbalist pe care el l-a antrenat și pe care voiam să îl transfer la Craiova, dar nu mi-a răspuns. Anul ăsta am mers la Mediaș cu Victor Pițurcă, Edi Iordănescu l-a salutat pe nea Piți, pe mine nu. Sper ca pe parcursul vieții mele să nu mai pronunț numele lui și să mai avem de a face cu el”, a povetit Papură într-o conferință de presă.

Edi Iordănescu, ironii la adresa lui Papură

Ulterior, Iordănescu jr. l-a ironizat pe Papură, comparându-l cu o plantă, prin asocierea numelui. Antrenorul a făcut aluzie la faptul că tehnicianul craiovean ar fi marioneta lui Rotaru.

„Totuşi, sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui. Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale. Și e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte repede. Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură”,a spus Iordănescu Jr. într-o conferință de presă.

Vezi și: 

FCSB // Helmut Duckadam nu e de acord cu Gigi Becali: „Cum să-l iei pe Cosmin Vâtcă? N-a mai jucat din august!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sorinvision
sorinvision  •  07 Martie 2020, 18:04

In 1994 Corneliu Papura, un fundas valoros, era in lotul Romaniei la Campionatul Mondial din SUA. In 1994 Edi Iordanescu fuma pe ascuns la baie la liceu si cheltuia banii lui nea Puiu in Bamboo. Cati alti antrenori cu licenta PRO exista in Romania, fara ca ei sa nu fi jucat fotbal niciodata? Raspuns: ZERO. Demonstratie incheiata. Baiatul lui tata, tot baiatul lui tata ramane!!!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  07 Martie 2020, 17:06

Papura e peste Edi Iordanescu. Ca fotbalist Papura a insemnat ceva, ca antrenor e la acelasi nivel deocamdata dar are un caracter superior. Edi nu are bun simt, dovada chiar aceasta declaratie publica care nu se face niciodata. Cariera lui Edi se datoreaza tatalui.

emil1986
emil1986  •  07 Martie 2020, 11:45
Postat de bigbolo pe 07 Martie 2020, 11:14

Dintre Iedi si Papura, prefer planta...

Presupun că și tu ai nume de plantă. Altfel ai înțelege că Iordănescu este infinit mai dotat la mansardă comparativ cu 'planta'.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează