FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Sergiu Hanca revine în Liga 1 și semnează cu rivala lui Dinamo!

CS Universitatea Craiova este la un pas să obțină semnătura internaționalului Sergiu Hanca (30 de ani).
CS Universitatea Craiova este la un pas să obțină semnătura internaționalului Sergiu Hanca (30 de ani).

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 23:06 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 23:56

CS Universitatea Craiova este la un pas să obțină semnătura internaționalului Sergiu Hanca (30 de ani). 

Universitatea Craiova pregătește marea lovitură a perioadei de mercato. Formația patronată de Mihai Rotaru este în negocieri foarte avansate pentru aducerea lui Sergiu Hanca

Ar fi lovitura verii! Giedrius Arlauskis, dorit cu insistență de o echipă în Liga 1
TRANSFER
Ar fi lovitura verii! Giedrius Arlauskis, dorit cu insistență de o echipă în Liga 1

Oltenii sunt aproape de un acord cu polonezii de la Cracovia. Internaționalul român va sosi în Bănie din postura de jucător liber!

Sergiu Hanca, la CS Universitatea Craiova 

Sergiu Hanca, internațional cu 7 apariții în prima reprezentativă a României, evoluează din iarna lui 2019 la Cracovia, în prima ligă a Poloniei. Mijlocașul s-a afirmat în România chiar la Dinamo, una dintre marile rivale ale oltenilor. A evoluat în Ștefan cel Mare timp de trei ani.

Hanca va fi marea lovitură a lui Mihai Rotaru în perioada de mercato. CS Universitatea Craiova a fost aproape să îl repatrieze și pe Alexandru Mitriță. Extrema chiar s-a pregătit sub comanda lui Laszlo Balint. În ultima clipă a fost deturnat de noua echipă a lui Marius Șumudică, în Arabia Saudită. 

Sergiu Hanca, transferul verii la Craiova

Sergiu Hanca este un fotbalist polivalent și poate acoperi mai multe posturi la Craiova. 

Consacrat ca extremă dreapta, poate evolua la fel de bine și în banda opusă, dar și în poziția de apărător lateral. Cum despărțirea de Gustavo este tot mai aproape, curatat din zona arabă, Hanca ar fi înlocuitorul ideal.

1.000.000 de euroeste cota lui Sergiu Hanca, potrivit transfermarkt

VIDEO Sergiu Hanca a vorbit cu președintele Poloniei: „Mi-a spus că dacă ar face asta ar fi o perioadă mai neagră decât cea de după război”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Se vorbeşte prea mult despre arbitraj!” » Erik Lincar, enervat de controversele de după meciul FCSB - U Cluj

MM îl pune la punct pe Tănase cu date din interior: „De ce n-am pasat, Tase? E prima dată în viața mea când văd așa ceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
fcklu2
fcklu2  •  19 Iulie 2022, 21:26

noroc ca nu joaca box ceseu. La cite lovituri "reuseste", ar umbla mereu cu nasu' spart.

flosud97
flosud97  •  19 Iulie 2022, 21:06
Postat de legio.sud pe 19 Iulie 2022, 17:55

Tu ești unul dintre colegii de suferința ai lui kuba , george-br și inca vreo trei ce serviți împreuna o supa la cantina lui mititelu , te înțeleg . Bă tu știi proverbul ăla “ măgarul moare de drum lung și prostul de grija altuia “ ?!?

Ligio in primul rand nu sunt pe statulnde plata Al mititelule,sunt bine merci in franta , doar imi sustin echipa pe Care am sustinut-o de mic copil , nimeni si nimic nu ma va schimba , ça voi sunteti o echipa infiintata la mogosoaia cu ajutorul lui Sandu dragomir olgutar si badea la Care au contribuit SC blue lions SA , sunt dovedite , iar daca vi zi-mi zici ça noi suntem infiintati in 2017 e problema ta , dar echipa pe Care voi o sustineti nu a existât niciodata dupa 1990 de cand sau privatizat cluburile si au fost obligate sa treaca la FC , déci din 1990 si pana in 2014 spune-mi te rog ce activitate ATI avut la CS stii ça din 90 nu a mai existât sectie de fotbal

legio.sud
legio.sud  •  19 Iulie 2022, 17:59
Postat de doar_dinamo_bucuresti pe 19 Iulie 2022, 00:02

mare scofala ca va semna cu csu mogosoaia 2017 pus pe liber de polonezi desi mai avea contract inca 3 ani, ce rivalitate cu mogosoaia visati ma ca astia nici in Craiova nu sunt recunoscuti drept Univ Cv

Voi nu sunteți aia pe care va așteaptă falimentul ? de ce te bagi ca musca-n lapte și cum nu suntem adevărați când avem atâți de mulți suporteri ?!? Plimba cățelul ca ruginește zgarda !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează