FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Eugen Neagoe, prima reacție despre posibila venire în Bănie: „Există toate condițiile pentru a face performanță”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 21:35

Victor Pițurcă, 63 de ani, i-a transmis patronului Rotaru să își caute antrenor dacă nu bagă mâna adânc în buzunare. Eugen Neagoe (52 de ani), favoritul conducătorilor olteni pentru înlocuire, nu ia în calcul varianta. 

Eugen Neagoe este liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt. „Geană”, prieten apropiat al lui Victor Pițurcă, consideră că fostul selecționer este omul potrivit să scoată CS Universitatea din pasa proastă.

„Fiecare antrenor își dorește ca echipa lui să arate mai bine. Victor Piţurcă, dacă doreşte 4-5 jucători, înseamnă că ştie ce vorbeşte, îi cunoaşte foarte bine pe actualii jucători şi nu-şi doreşte jucători pentru a renunţa la cineva anume. 

Le mulţumesc suporterilor Craiovei că se gândesc la mine şi ştiu foarte bine că totdeauna am fost alături de această echipă, dar nu se pune problema să vin acum. Sunt convins că Universitatea are unul dintre cei mai buni antrenori din România şi un antrenor care a făcut istorie şi la echipa naţională.

Părerea mea că va rămâne Victor Piţurcă, nu ştiu exact, dar cred că are doi ani jumătate, trei ani contract. A început o muncă în urmă cu patru luni. Craiova din punctul meu de vedere are în acest moment toate condiţiile pentru a face performanţă”, a declarat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport. 

„Dinamo este un club mare, un nume mare, este păcat, ar trebui să fie şi ei în primele echipe. Chiar mi-aş dori ca Dinamo să ajungă în play-off, cu toate că va fi foarte-foarte greu, iar Universitatea Craiova să câştige campionatul” - Eugen Neagoe

Vezi și: 

CRAIOVA // EXCLUSIV Cutremur în Bănie: Victor Pițurcă pleacă! I-a transmis lui Mihai Rotaru să-și caute antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
pittt
pittt  •  29 Decembrie 2019, 14:22
Postat de emil1986 pe 28 Decembrie 2019, 08:49

Pai n-ar fi rau deloc. Oricum voi sunteti o clona si oricum in cativa ani va promova adevarata Craiova, cea a lui Mititelu.

Vă trece, stati linistiti !!!

emil1986
emil1986  •  28 Decembrie 2019, 08:49
Postat de Eugen Pan pe 27 Decembrie 2019, 22:48

cu neagoe sau bergodi retrogradam sigur

Pai n-ar fi rau deloc. Oricum voi sunteti o clona si oricum in cativa ani va promova adevarata Craiova, cea a lui Mititelu.

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  28 Decembrie 2019, 01:29

Pleacă *** , vine văru-său ... Oltenii ăștia sunt masochiști ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează