FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV / VIDEO Cum a ratat Nicuşor Bancu un salariu de 400.000 de euro: „Acum mă suni?”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 12:53

Invitat în această dimineaţă la GSP Live, fostul mijlocaș Sorin Paraschiv (38 de ani), acum impresar, a dezvăluit că fotbalistul de bandă stângă al lui CS Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu (27 de ani), a refuzat în 2018 o ofertă consistentă venită de la PAOK Salonic, formaţie antrenată la acea vreme de Răzvan Lucescu.  

Paraschiv, cel care a luat calea impresariatului după încheierea carierei de jucător, a mărturisit că Bancu a fost ademenit de greci cu un salariu de aproximativ 400.000 de euro.

VIDEO / Sorin Paraschiv, despre oferta lui PAOK pentru Nicușor Bancu:

„Bancu a fost aproape să meargă la PAOK când era Răzvan Lucescu la ei. Am vorbit cu preşedintele de acolo, a făcut ofertă. Seara l-am sunat pe Bancu şi i-am spus că avem ofertă de la PAOK Salonic pe bani foarte buni. A avut o reacţie ciudată, deși perioada de transferuri mai dura câteva săptămâni. Mi-a spus: «Acum mă suni»?.

N-am înţeles nici până în ziua de azi ce a fost în capul lui şi de ce mi-a dat acel răspuns. Chiar l-am pus pe Rică Neaga (n.r - fost secund la Craiova în mandatul lui Pițurcă) să-l întrebe de ce a refuzat.  

La câteva zile distanţă, PAOK l-a transferat pe Toşca. Probabil, cei de la Craiova n-au vrut să-l lase să plece, probabil au considerat că vor lupta la campionat. Era un salariu imens, erau nişte bonusuri imense şi ar fi câştigat campionatul cu PAOK. Ar fi avut un salariu de peste 400.000 de euro”, a declarat Sorin Paraschiv, la GSP Live. 

21 de goluriși 33 de pase decisive a reușit Bancu la CS Universitatea Craiova, în 193 de meciuri disputate în toate competițiile

2,5 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Nicușor Bancu, potrivit ultimelor date furnizate de site-ul de specialitate Transfermarkt

De-a lungul carierei, Nicuşor Bancu a evoluat doar pentru FC Olt Slatina, ALRO Slatina şi CS Universitatea Craiova. Alături de olteni, a cucerit Cupa României, în 2018. 

Vezi și: 

FCSB // EXCLUSIV/ VIDEO „L-am văzut pe Olăroiu prăbușit” » Poveste neștiută din noaptea de după dezastrul de la Boro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gintonic
gintonic  •  08 Ianuarie 2020, 10:29

Pai, daca l-au luat pana la urma pe Tosca dupa cateva zile, se pare ca Bancu a avut acea oferta! Eu ma bucur ca a ramas, pentru ca aduce un plus mare echipei!

1552028481725614
Panda Sorin  •  08 Ianuarie 2020, 03:34

***! Adica olandezul ala-i ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Ianuarie 2020, 18:45

Nu mai stiti cum sa ridicati cota la jucatorii de vanzare fara clienti ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează