INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GSP LIVE

FCSB // EXCLUSIV/ VIDEO „L-am văzut pe Olăroiu prăbușit” » Poveste neștiută din noaptea de după dezastrul de la Boro

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 11:43

FCSB. În direct, la GSP Live, fostul căpitan al FCSB, Sorin Paraschiv (38 de ani), a povestit un episod neștiut de după dezastrul de la Middlebrough, din returul semifinalei Cupei UEFA din 2006.

Titular în meciul tur (1-0), jucat pe fostul stadion Național, Paraschiv a primit un galben în minutul 33 și a fost suspendat pentru partida de la Middlesbrough. În aceeași situație s-a aflat și Bănel Nicoliță.

La 14 ani de la partida pierdută dramatic, 2-4, Sorin Paraschiv, acum în vârstă de 38 de ani, și-a amintit acea seară:

“Am plâns, da, la retur. Eu și cu Bănel eram în tribună, suspendați. La 2-0 pentru noi ne-am bucurat foarte tare. Stăteam la masa presei, au venit stewarzii și ne-au dus într-un colț mai ferit. La 4-2, însă, a fost un coșmar. Carierele noastre se îndreptau în altă direcție, dacă ne calificam atunci”.

VIDEO CU POVESTEA LUI PARASCHIV DESPRE OLĂROIU:

La finalul partidei, jucătorii FCSB au mers la hotel. În direct la GSP Live, Paraschiv a povestit efectul devastator pe care înfrîngerea l-a avut asupra antrenorului Cosmin Olăroiu:

Paraschiv: „L-am întrebat dacă s-a mișcat toată noaptea”

„S-a terminat meciul, eram dărâmați toți și am ajuns la hotel. Am mâncat, era foarte târziu, iar a doua zi la 6 dimineața aveam avion de România. Nu l-am văzut pe Oli (n.red. - Cosmin Olăroiu) la masă, am mâncat și am urcat în cameră. Aveam camera lângă camera lui. Pe hol, am văzut ușa lui întredeschisă. Am bătut, am intrat și Oli era pe un fotoliu, era foarte supărat, dărâmat. Am stat un pic de vorba și m-am dus în cameră. Am dormit câteva ore, trei ore, iar la 4-5 dimineața ne-am trezit. Când am plecat spre recepție, am văzut ușa la fel. Am bătut, am intrat, Oli era pe același fotoliu. A rămas toată noaptea acolo, uitându-se în gol. L-am întrebat dacă nu s-a mișcat toată noaptea din fotoliu. E clar că a fost un șoc și pentru el”.

Pe 27 aprilie 2006, FCSB - pe atunci echipa se numea Steaua - a pierdut cu 4-2 în deplasarea de la Middlesbrough, deși a condus cu 2-0 în minutul 24, și a ratat calificarea în finala Cupei UEFA de la Eindhoven. Englezii antrenați de Steve McClaren au pierdut finala cu 4-0 în fața FC Sevilla.

Citește și:

Gigi își face echipă și în play-out! » Mutări spectaculoase în mercato + Cum fentează regulamentul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
supereduardo10
supereduardo10  •  08 Ianuarie 2020, 11:25

Niste *** bulanoase nu aveau ce sa caute acolo. Au umblat la jucatorii Rapidului sa arda in iad Jiji pt ce a facut cu Badoi..stie el cum l-a lasat pe Banel liber in tur apoi a plecat la fcsb. Rapid nu era eliminata niciodata de retrogradatii din Anglia si nu ar fi jucat cu 7 fundasi niciodata. Dupa fapta si rasplata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartcapus
spartcapus  •  08 Ianuarie 2020, 01:30

Era sa uit: THANK YOU BORO!:))))))))))

spartcapus
spartcapus  •  08 Ianuarie 2020, 01:27

Ce seara frumoasa, nu chiar ca atunci cu MOŢI, dar a mers si asta la sufletul celor 60% din romanii ce au ramas nebekalizati! Respect Maccaronne, respect MOŢI!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează