FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Planul Craiovei pentru derby-ul cu FCSB: „La final vom fi campioni!”

Craiova este lider în Liga 1 +12   FOTO
Craiova este lider în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 07:30 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 11:23

Pavel Badea, 53 de ani, președintele CS Universității Craiova, a mărturisit că nu se teme de CFR Cluj, de FCSB, de eventuale aranjamente sau de arbitri

În premieră pe locul 1 la finele unei etape, după ce CFR Cluj a monopolizat prima poziție a clasamentului începând cu 31 august 2019, oltenii chiar visează la titlu.

Fost component al echipei alb-albastre care a luat eventul în urmă cu trei decenii, mai exact în 1991, Pavel Badea a purtat banderola de căpitan la Craiova, a fost antrenor principal, iar acum, fostul mijlocaș este președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, având o contribuție mare la promovarea echipei care azi a ajuns să se lupte la titlu în Liga 1.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB. „Koljic ne va trage în sus”

  • „La Craiova este un proiect viabil, pe placul oltenilor și care a atras simpatia foarte multor români. Eu sunt naționalist, adică oltean, cred în titlul de campioană, chiar dacă în procente, acum, șanse avem 51 la sută noi, 49 la sută CFR Cluj. Procentul acela de 1% e volatil"
  • „CFR Cluj nu-mi inspiră teamă, e un disconfort, mai exact, fiindcă e o echipă puternică prin prisma antrenorului și a jucătorilor. Îmi plac Deac și Bordeianu. Dar Craiova are prima șansă în luptă și cred cu tărie, obiectiv, subiectiv, că va deveni noua campioană a României"
  • „Cea mai mare pierdere e că nu vom avea suporterii în arenă. Ar fi fost Vulcanul de pe Oblemenco, nu ieșea niciun adversar neînvins de acolo! Vă dați seama că ar fi venit 30.000 de oameni cu FCSB, cu CFR Cluj. Toate echipele din Liga 1 nu strâng pe etapă măcar jumătate, asta când au și meciuri tari"
  • „Craiova nu a făcut și nu va face niciodată aranjamente. Știu că Bucureștiul e la vreo 250 de kilometri depărtare, acolo se fac jocurile. Asta e impresia mea subiectivă, gândesc cu inima, nu vă fie cu supărare. Nu poți spune că am câștigat cu aranjamente, când am dat golul victoriei în Gruia în minutul 88, cu echipă bună și cu șansă"
  • „Nu mi-e teamă de arbitraje, se va juca doar pe teren. Oamenii urmăresc meciurile mai mult la TV după pandemie, cred că arbitrii sunt mai atenți acum la ceea ce fac la partidă decât înainte. Nu vrea nimeni să fie măscărit după meci!"
  • E un avantaj că jucăm cu FCSB și cu CFR Cluj acasă la noi. E bine, că ne-au cam încins la ei acasă... Eu merg pe 1 solist duminică. Koljic ne va trage în sus, cred că va face un meci mare. Trebuie să dăm gol, fără goluri fotbalul e ca nunta fără lăutari. Iar noi, oltenii, suntem oameni veseli”
  • „Va fi sărbătoare de nedescris la Craiova, dacă și când vom lua titlul. Oltenii știu să se bucure. Așa a fost când echipa de handbal feminin a luat Cupa EHF în urmă cu doi ani, așa a fost când și echipa de fotbal a câștigat Cupa României. Se va afla în toată Europa și-n lume dacă oltenii vor fi din nou campioni!".
EXCLUSIV Planul Craiovei pentru derby-ul cu FCSB: „La final vom fi campioni!”

Pavel Badea (stânga) a crescut și a jucat pentru Știința, a deținut diverse funcții în staff-ul tehnic și administrativ în Bănie, plus 8 prezențe și 2 goluri la națională

Echipa noastră încă nu e la potențial maxim, mai are posibilitatea de a crește, fiindcă sunt jucători foarte buni care nu sunt la capacitatea de top, pusă în slujba formației

Pavel Badea

15 punctea obținut Craiova în play-off, bifând 4 victorii după reluarea campionatului

EXCLUSIV Planul Craiovei pentru derby-ul cu FCSB: „La final vom fi campioni!”

Koljic a marcat 6 goluri în 12 etape de Liga 1 în actuala ediție, fiind multe luni accidentat

FOTO Cele mai interesante imagini din partida Gaz Metan - Craiova 1-2

+8 FOTO

Gaz Metan - CS Universitatea Craiova 1-2. VIDEO Cristiano Bergodi: „Jocul nu a mers așa cum ne-am dorit”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Două rezultate slabe au dinamitat atmosfera în Gruia! Finanțatorul i-a anunțat pe jucători că vrea să-l schimbe pe Dan Petrescu

Gică Hagi, întrebat de manifestările din timpul jocului: „Vedeți altfel lucrurile. Dacă vă plac ăia care tac din gură...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
10209749913134969
Coco Trusca  •  10 Iulie 2020, 01:12

ha, ha, ha ce se umfla placajul pe prazilieni! acum un an au mers in gruia sa cerseasca un punct cu un banner pe care scria "omenie", acuma se cred mari si tari. sunteti ridicoli si numai de aceea nu vreau sa castigati.

fabius_2014
fabius_2014  •  07 Iulie 2020, 14:54

Nu stiu daca Universitatea Craiova va castiga campionatul anul acesta, dar stiu ca in ultimile meciuri, CFR Cluj a pierdut puncte din cauza problemelor interne si a lipsei de concentrare. Asa cum CFR Cluj a castigat meritat meciul de la Craiova la fel si Universitatea Craiova a castigat meritat la Cluj. Petrescu se plange mereu de conspiratii si de arbitraje potrivnice si incepe sa devina ridicol. La Giurgiu, CFR a fost invinsa de propria indolenta si lipsa de concentrare. Astra nu si-a dat sufletul pe teren ci a jucat la ciupeala cu o echipa a Clujului care s-a crezut castigatoare inca din minutul 20.

mobutu
mobutu  •  07 Iulie 2020, 14:23
Postat de Voicu Pop pe 07 Iulie 2020, 13:32

sunt suporter franar, dar mai bine fcsb dacat *** ***

uiti, clujene, cate matraseli a facut Paszkany la viata lui? Dar de ale Doctorului mai vorbim?? hahahahaaaaaa....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează