FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

VIDEO Toni Petrea are probleme înaintea meciului cu Craiova: „Vom vedea dacă intră din primul minut”

Toni Petrea (45 de ani) a vorbit despre problemele de efectiv pe care FCSB le are înaintea disputei cu CS Universitatea Craiova, de vineri.
Toni Petrea (45 de ani) a vorbit despre problemele de efectiv pe care FCSB le are înaintea disputei cu CS Universitatea Craiova, de vineri.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 17:20 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 18:04

Toni Petrea (45 de ani) a vorbit despre problemele de efectiv pe care FCSB le are înaintea disputei cu CS Universitatea Craiova, de vineri. 

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă vineri, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe TV Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+.

„O partidă dificilă, cu un adversar bun, cu un moral bun. Noi venim după această înfrângere nemeritată de la Cluj. Însă cred că am trecut peste acest moment şi suntem pregătiţi pentru a trata meciul de mâine seară foarte serios, concentraţi şi cu dorinţa de a câştiga. Nu vreau să discut pe tema arbitrajului, nu vreau să fac nicio referire la ce s-a întâmplat la Cluj. Am convingerea că cel care va oficia mâine va face un meci foarte bun. 

La nivel mental mai avem de lucru. Sunt mulţi jucători tineri, e oarecum normal. Şi lipsa de experienţă în anumite meciuri cu miză, mai greu. Trebuie să capete mai multă experienţă şi să reacţioneze în anumite momente”, a declarat Toni Petrea într-o conferință de presă. 

FCSB, probleme de lot înaintea disputei cu CS Universitatea Craiova

Toni Petrea nu se poate baza pe fundașul central George Miron. Atacantul Sergiu Buș nu este refăcut, în timp ce căpitanul Florin Tănase este incert:

  • „Şi etapa trecută am avut probleme cu jucătorii suspendaţi. Trebuie să găsim variante. Sper ca cel care va intra în locul lui George Miron să facă un joc foarte bun”
  • Tănase a intrat în antrenamentele normale ale echipei, este în lot, până mâine vom vedea dacă va intra din primul minut sau pe parcursul jocului”
  • „Noi căutăm să ne adaptăm la ceea ce avem. Poate ne lipseşte Sergiu Buş, un atacant cu experienţă, dar noi încercăm să suplinim acea lipsă a atacantului central. El nu va putea juca nici mâine seară, nici luni”

VIDEO. Toni Petrea a prefațat Craiova - FCSB

VIDEO. CS Universitatea Craiova - FCSB, derby în final de 2020

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

FCSB, avertizată: „Nu câștigă titlul fără el!”

FCSB. Gigi Becali, dezvăluiri despre perioada din închisoare: „Am îngenuncheat și am spus «Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mir21
mir21  •  18 Decembrie 2020, 07:21

Poate inlocuitorul lui miron ramane in echipa, iar forma aia de "folbalist" face tusa, ala e o gluma de fundas

179385027252963
Alex Popescu  •  18 Decembrie 2020, 06:11

Fraiere ***... Nu ti_a placut cant ați fost furați în Europa... Măcar acum sa ai puterea sa recunoști ca a fost furt pe fata.. Ce meci ai văzut tu de vorbești cu atâta nesimțire ca CFR a câștigat meritat cu fcsb? Ești vai de pu... ta! CFR o echipa de *** care e în continuare umbrita de fostul *** dan petrescu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  17 Decembrie 2020, 23:00
Postat de cunoscatorul pe 17 Decembrie 2020, 19:04

Cat de nesimtit trebuie sa fii sa spui ca ai pierdut nemeritat la Cluj? A fost televizat meciul nea tentativa de antrenor, victorie meritata a clujenilor.

Cat de nesimțit poți fi tu? Când pe lângă penalty clar nedat, au mai fost și două cartonașe roșii nedate chefereului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează