FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS Universitatea Craiova în cantonament în Austria » Amicale cu UFA, Swarovski, SV Horn și Olympiakos!

CS Universitatea Craiova în cantonament la Innsbruck
CS Universitatea Craiova în cantonament la Innsbruck

Articol de - Publicat joi, 17 iunie 2021 17:29 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 18:36

Oltenii au încheiat astăzi vizita medicală și la 19:00, la bordul unui charter, vor decola spre Austria. În cantonamentul de la Neustift Im Stubaital, Tirol, jucătorii Universității Craiova au patru teste programate, iar cel de gală, cu Olympiakos Pireu, va fi practic repetiția generală dinaintea Supercupei cu CFR Cluj, programată pe 10 iulie. 

Neustift Im Stubaital, Tirol, va fi și în această vară gazda Universității Craiova în pregătirile pentru noul sezon. După ce, ieri și azi dimineață, au efectuat vizita medicală, oltenii se pregătesc acum să urce în charterul care va decola la 19:00. cu destinația Innsbruck, de unde, cu autocarul, vor ajunge în cantonament.

Alb-albaștrii se vor pregăti în Tirol până pe 3 iulie, perioadă în care au programate patru meciuri-test, după cum urmează: 

  • cu UFA, pe 25 iunie

  • cu FC Swarowski, pe 29 iunie

  • cu SV Horn, pe 2 iulie

  • cu Olympiakos Pireu, pe 3 iulie

Toate amicalele vor fi transmise în direct pe pagina oficială de Facebook a clubului. Cel de gală cu multipla campioană a Greciei va fi practic repetiția generală pentru Supercupa României, din 10 iulie, cu campioana CFR Cluj. După fluierul final al acestui test, deținătoarea Cupei României se va întoarce în țară, unde va continua pregătirile.

Mihai Rotaru îi pune pe jucători în gardă, după tragerea la sorți din Conference League: „Nu repetați rușinea de anul trecut!”

EXCLUSIV Motivul pentru care un jucător de la CS Universitatea Craiova a fost pus pe liber de patronul Mihai Rotaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sorinvision
sorinvision  •  19 Iunie 2021, 11:17

Craiova are nevoie urgenta de 2 fundasi centrali de valoarea lui Marius Constantin sa poata emite pretentii in sezonul viitor. Craiova trebuie sa revina la jocul care a conscrat-o si anume, la cutie si pe contraatac. Daca nu isi gaseste contract pana in iarna, lucru putin probabil pentru ca mai mult ca sigur ajunge la echipa nationala, il vad pe Dan Petrescu drept antrenor la Craiova. Nu cred ca Marinos Ouzounidis prinde iarna la Craiova. Despre echipa lui Mititelu, la cum arunca banii pe diverse fantezii, nu-i vad sa incheie campionatul in in Liga I. Forta Stiinta!...eu unul merg pe mana CS Universitatea Craiova, dintre cele 2 echipe ale Craiovei.

jony_10
jony_10  •  18 Iunie 2021, 11:05

Forza Știința! Da Știința și-a luat avion mai tare ca al Barcelonei.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  18 Iunie 2021, 07:04

Campioana unei mari iubiri, da! Dar campioana cu lotul acesta, cu antrenorul si jocul asta... e f. greu.....imposibil chiar!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează