FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS Universitatea Craiova a început ofensiva pe piața transferurilor » Oltenii insistă pentru un mijlocaș din Liga 1!

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de , - Publicat vineri, 17 iunie 2022 17:21 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 17:23

CS Universitatea Craiova a definitivat lista cu jucătorii vizați pentru a fi aduși în Bănie, iar alături de Joyskim Dawa (26 de ani), pe aceasta se regăsește și coechipierul său de la Botoșani, Jaja Silva (23 de ani).

O dată rezolvată problema antrenorului, Universitatea Craiova se „mișcă" și pe piața transferurilor. Suporterii își doresc achiziții de top, pentru a intra cu șanse în lupta la titlu, iar președintele executiv Sorin Cârțu și directorul sportiv Marian Copilu, împreună cu noul tehnician, Laszlo Balint, au definitivat lista cu jucătorii vizați.

ACORD! CFR Cluj a bătut palma cu Farul pentru golgheterul lui Hagi
CFR CLUJ
ACORD! CFR Cluj a bătut palma cu Farul pentru golgheterul lui Hagi

Jaja Silva, dorit la CS Universitatea Craiova

Gazeta a aflat că printre aceștia, alături de fundașul central Joyskim Dawa, al cărui nume a fost devoalat în premieră de patronul FCSB, Gigi Becali, se află și un alt titular al Botoșaniului, Jaja Silva

Cu cel dintâi, oltenii ar compensa plecarea lui Marius Constantin la FC Argeș și ar crea și o concurență redutabilă în zona centrală a defensivei, acolo unde Balint îi mai are la dispoziție pe Valerică Găman, pe Paul Papp și pe reprofilatul Vladimir Screciu. Dawa, ce poate juca și pe flancul drept al apărării, a lăsat o impresie bună la moldoveni, în stagiunea trecută.

CS Universitatea Craiova a început ofensiva pe piața transferurilor » Oltenii insistă pentru un mijlocaș din Liga 1!
Jaja Silva / FOTO: Imago

 Bilanț decent pentru Jaja Silva

Lucru valabil și pentru Jaja. Postul brazilianului este de extremă dreapta, acolo unde poate pune presiune pe Gustavo și pe Câmpanu, dar, la nevoie, evoluează și ca mijlocaș central sau aripă stânga. El a fost adus de botoșăneni de la Boavista FC, vara trecută, și are un bilanț decent în 2021/2022: 26 de apariții în Liga 1, 5 goluri, 5 pase decisive.

La "despărțiri", sunt deja "rezolvați" Antoine Conte, amintitul Marius Constantin (FC Argeș), Ovidiu Bic (U Cluj), Lyes Houri, întors la MOL Fehervar, și Atanas Trică, împrumutat lui CSA Steaua. În "așteptare" se află Ionuț Vână și Mihai Căpățână, cu care conducerea negociază rezilierea contractelor.

500.000 de euroeste cota de piață a lui Jaja pe transfermarkt.de. Dawa e evaluat la 650.000 de euro

VIDEO Sorin Cârțu, declarații la prezentarea lui Laszlo Balint la CSU Craiova: „Am făcut alegerea potrivită, și-a lăsat amprenta la UTA Arad”

Citește și alte știri din Liga 1:

FOTO „Big Shaq”, prezentat în Liga 1 » Contract pe două sezoane pentru fotbalistul format de Ajax

Lovitură pentru campioana CFR Cluj: „Conducerea societății trebuie să obțină minimum un milion de euro pentru jucător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
gazistu
gazistu  •  18 Iunie 2022, 13:27

pt ce , ca nu le ia nimeni locul 3!!!!

kuba_
kuba_  •  18 Iunie 2022, 09:08
Postat de george.br pe 17 Iunie 2022, 17:45

Daaa... custodele incepe ultimul asalt al francizei.:)))

Vrajeli :))

neacaisa
neacaisa  •  18 Iunie 2022, 03:57

Daca astea sunt achizitiile craiovei pe anul asta si prelungesc contractul unor jucatori ca mateiu,viitorul nu suna bine pt ei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează