FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO După Vînă, Laurențiu Reghecampf așteaptă încă un fotbalist de la FCSB: „Eu nu văd o problemă”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) crede că venirea lui Andrei Vlad (22 de ani) la CS Universitatea Craiova ar fi una benefică.
Laurențiu Reghecampf (45 de ani) crede că venirea lui Andrei Vlad (22 de ani) la CS Universitatea Craiova ar fi una benefică.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 17:30 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 17:35

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) crede că venirea lui Andrei Vlad (22 de ani) la CS Universitatea Craiova ar fi una benefică. 

  • CS Universitatea Craiova - FC Botoșani se joacă luni, de la ora 19:15, liveTEXT pe GSP:ro

Gigi Becali a găsit o explicație mistică pentru nereușitele celor de la FCSB din ultimii ani. Crede că Andrei Vlad, fotbalist „furat” din curtea celor de la CS Universitatea Craiova, aduce ghionion. Finanțatorul vicecampioanei vrea să îl trimită înapoi în Bănie, iar Reghecampf nu refuză propunerea. 

Laurențiu Reghecampf nu îl refuză pe Andrei Vlad

„L-am adus pe Ionuț Vînă, probabil vor mai veni și alți jucători. Noi vorbim zilnic ca să îmbunătățim lotul, să avem un nivel ridicat la antrenamente, pentru că așa avem și la meci. 

Nu există o listă, ci anumite posturi unde avem nevoie de dublură sau un jucător care să ridice nivelul, dar asta în funcție de bugetul pe care îl avem. Așa putem să cumpărăm 20 de jucători și să formăm o echipă nouă, dar nu este cazul. 

O să vedem și cu Vlad, dar noi în momentul de față suntem acoperiți. Un jucător ca Vlad este interesant pentru orice echipă, joacă la națională… Eu nu văd ce problemă ar fi dacă am avea 3 portari de mare valoare, asta dacă vine și Vlad”, a declarat Reghecampf, într-o conferință de presă. 

David Lazar, favoritul lui Laurențiu Reghecampf

Mirko Pigliacelli a fost titularul dintre buturi în mandatul lui Ouzounidis. Cele 4 goluri primite în meciul cu FCSB și venirea lui Reghecampf au schimbat ierarhia. David Lazar, portarul adus de la Astra, este acum favorit. 

Lazar a apărat bine, dă siguranță și era normal să mă gândesc la el după meciul cu FCSB. Acolo echipa a luat 4 goluri, nu dau vina pe Mirko, dar pentru mine decizia este să apere Lazar. Mirko este plătit, este jucător profesionist și trebuie să își facă treaba cum o fac ceilalți. Nu există un contract în care să scrie că trebuie să fie titular
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

VIDEO Conferința lui Laurențiu Reghecampf înainte de CSU Craiova - FC Botoșani

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Ionuț Vînă, prezentat oficial la CSU Craiova

VIDEO EXCLUSIV Reghe, avertizat după ce semnat cu CSU Craiova: „A moștenit o echipă dărâmată, cu mari deficiențe” » Mesaj pentru Rotaru: „Asta nu a înțeles”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dora
dora  •  31 Iulie 2021, 19:51

Și ce o să faci cu cei 4 portari din lot, vei juca atacant cu unul dintre ei?

albalbastru72
albalbastru72  •  31 Iulie 2021, 18:48

Eu o sa fac nota discordanta fata de bocitoarele de mai jos,am incredere in Reghe, are suficienta experienta pentru a-si impune filozofia de joc.Numai un antrenor de acest tip poate face curatenie in lot si limpezime in jocul echipei.Eliminarea cu albanezii sau calificare daca ar fi fost nu au nici o legatura cu antrenorul Reghe.Bafta!

sorinvision
sorinvision  •  31 Iulie 2021, 18:48

Reghe isi va duce contractul la final asa cum a fost si in cazul Mangia, cel care si-a dus primul contract la final.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează