FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO EXCLUSIV Reghe, avertizat după ce semnat cu CSU Craiova: „A moștenit o echipă dărâmată, cu mari deficiențe” » Mesaj pentru Rotaru: „Asta nu a înțeles”

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 11:41 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 12:49

După 0-1 în Albania și 0-0 pe „Oblemenco”, CS Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League, fiind pentru al doilea sezon la rând când oltenii pierd în fața unei echipe mai slab cotate, după ce anul trecut a pierdut cu Lokomotiv Tbilisi, scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League.

Invitat la GSP LIVE, antrenorul Ionuț Chirilă (55 de ani) a vorbit despre situația de la CSU Craiova, despre problemele pe care le va avea Laurențiu Reghecampf și a avut un mesaj clar pentru finanțatorul Mihai Rotaru.

VIDEO Ionuț Chirilă, mesaj pentru Mihai Rotaru: „Nu a înțeles că nu e suficient să ai doar jucători talentați”

Mihai Rotaru, care trebuie felicitat că a organizat un club la nivel occidental, de nota 10, are un management de nota 3-4. Dă o medie de 7 și așa nu poți câștiga campionatul. Rotaru a ieșit și a spus ca numirile pe care le-a făcut nu au fost cele mai bune. Și-a asumat asta. 

Nu poți legea numele lui Reghecampf de înfrângerea asta, cum nu l-ai fi putut lega nici dacă ar fi câștigat. E o tâmpenie. Cine spune că poate face o filozofie câștigătoare în mai puțin de șase luni la o echipă care vrea titlul în România minte cu nerușinare.  Când iei o echipă dărâmată, așa cum e Craiova... În prima repriză am văzut cel mai prost joc de când mă uit la această echipă. Am văzut niște lacune... 

Reghecampf a moștenit o echipă cu mari, mari deficiențe de joc. Cu echipa pe care o are, Craiova ar trebuie să câștige campionatul cu 7-8 puncte avans. Dacă cineva știe să forțeze jocul cu pase scurte și combinații, Craiova devine de neoprit.

Are jucătorii cu ce mai mare explozie.  Dar trebuie șlefuiți ca să le dai valoare și să nu rămână la stadiul de talente. Asta nu a înțeles nici Rotaru! Trebuie să le dai consistență jucătorilor. Nu ajunge să ai talent pentru a juca în cupele europene și pentru a face transferuri profitabile. Da, poți vinde întâmplători. Dacă vinzi acum cu 6-7 milioane, dacă joci în Champions League poți vinde cu 35-40”, a spus Chirilă la GSP LIVE. 

Citește mai multe știri despre CS Universitate Craiova:

„Unii atâta pot” » Ce probleme are de rezolvat Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova

Fanii Universității Craiova, scandal după eliminarea din Europa! Înjurături, jigniri și amenințări: „Jucători de Serie B / Vă rupem picioarele”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
craiovenis
craiovenis  •  02 August 2021, 14:49

Tovarăși Chirilă a antrenat pe undeva?ceva rezultate?Sau se vrea un alt oier care numai da indicații la antrenori care mai au cate ceva in palmares?Asta și pe Lucescu l-am criticat!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  31 Iulie 2021, 21:10

Ioane, nu te bagi frate si la astia? Ca te-ai autopropus peste tot dar nu te-a luat nimeni in seama. Un lucru normal ca doar te stie toata lumea ce hal de antrenor esti. Zau, incepe sa-mi fie mila de tine.

calinescu_
calinescu_  •  31 Iulie 2021, 19:20

Problema se pune invers , CRAIOVA a dat peste un antrenor RAMOLIT , care nu a obtinut rezultate decat cu pungulitele lui TOMY...!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează