INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - KF LACI 0-0 (0-1 LA GEN)

VIDEO Fanii Universității Craiova, scandal după eliminarea din Europa! Înjurături, jigniri și amenințări: „Jucători de Serie B / Vă rupem picioarele”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 10:35 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 11:05

După 0-1 în Albania și 0-0 pe „Oblemenco”, CS Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League de KF Laci, spre nemulțumirea fanilor.

La finalul partidei, prima cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, fanii olteni și-au pierdut cumpătul și au avut mesaje violente la adresa jucătorilor.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, amenințați de fani după eliminarea din Conference League

Un grup de suporteri ai oltenilor a înconjurat autocarul echipei, la stadion, și au stat minute bune acolo, până la intervenția forțelor de ordine. Suporterii au aprins torțe și au avut un derapaj la adresa jucătorilor, pe care i-au jignit și i-au amenințat după rezultatul rușinos din Conference League.

„Mercenarii, mercenarii”, „Jucători de Serie B/ Vă rupem picioarele” au scandat suporterii, care i-au și înjurat pe fotbaliștii lui Reghe.

VIDEO Fanii CSU Craiova, scandal după meciul cu Laci

Cu public, poate era o situație mai fericită pentru noi. Duminică avem un meci greu, voi sta de vorbă cu jucătorii, să-i aduc la un nivel la care ne vom bate de la egal la egal cu oricine. Dacă echipele din România au pierdut cu aceste formații în Europa, asta e, înseamnă că aici am ajuns, asta-i realitatea 
- Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova, la Look Sport+

KF Laci, no-name!

Laci este o formația albaneză lipsită de glorie, fără vreun titlu în palmares. Prima apariție în preliminariile cupelor europene a avut loc în sezonul 2010/2011. S-a soldat cu o eliminare rușinoasă, 1-8 la general, în fața bielorușilor de la Dnepr Mogilev. Din acel moment și până la dubla cu CSU, Laci a disputat 21 de meciuri în cupele europene.

 

Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de 2 goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până s-o întâlnească pe Universitatea Craiova, Laci câștigase doar două partide:

Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de 2 goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până s-o întâlnească pe Universitatea Craiova, Laci câștigase doar două partide:

  • 1-0 cu Anorthosis Famagusta, acasă, în turul 1 preliminar al sezonului 2018/2019 din Europa League
  • 1-0 cu Podgorica, acasă, în turul 1 preliminar al actualei ediții de Conference League
  • E doar a 2-a oară în istoria fotbalului când o echipă românească este eliminată de o formație din Albania, prima fiind în sezonul 86/87 din Cupa Cupelor, "17. Nentori" Tirana – Dinamo 1-0 / 2-1

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova: 

Reghecampf, după debutul ratat la CSU Craiova: „Aici am ajuns!” + a găsit momentul-cheie din meciul cu Laci

Reacția lui Nistor după eliminarea Craiovei: „Este o seară neagră pentru noi”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (52)
george.br
george.br  •  30 Iulie 2021, 23:53

Ce-au patit aia? De la foame fac asa??

kaloogarele
kaloogarele  •  30 Iulie 2021, 17:50

Apropo ... ce-ati patit de v-ati scapat ... cum de ati scris voi ca fanii "UNIVERSITATII CRAIOVA"? Hihihihi

kaloogarele
kaloogarele  •  30 Iulie 2021, 17:41

pai ... cind veneau si cintau, si va aplaudau ... va placea, nu? Erau suporteri cu sufletu' linga echipa ... acum ca va penalizeaza pentru mizeria de ieri, brusc sint niste golani. Parca steti Iliescu, nu altceva!! Taica, nu se dezice nimeni de echipa sau de oras dupa meciul de ieri. TOTI VREM SA CISTIGATI. Dar chiar *** nu sintem. Daca veti continua sa jucati asa, ajungeti ciuca batailor. Noi asta vrem, sa jucati voi bine! Voi nu vreti tot asta? Pai daca nu ... atunci nu vreti voi sa va duceti pan alte parti? Ca mdeh ... jucatorii trec, suporterii ramin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează