FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

După Koljic, CS Universitatea Craiova a pierdut încă un titular: „Ratează câteva etape”

FOTO: Facebook@UCVOficial
FOTO: Facebook@UCVOficial

Articol de , - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 17:19 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 17:45

Marius Constantin va reveni pe teren abia în partea secundă a lunii noiembrie, fundașul de 35 de ani, unul dintre titularii incontestabili ai Craiovei, acuzând o ruptură la piciorul drept.

U Craiova are 7 victorii în acest start de sezon, merge ceas! Cu toate acestea, Cristiano Bergodi este conștient de realitate, în preajma meciului de mâine cu Clinceni, din Bănie. 

„Echipa nu joacă un fotbal cine știe ce strălucitor. Este foarte importantă o victorie, dar şi jocul mi-ar plăcea să fie mai bun decât în meciul cu Dinamo. Mai devreme sau mai târziu va veni şi un eşec sau o remiză, acum am obişnuit bine suporterii cu aceste şapte partide, dar nu trebuie să ne mulţumim cu puţin. Să stăm cu picioarele pe pământ, să fim o echipa umilă şi modestă, să respectăm orice echipă întâlnim".

Craiova l-a pierdut pe Marius Constantin

În drumul spre succesul numărul 8, tehnicianul italian a mai pierdut un titular: Marius Constantin (35 de ani) a scos penalty-ul din care juveții au învins cu 1-0 pe Dinamo, dar, ulterior, s-a accidentat și va absenta aproape o lună. 

După Koljic, CS Universitatea Craiova a pierdut încă un titular: „Ratează câteva etape”
FOTO: Facebook@UCVOficial

„Va sta 2-3 săptămâni sigur, ratează câteva etape. E o pierdere importantă, dar am văzut și-n meciul cu Dinamo că avem soluții. Acka a fost o surpriză plăcută. Îl așteptăm și pe Paul Papp, avem de unde alege. Vrem să îmbunătățim faza de apărare, care trebuie făcută de toți jucătorii din teren, dar fundașii mi se pare că s-au comportat foarte bine până acum”, a comentat Cristiano Bergodi. 

1este cifra meciurilor pe care le-a ratat Marius Constantin de când s-a transferat de la Gaz Metan, etapa inaugurală cu Sepsi, când a fost neinclus în lot

6 partidea bifat fundașul, integralist, 5 etape și meciul cu Lokomotiv Tbilisi, iar în runda precedentă a ieșit accidentat, cu Dinamo, în minutul 33

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljic ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

FCSB. Mihai Stoica, atacat de șeful Craiovei: „Gigi i-a dat drumul să emită, dar în două săptămâni nu mai scoate nicio vorbă! Îl pune la punct”

Suspendare uriașă pentru jucătorul care l-a „rupt” pe Elvir Koljic! Decizie de ultimă oră

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  22 Octombrie 2020, 09:10

E clar. Dati-va la o parte. Se culege prazul de toamna. Urmeaza Acadmica sa si-l ia.

735681093223958
Ionel Potec  •  21 Octombrie 2020, 21:59
Postat de anti_sistem pe 21 Octombrie 2020, 21:00

Nu face niciodata ceea ce nu stii, adica sa scrii!

Ba de unde esti asa destept? Put unii pe aici de atita desteptaciune, i-a zi ma ce anti sistem esti?sau vrei sa pari si tu interesant pe aici?

anti_sistem
anti_sistem  •  21 Octombrie 2020, 21:00
Postat de Ionel Potec pe 21 Octombrie 2020, 20:54

Ba ce dinamovisti frustrati daca era pt ei era cel mai clar penalty. Bai dinamovisti destepti i-a comentati penaltyul primit de voi cu fcsb la gonzalez, nu-i asa ca al vostru e clar desi i-a pus ala doar o mina in piept si al vostru se tinea de fata. Ala nu simula?,pt voi a fost destept ca a scos penalty nu? Ba sa fi suporterul unei echipe asta nu inseamna sa fi si orb ,amindoua au fost penalty la fel de clare asa ca ciocul mic, ala la man nu a fost

Nu face niciodata ceea ce nu stii, adica sa scrii!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează