FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, pe urmele lui AC Milan sau Borussia Dortmund » Afacere de un milion de euro pentru olteni

CS Universitatea Craiova a decis să închidă un parteneriat de 6 ani cu Joma pentru a semna cu un alt sponsor tehnic, Puma. +39   FOTO
CS Universitatea Craiova a decis să închidă un parteneriat de 6 ani cu Joma pentru a semna cu un alt sponsor tehnic, Puma.

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 08:04 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 08:23

CS Universitatea Craiova vrea să ia titlul în 2021, după ce-a fost atât de aproape în 2020, și a decis să închidă un parteneriat de 6 ani cu Joma pentru a semna cu un alt sponsor tehnic, Puma. 

Practic, oltenii vor fi îmbrăcați de una dintre companiile prestigioase de echipament sportiv la nivel global, care este și sponsorul celor de la Manchester City, AC Milan, Olympique Marseille, Borussia Dortmund și naționala Uruguayului. 

Relația cu noul partener se va derula pe următorii 4 ani, iar afacerea va implica suma de un milion de euro pe durata angajamentului, oltenii urmând să încaseze bani și echipament de această sumă.

Craiova, a doua șansă la titlu

 CS Universitatea Craiova, formația care a pierdut șansa titlului în ultima rundă a sezonului trecut, e dornică de răzbunare, iar cota sa la trofeu în noul sezon are o valoare de 3,75.

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane, este din nou favorită, cu o cotă de 2,50, conform celor de la Betano. Atmosfera tensionată din lotul lui Dan Petrescu și plecările unor jucători importanți nu au slăbit șansele la titlu ale clujenilor.

VIDEO.  Show pirotehnic făcut de fanii Craiovei, chiar dacă echipa a ratat trofeul

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
Stephane Acka și coechipierul Uros Cosic asistă cum Kevin Boli marchează golul de 1-3 al clujenilor. Titlul era în Gruia / FOTO: Arhivă GSP
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: Raed Krishan, GSP
+35 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

CS Universitatea Craiova și-a anunțat amicalele! Când și unde pot fi urmărite

CS Universitatea Craiova l-a adus pe „Chiellini în pandemie”: „Am venit cu inima deschisă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
dakesis
dakesis  •  14 August 2020, 02:18
Postat de firaldo pe 12 August 2020, 15:21

Ai idee in ce conditii lucreaza in Asia muncitorii care fabrica pentru marii producători?Dar diamantele ai idee cum se extrag in Africa?

pai si cine te obliga sa cumperi diamante? de bumbac organic ai auzit, de materiale ceva mai etice decat bumbacul, care consuma o gramada de apa? Ce vreau sa zic este ca sunt alternative, nu trebuie sa o 'lasam ca merge si-asa'. Canepa, inul, ethical cotton, sunt variante pentru a opri sclavagismul. Diamante nu consum si incerc sa nu imi schimb telefoanele decat cand nu mai merg ioc.

suporterucv
suporterucv  •  12 August 2020, 18:19
Postat de amicu pe 12 August 2020, 10:46

Noi stim ca o echipa a fost dezafiliata abuziv de catre FRf si o alta a fost bagata ABUZIV direct in liga a doua

Echipa dezafiliata abuziv de FRF in 2011 a fost FCU, adica aceea care a si fost ulterior deposedata de marca/nume de catre justitie !!! Practic noi suporterii am sustinut (fara sa stim evident) o veritabila clona a adevaratei Stiinta de pana in 1991 (sau 1994 dupa unii). Clona s-a dovedit astfel a fi FCU, care, prin patronii sai de-a lungul timpului, a inregistrat cu rea credinta, in mod fraudulos, marca notorie Universitatea !!! Daca FCU nu intra in faliment in 2014 (cand practic a disparut), ar fi fost obligata acum sa-si schimbe numele, exact ca si in cazul Fcsb-ul lui Becali !! Juridic cam asa stau lucrurile...in mintea fiecaruia insa pot fi fel de fel de interpretari, in functie de neuroni dar si de interese !

kaloogarele
kaloogarele  •  12 August 2020, 15:25

Echipamentele Universitatii (alea Joma) nu erau rele de loc. Eu am si sint foarte multumit de ele. Bineinteles, nu-s sportiv de performanta si nu ma trage nimeni de tricourile alea sa stiu daca se rup. Dar pentru un om normal sint OK. Am sa cumpar si de astea noi sa vad.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close