FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, recomandare de la Tamaș » Cum a ajuns Antoine Conte în Bănie

Fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) a jucat la Maccabi Haifa și l-a avut adversar pe Antoine Conte (27 de ani), noul apărător de la CSU Craiova, în mai multe rânduri.
Fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) a jucat la Maccabi Haifa și l-a avut adversar pe Antoine Conte (27 de ani), noul apărător de la CSU Craiova, în mai multe rânduri.

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 17:53 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 20:50

Fostul fundaș central Gabriel Tamaș (37 de ani), acum președinte la Voluntari, a jucat la Hapoel Haifa și l-a avut adversar pe Antoine Conte (27 de ani), fotbalistul controversat adus de CSU Craiova.

Șefii celor de la CSU Craiova au știut tot timpul de problemele de problemele cu legea pe care Antoine Conte le-a avut în trecut. Potrivit unor surse din anturajul clubului, din momentul în care l-au luat în calcul pentru un transfer, juveții au cules informații despre fundașul de 27 ani și au cerut și opinia lui Gabi Tamaș. Acesta l-a avut adversar pe vremea când actualul președinte al Voluntariului evolua în tricoul lui Hapoel Haifa (2017 - 2019). 

CSU Craiova s-a sfătuit cu Gabi Tamaș

În afara valorii, probată la Reims și la Beitar, sursele Gazetei susțin că determinant în achiziționarea lui Conte a fost și un alt aspect: „Universitatea nu ia niciodată un jucător care schimbă clubul des. E un indiciu că ceva nu-i în regulă cu el. Iar la Beitar a stat aproape 4 ani. Dacă Antoine era problematic, nu-l țineau atât".

Antoine Conte, probleme cu legea

Conte a fost crescut de echipele de juniori de la PSG și a evoluat la seniori pentru Stade Reims și Beitar Ierusalim. Ultimii 4 ani i-a petrecut în Israel, dar în sezonul 2020/2021 a adunat doar 11 apariții.

CS Universitatea Craiova, recomandare de la Tamaș » Cum a ajuns Antoine Conte în Bănie
Antoine Conte a semnat cu CSU Craiova // foto: Facebook

Trecutul lui Conte este tumultuos. La începutul anului, fotbalistul francez a fost condamnat la 3 ani de închisoare, unul cu executare iar ceilalți doi cu suspendare. Decizia a venit după ce în 2016, când avea 22 de ani, Conte a lovit un student cu o bâtă.

Victima, în vârstă de 19 ani, intervenise într-o ceartă dintre fotbalist și iubita sa, iar intervenția nu a fost pe placul fotbalistului, care a recurs la două lovituri cu bâta, una dintre acestea în craniul tânărului. L-a lăsat cu deficiențe de auz, precum și migrene constante, stres și oboseală.

Echipa de avocați a lui Conte a contestat decizia, iar în cele din urmă fotbalistul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare, astfel că nu a fost nevoit să petreacă timp în spatele gratiilor. Decizia instanței a făcut ca Antoine Conte să nu mai joace din ianuarie 2021.

VIDEO Sorin Cârțu, mesaj dur către autoritățile din Craiova: „Dacă ești fraier atunci suporterii o să se taie, o să se bată între ei!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Găman, primele declarații după transferul la CSU Craiova: „De asta am venit aici”

EXCLUSIV / VIDEO Cum vrea Mititelu jr. să umple stadionul la Craiova? Caracterizare deranjantă: „Avem fanaticii, ne trebuie și «sămânțarii»"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează