FOTBAL  »  Superliga  »  CSU VS FCU

EXCLUSIV CS Universitatea Craiova, replică după anunțul triumfal al rivalei: „Singura continuitate pe care o au este continuitatea în țepe a patronului”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 14:14 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 14:14

CS Universitatea Craiova a replicat, în exclusivitate pentru GSP.ro, după ce rivalii de la FCU Craiova s-au lăudat pe site-ul oficial: „FRF confirmă că suntem echipa originală”.

  • CONTEXT: FCU Craiova a publicat astăzi o decizie a Federației Române de Fotbal, în care li se respinge licența pentru cupele europene, din cauza unor datorii istorice către Michael Baird și Joshua Rose 
  • Clubul patronat de Adrian Mititelu a interpretat decizia ca pe un verdict în privința continuatoarei adevăratei Universități.

CS Universitatea Craiova consideră că documentele prezentate de rivala din oraș nu au nicio legătură cu lupta fără sfârșit pentru nume, palmares și istorie. 

Clubul din Liga 1 care l-a ofertat deja pe Marius Croitoru: „Discuții în toi”
Mercato
Clubul din Liga 1 care l-a ofertat deja pe Marius Croitoru: „Discuții în toi”

CS Universitatea Craiova: „Au continuitatea în țepele patronului”

„Este o vrăjeală a lor. Singura continuitate pe care o au este continuitatea în țepe a patronului. UEFA nu admite ca o persoană sau un grup de persoane să păcălească jucătorii. Așa că dacă acel grup de persoane falimentează o societate și apoi înființează alta, UEFA le ia urma și îi pune să plătească", au reacționat pentru GSP persoane din conducerea CS Universitatea.

„În plus, noi nu avem treabă cu vechea societate a lui Mititelu. Noi nu am susținut niciodată că suntem continuatorul lui din moment ce am și jucat unii împotriva celorlalți. Dar nici despre ei nu zice cineva că ar fi continuatorii Universității, ci că sunt continuatorii echipei din 2011. Iar instanța a spus clar că echipa din 2011 nu are absolut nicio treabă cu Universitatea Craiova", a continuat replica dinspre clubului lui Mihai Rotaru.

VIDEO Mihai Rotaru s-a bucurat de promovarea rivalei din oraș în Liga 1: „Trebuia să se termine cu mitul suporterilor. Când joci cu 300-400 de fani...”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Pentru el insistă Valeriu Iftime! Surpriza pregătită de FC Botoșani

CFR Cluj se desparte de un jucător important » Dan Petrescu i-a transmis să își caute echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  10 Iunie 2022, 18:16

Bai nene. Gsp deja a sters articolul fals cu UEFA…. Booveni ce mai vor? Eu tin cu Club Sportiv Universitatea Craiova, nu cu echipa booveanului indiferent de cum vrea sa o numească. Nu ma intereseaza anonima fe ce u

terranovaaa
terranovaaa  •  10 Iunie 2022, 15:29
Postat de kuba_ pe 10 Iunie 2022, 08:51

Ai fata lui Seroni si “glumele “ lui Dorian Popa. Intr-un cuvant esti clasicul cocalar.

Iti trebuie dioptrii :)) dar mai importanta e deficienta de neurori. Pe care o rezolvi prima?

pittt
pittt  •  10 Iunie 2022, 11:01

Campionatul s-a terminat si nu mai sunt meciuri de comentat. Echipa natională ia bătaie mereu, nu ai ce comenta. Transferuri nu se fac, deci nimic de zis. În cazul ăsta se inventează articole din seria ” îmbârligă-i drace că si mie-mi place”. Cam asta e cu recunoasterea FCU de către FIFA. Se aruncă fumigene la greu!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează