FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, scoasă din lupta la titlu: „Nu are experiență! Nu poate ține pasul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 11:20 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 11:50

Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, a analizat situația de la vârful Ligii 1 și crede că doar două formații se vor lupta pentru a câștigat campionatul.

Fostul tehnician este de părere că doar FCSB și CFR Cluj au forța să se lupte pentru trofeu până la final de sezon și nu crede că CS Universitatea Craiova are forța să țină pasul cu cele două.

Ion Marin: „Craiova nu are experiență”

„După părerea mea, două echipe se vor bate pentru câștigarea titlului: CFR și FCSB. Universitatea Craiova ne-a arătat și anul trecut că nu poate să țină ritmul unei competiții. A pierdut ultimul meci, care era decisiv, cu CFR.

Craiova încă experiența aceea care să o propulseze acolo sus în lupta pentru titlu și să-l și câștige. Eu nu cred că se va înscrie la câștigarea campionatului”, a declarat Ion Marin, potrivit digisport.ro.

Clasamentul din Liga 1

VIDEO Bogdan Vrăjitoarea, despre U Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova: 

CSU Craiova l-a transferat definitiv pe unul dintre cei mai slabi jucători din acest sezon: „Credem în el, are calitate, dă totul pe teren”

Laurențiu Reghecampf, tentat de Craiova! Ce lipsește pentru a bate palma cu Mihai Rotaru + De ce e ținut Corneliu Papură în funcție

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
110146613198286
Gabi Simon  •  17 Februarie 2021, 21:06

D-le Ion Marin lasati ca tine Dinamooo pasul cu aceste echipe, nu va mai dati cu parerea.

suporterucv
suporterucv  •  16 Ianuarie 2021, 16:46

Scapati de Cartu si, mai les, de Cristescu si lucrurile se vor schimba in bine !! Astia doi le-au facut de petrecanie si lui Mangia si lui Bergodi !!! Apoi gasiti-va alte persoane mai competente pe post de scouteri !!!

696679090441661
Eugen Pan  •  16 Ianuarie 2021, 15:27

cat timp cartu e acolo nu se face nimic.rotaru e influentat de acesta si mediocritatea se va instala definitiv.vom pierde si cu astra sau cel putin egal

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close