FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SEPSI 0-0

Apel disperat din Bănie, după Craiova - Sepsi 0-0: „Amânați partida cu CFR Cluj”

CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Robert Ilyes (46 de ani), antrenorul secund al oaspeților, ar vrea ca meciul cu CFR Cluj, din runda următoare, ar trebui amânat. +8   FOTO
CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Robert Ilyes (46 de ani), antrenorul secund al oaspeților, ar vrea ca meciul cu CFR Cluj, din runda următoare, ar trebui amânat.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 21:48 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 22:14

CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Robert Ilyes (46 de ani), antrenorul secund al oaspeților, ar vrea ca meciul cu CFR Cluj, din runda următoare, să fie amânat. 

Meciul dintre Sepsi și CFR Cluj este programat duminica viitoare, de la ora 19:00, pe arena din Sf. Gheorghe. La ora meciului sunt anunțate -13 grade Celsius. Dezamăgiți de starea gazonului de pe arena „Ion Oblemenco”, oficialii covăsnenilor vor amânarea etapei următoare.

Sepsi - CFR Cluj, în pericol?

„N-am avut posibilitatea de a construi pe acest teren. De asta a și fost un meci urât, cu mingi înalte, bubuite. Ne-am adaptat la suprafața de joc. Nu am fost obișnuiți cu pauze atât de scurte în iarnă. Jucătorii au făcut un efort fantastic. După două săptămâni de vacanță, nici n-ai putut să faci o pregătire cum trebuie. 

Meciul de astăzi l-am pregătit să nu pierdem. Toate meciurile vor fi grele, de asta ies și atâtea meciuri grele. La meciul cu CFR se anunță -14 grade. Dacă Liga și organele abilitate se gândesc la integritatea jucătorilor... nu știu dacă poți juca la această temperatură”, a declarat Robert Ilyes, la TV Telekom Sport. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Sepsi:

+4 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - Sepsi: 

FOTO+VIDEO. CS Universitatea Craiova - Sepsi 0-0 » Egal pentru FCSB și CFR Cluj! Clasamentul LIVE în Liga 1

I-a tăiat gheata lui Niczuly! Imagini dure la Craiova - Sepsi » Crăciunescu nu l-a iertat pe Istvan Kovacs la pauză: „N-ai cum!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
10218332765774770
Cristian Tataru  •  13 Ianuarie 2021, 16:16

Titlu cat se poate de tendentios: pe pagina Craiovei, APEL DISPERAT DIN BANIE. In varful paginii, ca sa dai click. Cand colo nici macar nu are legatura cu Craiova, dar e pus acolo la vrajeala. Sa creada boborul ca alta problema e in disperare la Craiova. Cand colo, e o stire despre Sepsi. Ca sa vedeti ca e cusut su atza alba, pe pagina lui Sepsi e undeva la subsol, la "si altele". Asta se chiama jurnalism? Impartial, tovarasi.

baddog26
baddog26  •  13 Ianuarie 2021, 08:57
Postat de luisharcsa pe 13 Ianuarie 2021, 06:41

De unde graba asta de reancepera a campionatului.? Pentru u21,nebagat in seama de nici o tara importanta la fotbal?

Pentru ca Romania organizeaza 4 meciuri la euro!!

luisharcsa
luisharcsa  •  13 Ianuarie 2021, 06:41

De unde graba asta de reancepera a campionatului.? Pentru u21,nebagat in seama de nici o tara importanta la fotbal?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează