FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 0-0

FOTO EXCLUSIV. I-a tăiat gheata în Craiova - Sepsi! Cum arată acum piciorul fotbalistului » Crăciunescu: „I-aș fi dat «roșu»!”

Partida CS U Craiova - Sepsi a început cu o intrare dură @Capturi TV Telekom Sport + @Instagram universitateacraiovaofficial +13   FOTO
Partida CS U Craiova - Sepsi a început cu o intrare dură @Capturi TV Telekom Sport + @Instagram universitateacraiovaofficial

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 20:36 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 22:55

Partida CS U Craiova - Sepsi 0-0 a început cu o intrare dură. Chiar în minutul 3, Ivan Mamut (23 de ani), atacantul oltenilor, i-a tăiat cu crampoanele gheata portarului advers, Roland Niczuly (25).

Urmărește AICI toate detaliile partidei Craiova - Sepsi

UPDATE, ora 22:45

După meci, Gazeta a intrat în posesia unei imagini din vestiar cu piciorul lui Niczuly. Goalkeeperul s-a ales cu o vânătaie serioasă în urma duelului cu Mamut:

FOTO EXCLUSIV. I-a tăiat gheata în Craiova - Sepsi! Cum arată acum piciorul fotbalistului » Crăciunescu: „I-aș fi dat «roșu»!”

„Nici galben la faza asta? Atât am de spus”, a fost replica lui Attila Hadnagy, managerul general al lui Sepsi, când i s-a cerut un punct de vedere asupra momentului controversat din startul duelului de pe „Oblemenco”.

Crăciunescu s-a pronunțat asupra faultului și la finalul confruntării: „Eu i-aș fi dat «roșu» lui Mamut”.

Știrea inițială

Niczuly s-a resimțit câteva zeci de secunde și a fost nevoit să-și schimbe ghetele, avariate de tacklingul întârziat al lui Mamut. „Centralul” Istvan Kovacs nu i-a acordat nici măcar cartonaș galben atacantului gazdelor. 

FOTO. Ivan Mamut i-a taiat gheata lui Niczuly

+9 FOTO

„Indiscutabil trebuie măsură disciplinară! N-ai cum să treci peste această fază. Sunt unii care merg spre vârful sancțiunii. Atunci, dau roșu. Alții spun că a avut intensitate, dar a căutat să-l ferească pe adversar. Dacă nu vrei să dai, te faci că nu vezi nimic, că e zăpadă”, a declarat, la pauză, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ovidiu Hațegan a greșit la prima fază grea a anului în Liga 1 » Ce au arătat reluările televiziunilor și reacția clară a lui Crăciunescu

Adevăratul motiv al plecării lui Mejias de la Dinamo » Și-a găsit echipă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  13 Ianuarie 2021, 14:54

Acelasi subiect care place GSp stiind ca intarata suporterii,adica arbitrajul. Asta pentru un meci gretos ,anost si dupa rima... prost. La Mamut care s-a dus din inertie peste portar se putea da galben, dar nu rosu. La Fofana chiar daca a comentat artagos nu trebuia al 2lea galben ca asa e la footbal te mai si aprinzi (asta daca n-a injurat sau amenintat cu lovirea a arbitrului). La Screciu trebuia eliminat din al doilea galben si ma intreb „inteligentul” Papura de ce nu l-a inlocuit la pauza?! Daca tactica si organizarea echipei e greu s-o inteleaga, macar cateva schimbari bune sa faca si el. Baiaram care se anunta un jucator de valoare se va pierde in mediocritate ca n-are cine sa-l ghideze. La fel si Campanu si Capatana.

2901480986738264
Gabriel Oprea  •  13 Ianuarie 2021, 13:58

Gheata din piciorul drept taiata si poza cu piciorul stang al portarului Perfect, si totat lumea crede.

dansy
dansy  •  13 Ianuarie 2021, 13:02

Sepsi-o echipa clasata in primele locuri pentru duritate-se plange pentru o stergere de crampon urmata de o taietura de gheata!Voi sunteti normali?Pai ati uitat cum a jucat UTA cu Universitatea?Ati uitat ca de fiecare data de la Sepsi aproape toate echipele vin cu jucatori accidentati?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează