Comentarii (10)

observator_federal  •  20 August 2019, 10:22

Bancu acoperă toată banda stângă iar discuțiile privind ”eficacitatea” mai mare în postura de mijlocaș decât în cea de fundaș au pornit - de fapt - de la comentariile tendențioase ale crainicilor de la ProTV (ei ”nu-l iertau” nici pe Cristi Manea, de pildă) care făceau propaganda lor obișnuită pentru ex-fecesebiștii Alin Toșca și, respectiv, Romario Benzar... Amintiți-vă și de ”confuzia” de același fel, legată de încadrarea pe post a lui Alex Mitriță care, deși golgeter detașat la un moment dat (13 goluri în 18 meciuri!) și ales - evident, nu chiar de toți ”specialiștii” - fotbalistul anului în Liga 1, era privit ba atacant ba mijlocaș (mijlocaș stânga la Craiova, deci ori el ori Bancu?!) și neacceptat ca fiind cel mai bun atacant din Liga 1... Oricum, la sfârșitul lui 2018, cei doi, Mitriță și Bancu, conduceau detașat în clasamentul indicilor Instat, indiferent de ”marile probleme” pe care le creau gazetarilor sportivi privind locul în echipă (mai ales în echipa Națională, acolo unde selecționerul Contra este și el om supus greșelii...). Revenind la Bancu - că despre el se face vorbire în articol - ar trebui să-l priviți cât de lucid este în toate momentele jocului, cât de elegant și rapid se deplaseaza în teren, cât de ușor driblează (golul lui în deplasarea cu Sabail l-ați văzut?), ce abil este în combinații, ce centrări de excepție are, șut etc. Deci, care-i problema?

lionforever  •  20 August 2019, 12:05
Postat de stefan.. pe 20 August 2019, 10:14

Discuție mai putin importanta. Altele sunt problemele. 1.Nu avem antrenor. 2. De cand a venit Cartu la conducere s-a ales praful. Demisia, impostorilor!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora  •  20 August 2019, 11:14

Stati prost cu documentarea. Si in sezonul trecut, pe vremea lui Mangia, Bancu a jucat fundas stanga. Omul are insa un apetit ofensiv f mare !

napoli01  •  20 August 2019, 11:05

Devis Mangia l-a "citit" și l-a folosit ca atare? Asta este o gluma asa cum a fost si Mangia ca antrenor. De fapt, Mangia l-a trecut pe Bancu pe postul de fundas stanga unde nu a avut niciodata evolutii convingatoare, in timp ce predecesorii sai Cartu, Sandoi si Multescu il utilizau pe o pozitie ofensiva care i se potriveste cel mai bine.

observator_ipohondru  •  21 August 2019, 05:39

Ce aveti cu Bancu? Ce aveti cu Papura? De fapt, in cazul lui Bancu, este alegerea clubului sa joace fundas. Asa prinde nationala si are cota mai mare pe piata. Va fi vandut in curand, dupa meciurile nationalei si Vatajelu va trece fundas. Ce e greu de inteles aici? Iar Papura ce sa faca cu un lot plin de petarde? Briceag merge agale si nu-si urmareste omul, iar acesta da gol. Fortes nu poate sa dea o minge pe spatiul portii. Chiar si asa, cu un arbitraj corect treceau de AEK la pas.

stefan..  •  20 August 2019, 10:14

Discuție mai putin importanta. Altele sunt problemele. 1.Nu avem antrenor. 2. De cand a venit Cartu la conducere s-a ales praful. Demisia, impostorilor!

Nicolescu Sergiu  •  20 August 2019, 15:37

Cred ca Bancu ar trebui sa se sacrifice pentru echipa nu sa joace fundaș crezând ca va fi chemat la naționala. Se vede de la o posta ca fundaș a fost mereu depasit și la echipa de club și la națională. Dacă va juca bine ca mijlocaș sigur va fi chemat la națională!

gintonic  •  20 August 2019, 14:19

Si eu il vad pe Bancu mai mijlocas decat Vatajelu, iar pe Vata mai fundas ca Bancu, ambii cu aport ofensiv, dealtfel.

albalbastru72  •  20 August 2019, 14:04

Analiza gresita,Bancu este si trebuie sa ramina fundas stinga.

lionforever  •  20 August 2019, 10:06

Zero creier adică papură trebuia sa vada asta demult iar daca il cumpărase pe vatajelu trebuia facuta rocada intre ei, acum trebuie facuta rocada papura cu alt antrenor.

Comentează