FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SLAVIA SOFIA 3-2

VIDEO Universitatea Craiova, victorie în ultimul amical din Bulgaria! Cum s-au mișcat Andrei Ivan și Alexandru Mitriță

Articol de , - Publicat joi, 06 iulie 2023 09:54 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 12:34

CS Universitatea Craiova a câștigat partida cu Slavia Sofia, echipă care a terminat pe locul 7 în sezonul trecut din Bulgaria, scor 3-2. În ultimul amical al cantonamentului de la Bansko, Alex Mitriță s-a numărat printre cei mai buni jucători ai oltenilor, dar Andrei Ivan, mutat pe flancul drept, a avut din nou o evoluție modestă.

Universitatea Craiova a încheiat cu o victorie, 3-2 contra Slaviei Sofia, seria amicalelor din cantonamentul de la Bansko. 

Oltenii au început cu Lazar - Vlădoiu, Silva, Badelj, Bancu - Crețu, Mateiu - Ivan, Danciu, Mitriță - Koljic, un unsprezece foarte aproape de acela care va fi în teren și pe 17 iulie, la startul campionatului, contra lui Dinamo. 

Însă titularii lui Eugen Neagoe au început modest. Le-au lipsit ritmul, ideile, au greșit multe pase, iar în minutul 22 au încasat și un gol, din penalty (Nikolov). 

Mai viu a fost chat-ul fanilor, de pe Youtube, care i-au cerut „transferuri de titlu" patronului Mihai Rotaru și lui Eugen Neagoe demisia și înlocuirea cu Marius Șumudică, pentru că „e liber". „Geană" și-a pierdut răbdarea, l-a scos pe Badelj (26), înlocuindu-l cu Mendy, apoi pe gafeurul Vlădoiu, în locul căruia a intrat Borța (33).

 Acesta din urmă a și înviorat jocul pe flancul drept, unde e clar că Andrei Ivan nu se simte mai bine decât pe postul lui favorit, aripă-stânga. 

Centrările lui Borța au adus prima ocazie a oltenilor (Alexandu Mitriță) și golul lui Elvir Koljic (43): 1-1 la pauză.

În startul reprizei secunde a ieșit în evidență și Danciu, care, servit de tot mai activul Mitriță, a driblat un adversar în careu și a punctat cu un șut în diagonală, la colțul lung, pentru 2-1 (52). 

Neagoe i-a scos pe Mateiu, Danciu și Koljic, au intrat Căpățână, Roguljic și Atanas Trică, dar modificările n-au avut inițial efectul scontat. Avantajul Craiovei a fost anulat de Mendy, bun până atunci, care a pus latul la o centrare și a deviat în proprie poartă (68). 

Trei minute mai târziu s-a încheiat „ziua de muncă" și pentru Ivan, fără cine știe ce realizări. Apoi, la un blocaj făcut de Mitriță la portarul advers, mingea a sărit la Atanas Trică, care a stabilit scorul final: 3-2.

7e locul ocupat de Slavia Sofia la finele trecutei ediții de campionat din Bulgaria

Amicalele oltenilor la Bansko

  • CSU Craiova - Botev Plovidiv 2-0
  • CSU Craiova - Drita 2-0
  • CSU Craiova - Ludogoreț Razgrad 0-2
  • CSU Craiova - Lokomotiv Plovdiv 0-2

VIDEO » CS Universitatea Craiova - Slavia Sofia 3-2

  • Au marcat: Koljic 43, Danciu 52, Trică 81 / Nikolov 22 - pen, Mendy 68 (autogol)

  • min. 90: Final de meci
  • min. 81: GOL CSU Craiova. Mitriță a făcut presing la portar, iar mingea a sărit la Atanas Trică, care a trimis-o în poarta goală, de la marginea careului
  • min. 68: GOL. Slavia Sofia egalează după un autogol al oltenilor. După o centrare din bandă, fundașul Mendy și-a trimis mingea în propria poartă
  • min. 56: Ies Mateiu, Danciu și Koljic, intră Căpățână, Roguljic și Atanas Trică
  • min. 52: GOL CSU Craiova. Mitriță a preluat o minge de 40 de metri de poarta proprie, a trecut de doi adversari și i-a pasat pe culoar lui Danciu. Acesta a intrat în careu, a driblat un advesar și a șutat la colțul lung
  • min: 46: A început repriza a doua
  • min. 45: Pauză
  • min. 43: GOL CSU Craiova! Borța a centrat excelent în fața porții, iar Koljic a reluat din prima, din 6 metri
  • min: 35: Prima ocazie a Craiovei: centrare Borța, în fața porții, Mitriță trimite alături
  • min. 33: Două schimbări la olteni: au ieșit Vlădoiu și Badelj, au intrat Borța și Mendy
  • min. 22: GOL Slavia Sofia. Atacantul Vladimir Nikolov a marcat fără emoții. A trimis mingea în plasa laterală, Lazar aruncându-se în colțul opus
  • min. 21: Penalty pentru bulgari, după un fault asupra lui Nikolov
  • min. 12: CSU Craiova are posesia, dar încă nu ș-a creat încă o ocazie importantă
  • Titular în centrul liniei de 3 mijlocași ofensivi din spatele lui Koljic este Marian Danciu. În vârsă de 21 de ani, Danciu este un produs al clubului. În februarie 2023 a fost împrumutat la CSM Slatina, în Liga 2, iar în această vară a revenit în lotul lui Neagoe.  El a bifat 4 meciuri la echipa mare 
  • min. 1: A început meciul

Echipa de start CSU Craiova: 1. Lazar - 2. Vlădoiu, 34. Silva, 15. Badelj, 11. Bancu - 4. Crețu, 8. Mateiu - 9. Ivan, 37. Danciu, 28. Mitriță - 19. Koljic

Întâlnire Neagoe - Bakero

Înainte de meci, Eugen Neagoe, antrenorul CSU Craiova, s-a întâlnit cu legendarul Jose Mari Bakero (60 de ani). Cei doi s-au întreținut câteva minute pe marginea terenului. 

Fostul mijlocaș al Barcelonei este antrenorul Slaviei Sofia, echipă la care joacă și fiul său, Jon Bakero (26 de ani), ca mijlocaș.

Universitatea Craiova, victorie în ultimul amical din Bulgaria! Cum s-au mișcat Andrei Ivan și Alexandru Mitriță
  • Crescut la Real Sociedad, Jose Mari Bakero a jucat la Barcelona între 1988 și 1997, când a plecat în Mexic, la Tiburones Rojos.
  • Are în palmares o Ligă a Campionilor, 6 tituluri de campion în Spania și 5 Cupe.

Citește și: 

Și-a pus marea dorință și-i face pe fani să vibreze: „Vreau titlul cu Universitatea! Ne-ar face statui prin parcuri dacă reușim asta”

Elvir Koljic, interviu pentru GSP » Impresiile lui după 4 ani în Oltenia: „România seamănă mult cu Bosnia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  11 Iulie 2023, 21:28
Postat de s0r1n_naccio pe 10 Iulie 2023, 16:01

Bai, esti pr0 st, bai, nu am ce sa mai vorbesc eu cu tine! Si nu esti doar pr 0st, esti si n3 sim tzit. Ati ajuns voi cl 0natzii sa ne ziceti noua vanduti, voi care erati la cu rul lui mititelu pana au sarit jandarmii pe voi prin oras la meciul ala cu Astra. De atunci sunteti toti sexionistii fierti pe el. Voi ati tradat nu pt ca nu ati ramas cu mititelu, ci pentru ca ati spus ca nu asta e clubul, ci clona inventata de badea si olga in 2013. V-a spus badea ca daca nu se certau cu mititelu nu faceau clona, dar voi continuati sa dati inainte cu minciunea. Asta arata ce caractere *** aveti.

Asta arata ce nivel de inteligenta ai, nu esti capabil sa intelegi ce a spus Badea? Iti traduc eu, omul i-a propus lui mititelu sa se asocieze (mare greseala a facut, noroc ca nu a acceptat mititelu) si sa ii incredinteze marca si palmaresul Stiintei, mititelu a vrut, dar a pus niste conditii nes imt ite, cum ca vrea 1,5 milioane de euro de la Primarie in fiecare sezon (adica o echipa finantata din bani publici), cum mititelu stramba din nas la propunerea oamenilor, Badea a reinfiintat sectia de fotbal a Clubului Sportiv Universitatea si a cautat impreuna cu Olguta investitori (ca sa nu te iei de ea, sa stii ca e perfect normal ca primaria si Consiliul Local sa sustina echipele locale -handbal, baschet, volei, fotbal etc. -, atata timp cat echipa de fotbal nu e in prima prima liga), i-a gasit pe Andrici, Rotaru si Beze, oameni seriosi, nu lautari ca mitielu, tu asta nu poti sa intelegi, ori ca era mititelu, ori ca sunt Rotaru, Andrici si Beze, tot CSU era, doar ca daca era mititelu nu mai exista acest fcu. Daca intelegi sau daca nu e doar problema ta, dar stai acolo langa mititelu si inventia lui, CSU e construita pe baze solide (baze istorice mai degraba, exact asa cum a aparut si Stiinta Craiova in 1948) si, drept dovada, a castigat marca si palmaresul in instanta, fcu e inventata de mititelu cand a vazut ca a ramas pe langa si ca sa stai linistit, palmaresul de dupa 91 o sa se judece, mititelu o sa ramana cu perioada 2017-2023.

s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  10 Iulie 2023, 16:01
Postat de AdrianUCV1948 pe 09 Iulie 2023, 17:34

Ce sa facem noi alaturi de niste vanduti penibili? Pai voi v-ai vandut echipa pentru un puscarias, pentru voi continuitatea e data de patron, pentru voi Universitatea Craiova inseamna mititelu, petru noi investitorii vin si pleaca, echipa ramane aceeasi.

Bai, esti pr0 st, bai, nu am ce sa mai vorbesc eu cu tine! Si nu esti doar pr 0st, esti si n3 sim tzit. Ati ajuns voi cl 0natzii sa ne ziceti noua vanduti, voi care erati la cu rul lui mititelu pana au sarit jandarmii pe voi prin oras la meciul ala cu Astra. De atunci sunteti toti sexionistii fierti pe el. Voi ati tradat nu pt ca nu ati ramas cu mititelu, ci pentru ca ati spus ca nu asta e clubul, ci clona inventata de badea si olga in 2013. V-a spus badea ca daca nu se certau cu mititelu nu faceau clona, dar voi continuati sa dati inainte cu minciunea. Asta arata ce caractere *** aveti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  10 Iulie 2023, 13:20
Postat de george.br pe 07 Iulie 2023, 02:14

Marca da identitatea?? Nu, prostule... palmaresul o da!

E ca tine pana la urma, PALMARESUL DA IDENTITATEA, alaturi de marca, normal ;)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează