FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SEPSI 0-0

EXCLUSIV Craiova suspină după Elvir Koljic, dar un om din club avertizează: „Să nu așteptăm asta de la el” » Cu cine e comparat bosniacul

Elvir Koljic s-a accidentat grav în luna octombrie / Sursă foto: Facebook +8   FOTO
Elvir Koljic s-a accidentat grav în luna octombrie / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:55 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 13:13

CS Universitatea Craiova a început 2021 tot fără Elvir Koljic, în continuare în afara terenului după accidentarea horror suferită în octombrie. 

Fără golgeterul bosniac în echipă, oltenii suferă profund în ofensivă: au remizat cu Sepsi, 0-0, ajungând la trei etape consecutive fără gol înscris. Bogdan Vrăjitoarea (42 de ani), fost atacant la Știința, în prezent antrenor la grupele de copii și juniori de la CS Universitatea Craiova, pune lipsa de eficacitate a craiovenilor pe seama absenței lui Koljic, pe care îl compară cu handbalista Nora Mork, un alt sportiv chinuit de accidentări grave

VIDEO Bogdan Vrăjitoarea, despre CSU Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

„Cea mai mare pierdere a Craiovei este Elvir Koljic. În primele etape din sezon, Koljic avea ocazii și le fructifica. Când vii după o asemenea accidentare, e clar că ai nevoie de timp pentru a-ți reveni. 

Să nu ne așteptăm că va reveni el și va rezolva toate problemele de la echipă. Va avea nevoie de timp, dar e un luptător. Eu îl compar cu celebra handbalistă Nora Mork, care a avut multe accidentări și a revenit din ce în ce mai puternică și a ieșit campioană europeană”, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, în direct la GSP Live. 

6 goluriîn primele 6 etape din campionatul 2020/2021 a înscris Elvir Koljici pentru CS Universitatea Craiova

Elvir Koljic, sezonul și accidentarea

Pentru Koljic, fractura suferită în 2 octombrie e a treia accidentare gravă de când a venit în Bănie, în august 2018. În primul sezon, 2018-2019, a stat 7 luni departe de gazon, în urma unei rupturi de tendon femural suferite în 23 martie 2019, la naționala Bosniei. Apoi, în 2019-2020, a lipsit 3 luni, după o fisură de vertebră lombară suferită pe 31 octombrie 2019, într-un meci de Cupa României cu Voluntari.

Medicii apreciază că jucătorul echipei CS U Craiova va reveni pe gazon „la sfârșitul lui februarie, începutul lui martie”, adică două, trei săptămâni mai târziu decât se estimase inițial.

282este indexul InStat al lui Koljici în acest sezon. Al doilea de la Craiova, după Bancu (286)

Bogdan Vrăjitoarea: „Toată lumea vedea Craiova campioană”

Oltenii n-au mai înscris de trei etape și au cedat șefia clasamentului la finalul anului trecut, după ce avuseseră un start excepțional de sezon, cu șapte victorii consecutive. Bogdan Vrăjitoarea e încrezător că alb-albaștrii pot reeni la forma avută la începutul campionatului.

„E foarte greu să menții un ritm bun pe toată durata unui campionat. Au avut un start extraordinar de campionat și toată lumea vedea Craiova, dar e un campionat lung, de suferință, jucat în condiții speciale. Craiovei îi lipsește foarte mult și publicul, e echipa numărul unu la spectatori. 

N-au mai marcat de trei etape, dar sunt convins că vor trece peste acest moment. Sunt jucători buni, cu experiență, care știu să gestioneze astfel de momente”. 

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Craiova - Sepsi 0-0

+4 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Ce l-a contrariat pe Sorin Cârțu la Craiova - Sepsi 0-0: „Frate, de unde a apărut aia?!”

Corneliu Papură, contestat vehement, în direct la TV: „Trebuie schimbat!” » Ce a spus antrenorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Ianuarie 2021, 15:12

Aiureli! Puteau sa fie in teren si mama lui Koljic si mama lui Messi si ale altora, tot degeaba. O singura combinatie pe parcursul unui meci si asta dintr-o eroare a fundasului advers. In rest, mingi bubuite. Cine sa le receptioneze, Barbut si Ofosu? Daca ii innozi pe amandoi si nu faci un fotbalist cu talie normala. Cine sa dea gol si mai ales cum, din moment ce in 99% din faze mingea a ajuns la adversar? Nu stiu daca s-a patruns cu mingea la picior in careul advers de 5-6 ori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează