FOTBAL  »  Superliga  »  BEER SHEVA - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Transfer din Liga 1 pentru grupele Conference și titlu! » I-au plătit clauza chiar înaintea duelului de diseară: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece”

Bogdan Mitrea a bătut palma cu CSU Craiova / Sursă foto: GSP
Bogdan Mitrea a bătut palma cu CSU Craiova / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 25 august 2022 12:33 / Actualizat joi, 25 august 2022 13:13

CS Universitatea Craiova e la un pas să perfecteze transferul stoperului Bogdan Mitrea (34 de ani). Oltenii i-au plătit clauza căpitanului lui Sepsi, iar acum mai lipsește doar semnătura jucătorului pe contract. 

Gruparea din Sfântu Gheorghe refuzase prima ofertă a Craiovei, în valoare de 100.000 de euro, însă clubul lui Rotaru a plusat și a achitat clauza de reziliere de 250.000 de euro a lui Mitrea. Cele două părți au bătăt palma, fundașul de 34 de ani luându-și rămas bun de la colegii de la Sepsi în această dimineață.

„În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Știți cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înțeles cu Craiova, el s-a înțeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat. 

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulțumim pentru tot. Cine știe, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, pentru GSP.ro.

Dramatic! Universitatea Craiova, eliminată de Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League » Ivan și Bancu au ratat la penalty-uri
BEER SHEVA - CRAIOVA 1-1 (4-3 la penalty-uro)
Dramatic! Universitatea Craiova, eliminată de Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League » Ivan și Bancu au ratat la penalty-uri

Bogdan Mitrea vine să fie titular la Craiova

Bogdan Mitrea, fotbalist pe placul lui Mirel Rădoi, are șanse mari să intre direct în primul „11” al alb-albaștrilor. Pe acel post, fostul selecționer îi are la dispoziție Raul Silva, brazilianul transferat în această vară, dar și pe Găman și Papp. Primul revine după o accidentare, în timp ce Paul și-a compromis șansele de a mai prinde un loc de titular după gestul de săptămâna trecută.

Bogdan Mitrea, fost fundaș la echipe precum Viitorul, FCSB, Ascoli și Spartak Trnava, evoluează la Sepsi OSK din vara lui 2020. La formația din Sf. Gheorghe a adunat 92 de meciuri, 12 goluri și 6 pase decisive. El are o cotă de piață în valoare de 600.000 de euro și a cucerit două trofee alături de Sepsi OSK, Cupa și Supercupa României în 2022.

Bogdan Mitrea este unul dintre preferații lui Rădoi, sub comanda lui Mirel bifând debutul său la echipa națională, în amicalul România - Belarus 5-3, din noiembrie 2020. Acesta a debutat cu gol sub tricolor, devenind al 77-lea fotbalist care marchează la debutul în naționala României.

Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova, echipe probabile

Hapoel Beer Sheva: 55. Glazer - 30. Dadia, 4. Vitor, 5. Abu Abaid, 18. Tibi, 22. H. Lopes - 19. Elias, 7. Safuri, 35. Bareyro - 13. Ansah, 17. Hemed
Rezerve: 1. Harush, 3. Keltjens, 10. Dor Micha, 11. Jehezkel, 14. Madmon, 15. Yosefi, 26. Tzadik, 27. Stoianov, 28. Martins, 77. Rotem Hatuel
Absent: Elhamed (suspendat)
Anternor: Elyanlu Barda

CSU Craiova: 1. Lazar - 4. Crețu, 34. R. Silva, 6. Screciu - 33. Hanca, 8. Mateiu, 16. Nistor, 11. Bancu - 10. Baiaram, 19. Koljici, 9. A. Ivan
Rezerve: 12. D. Rusu, 21. L. Popescu, 5. Vătăjelu, 7. Câmpanu, 17. Rivaldinho, 18. Vlădoiu, 20. Markovici, 23. Căpățână, 24. Roguljici, 25. Găman, 30. Vână
Absent: Papp (suspendat) 
Antrenor: Mirel Rădoi

VIDEO Dinu Todoran, despre șansele Craiovei în play-off-ul Conference League: „E meritul lui Rădoi, a schimbat sistemul”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Mihai Rotaru bagă mâna în buzunar » Câți bani primesc jucătorii lui Rădoi dacă ajung în grupele Conference League

Rădoi a analizat meciul decisiv cu Hapoel Beer Sheva: „Noi nu trebuie să facem niciun pas în spate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
zicsieu
zicsieu  •  26 August 2022, 18:48
Postat de terranovaaa pe 26 August 2022, 14:36

Suntem mai buni ca voi asta e clar :)) 500 sunteti voi la meciurile din Craiova.

da, nea sala-muschi. sunteti cei mai buni! nu am vazut o echipa de partid sa joace un fotbal spectacol cum joaca mirifica cs mogosoaia. nu exista. baaaaaaaa! sunteti praf si nu aveti habar de fotbal. de ce aveti galerie asa mare la Severin ? nu v-au facut astia transferul ? poate e picat relovut, etapa viitiare sigur va baga bani ! bani din tara aia din Africa vreti ?

terranovaaa
terranovaaa  •  26 August 2022, 16:53
Postat de zicsieu pe 26 August 2022, 15:42

intreaba si tu un cunoscator de fotbal si o sa-ti raspunda de ce v-am subordonat la modul ala ! dar mai bine lasa asa, atat puteti. nu intelegeti voi acest fenomen numit fotbal. la voi conteaza shaorma cu de toate moca .

Polly ai 3 fraze : habarnist, shaorma si cunoscator de fotbal

zicsieu
zicsieu  •  26 August 2022, 15:42
Postat de terranovaaa pe 25 August 2022, 22:52

Cu ce ne-ati subordonat bai prostule :))) ai terminat macar gradinita?

intreaba si tu un cunoscator de fotbal si o sa-ti raspunda de ce v-am subordonat la modul ala ! dar mai bine lasa asa, atat puteti. nu intelegeti voi acest fenomen numit fotbal. la voi conteaza shaorma cu de toate moca .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează