FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - UTA 0-0

CS Universitatea Craiova - UTA Arad 0-0 » Continuă criza pentru cele două echipe

CSU Craiova - UTA, etapa 20 din Liga 1, live FOTO: Alexandra Fechete
CSU Craiova - UTA, etapa 20 din Liga 1, live FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat marti, 14 decembrie 2021 22:20 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 22:36

CSU Craiova și UTA Arad au terminat la egalitate, 0-0, în al doilea meci al etapei a 20-a din Liga 1.

Laurențiu Reghecampf a trimis în teren o echipă croită pe atac. Totul pentru victorie! Fără succes de 5 etape, aceasta era singura opțiune a oltenilor de a mai întreține iluziile pentru titlu.

 Cu 5 oameni ofensivi, prima ocazie a venit după o fază fixă, dar de la un fundaș central. Papp a reluat cu capul, din careu, centrarea lui Nistor (9), dar pe lângă poartă. Impulsionate de un public cald, gazdele s-au „tăiat” după 20 de minute.

Miculescu, ratare incredibilă

Interii Gustavo și Vînă s-au stins puțin câte puțin, iar mingiile au ajuns foarte greu la atacanți. La rândul lor, arădenii au arătat că emit în continuare pretenții la play-off, chiar dacă n-au mai câștigat de șase meciuri, perioadă în care au marcat un sigur gol (1-2 cu FCSB). 

Primele avertismente le-a tras David Miculescu pe contraatac. De altfel, extrema de 20 de ani curtată insistent de FCSB a avut pe frunte deschiderea scorului (29), însă a reluat pe lângă poartă din plonjon, de la numai 4-5 metri. Incredibilă ratare! Lazar era bătut. Apărarea juveților s-a clătinat serios. Reghe nu-și recunoaște echipa. Doar două faze mai acătări, semnate de Cîmpanu (26) și Kolici (43).

Oltenii fără șut pe poartă

CSU Craiova a intrat la cabine fără niciun șut pe poartă. Reghe l-a scos pe Vînă, șters, și a forțat cu Fedele. Nici așa n-au apărut ocaziile la poarta lui Iacob. Tot UTA a fost mai activă și mai prezentă în preajma careului advers. Finalul s-a jucat pe contre, dar s-a terminat indecis. Ivan, ultima speranță de a marca pentru trupa lui Reghe, a avut o ultimă finalizare dezamăgitoare. 

Craiova ar putea spune mersi, totuși, cu acest 0-0. Putea fi mai rău. UTA a trecut pe lângă victorie. Hora (85) a mai ratat încă o ocazie monumentală cu poarta goală de la numai câțiva metri, iar Miculescu (90) nu a prins colțul lung dintr-o poziție, din care orice fotbalist cotat la 1 milion de euro ar trebui să scuture plasa. 

Koljic, la spital comoționat

Momente de panică în minutul 50. Elivir Koljic s-a ciocnit puternic cu Erico, iar cei doi fotbaliști au rămas întinși pe gazon și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacantul lui CSU Craiova a suferit o comoție, iar medicii au cerut schimbare. Koljic a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Erico a resimțit probleme la nas, dar a continuat jocul. 

2este numărul înfrângerilor suferite de UTA în cele 10 deplasări din sezonul actual, în rest au trei succese şi cinci rezultate de egalitate

După acest egal, CSU Craiova este pe locul 4, cu 31 de puncte, la egalitate cu Rapid (locul 4), care are un meci în minus. UTA ajunge la 27 de puncte și este pe 8, la 3 puncte de play-off.

FINAL » CS Universitatea Craiova - UTA Arad 0-0

6.973de spectatori sunt prezenți pe „Ion Oblemenco”

CS Universitatea Craiova - UTA Arad, echipe de start

CSU Craiova: Lazar - Căpățînă, Papp, Screciu - Gustavo, Vînă, Nistor, N. Bancu - Cîmpanu, Koljic, A. Ivan 
Rezerve: D. Rusu, Vlădoiu, Bălașa, Vătăjelu, M. Constantin, Al. Crețu, Fedele, Roguljic, Baiaram 
Antrenor: Laurențiu Reghecampf 

UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov - Passaglia, Batha - Miculescu, Antal, Ubbink - Dangubic 
Rezerve: D. Balauru - C. Dima, Bustea, Mercioiu, Fl. Ilie, Medimorec, Isac, Roger, I. Hora Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / Asistenți: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) și Constantinescu Andrei (Bucureşti)

CItește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Lovitură dată în lupta la titlu! » Sergiu Buș s-a întors în Liga 1: „Ne-am înțeles, sper să-i ajut să fie campioni”

VIDEO Gică Hagi, iureș după eșecul cu Sepsi » S-a luat de toată lumea, arbitri, jurnaliști și adversari: „Nu o mai dați la televizor, ascundeți-o și pe asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (114)
remarque
remarque  •  15 Decembrie 2021, 12:24
Postat de doubleti pe 14 Decembrie 2021, 22:48

Din pacate, chiar daca pana azi nu credeam acest lucru, echipa trebuie reformat din temelii. Nu este vina lui Reghe ca astia nu sunt in stare s-o bage in poarta. Cu exceptia meciului de azi in care am pierdut posesia si nu am avut niciun sut pe poarta, in toate celelate meciuri Craiova a dominat absolut toate adversarele. Problema a fost la finalizare. Din pacate nu au ce cauta la echipa: Capatana, Fedele, Baiaram, Cretu, Balasa, Vana. Si rezerve pentru: Lazar, Screciu, Vatajelu, Nistor. O reconstructie as incepe cu Papp, Gaman, Bancu, Campanu, Rogulic, , Houri, Ivan, Kolijc si Markovic. Trebuie adus urgent un fundas central pe langa Papp si Gaman. La mijloc avem nevoie de un inchizator puternic caruia sa nu-i fie frica de presingul adversarului (poate isi revine Mateiu) si de 1-2 mijlocasi de creatie. E clar ca anul acesta am ratat obiectivul principal. Mai raman 2: locul 3 si Cupa Romaniei. La ce am vazut in seara asta sigur le pierdem pe amandoua. Rotarule adu-l pe Oughenda, asta este cel mai bun mijlocas de creatie din tara si stie sa faca si spectacol. Cert este ca incheiem finalul in genunchi.

ati ratat obiectivul principal? Glumesti cand iti propui titlul de campioana si tu tremuri sa prinzi play-off-ul. Dar o calificare in Conference League nu era macar asa un obiectiv secundar? Sa te elimine Laci, Lokomotivi, pe scurt oricine...Sau sa nu dati un sut pe poarta cu UTA? Un amarat de sut. Cat de mic acolo. O pasa la portarul advers macar, numai sa fie pe spatiul portii. Bag de seama ca va setati obiective fara nici o legatura cu posibilitatile. Tare PSDU Craiova asta. :))))))))))))))))))))))))))). 700 de spectatori? :))))))))))))))))))))))))

remarque
remarque  •  15 Decembrie 2021, 12:17
Postat de kuba pe 14 Decembrie 2021, 20:34

Iarasi maxim 700 de spectatori :))))))))))

au disparut suporterii PSDU Craiova? Erau suporteri ”de rezultat”?

wrx.
wrx.  •  15 Decembrie 2021, 05:59
Postat de observator_federal pe 14 Decembrie 2021, 23:33

Băi am vrut să citesc cronica neciului, minut cu minut... dar m- am oprit când am citit "concluzia" de la minutul 90: cică "Un egal era probabil rezultatul logic după un meci plictisitor." Pe bune??? Mi-e teamă, zău, să parcurg cronologic desfășurarea meciului - oare e posibil să fie vorba de alt meci?

Nu Marcele, e posibil sa fie dea dioptriile alea....

Vezi toate comentariile (114)
Comentează