LIGA 1  ·  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - VIITORUL

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - VIITORUL. Incident cu Cristiano Bergodi, la debutul pe banca oltenilor: i-a căzut panoul în cap!

Momentul în care panoul cade peste Cristiano Bergodi. Sursă foto: digisport.ro +8 FOTO
Momentul în care panoul cade peste Cristiano Bergodi. Sursă foto: digisport.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 18:24

CS Universitatea Craiova și Viitorul au disputat astăzi două partide amicale. Oltenii lui Cristiano Bergodi au pierdut primul meci, 0-3, dar s-au revanșat în cel de-al doilea, pe care l-au câștigat cu 2-1.

Tehnicianul italian de 55 de ani a oferit declarații la finalul meciului, însă a avut parte și de un incident mai puțin fericit. În imaginile prezentate de televiziunea DigiSport, se poate observa cum vântul puternic care a bătut astăzi în Bănie a făcut ca panoul publicitar din spatele lui Bergodi să cadă peste tehnicianul Craiovei.

Italianul a fost luat prin surprindere, însă s-a amuzat ulterior pe seama evenimentului neașteptat. El nu a fost rănit în urma incidentului.

Cristiano Bergodi: „Sperăm să ajungem bine la meciul cu FC Botoșani”

„A fost un antrenament foarte bun. În primul meci, i-am văzut pe jucători puțin obosiți. Sperăm să ajungem bine la meciul cu FC Botoșani. Și al doilea meci a fost bun, din punctul meu de vedere. În general, sunt mulțumit. Important e că nu am avut accidentări, asta a fost foarte important pentru noi”, a spus Bergodi. 

FOTO. Imagini din amicalele Craiova - Viitorul

+9 FOTO

  • Sursă foto: CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (1)
gimiskutze  •  06 Iunie 2020, 18:54

"se poate observa cum vântul puternic care a bătut astăzi în Bănie a făcut ca panoul publicitar din spatetele lui Bergodi să cadă peste tehnicianul Craiovei." Bergodi are spatete! Si ce spatete, mamaaa! Proof-reading=bataie de cap!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1