FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CS UNIVERSITATEA - FCSB // VIDEO + FOTO Gafă cu repetiție la FCSB! Cum a apărut Lucian Filip la antrenament

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 16:36

Lucian Filip, 28 de ani, a fost protagonistul a două mici gafe la antrenamentele celor de la FCSB în decurs de o lună. 

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus  

În urmă cu o lună, Filip a fost surprins de camerele video având șosete albe cu logo-ul firmei Adidas, compania rivală a celor de la Nike, sponsorul tehnic al roș-albaștrilor. Pe imagini se vede cum ofițerul de presă al celor de la FCSB, Cătălin Făiniși, îi atrage atenția. Mijlocașul la închidere se conformează și își îndoaie șosetele pentru a acoperi logo-ul companiei germane. 

Gafă cu repetiție 

Totuși, Filip a repetat gafa. La antrenamentul de azi, mijlocașul care se află în recuperare după accidentare a fost surprins de reporterii Gazetei Sporturilor având din nou șosete Adidas.

De data asta, nici directorul sportiv Narcis Răducan și nici team-manager-ul Marius Ianuli, aflați în apropierea mijlocașului, nu au fost pe fază să-i atragă atenția. 

Vezi și: 

VIDEO UPDATE S-a băgat Becali? Gnohere scos din lot, după ce Vintilă îi luase apărarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  14 Septembrie 2019, 18:21

Ba ziaristi jegosi,*** si *** ***...este aceeasi poza luata din unghiuri diferite...vedeti prostilor ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agiler
agiler  •  14 Septembrie 2019, 18:08
Postat de firaldo pe 14 Septembrie 2019, 18:03

Pai tocmai asta,ca nu lasi impresia ca incerci doar sa ironizezi ci faptul ca esti fcsbist inrait pe care il deranjeaza rautatea acestui articol si modul in care se reactioneaza la el!

Fiecare e liber sa reactioneze cum vrea e democratie.Dar nu ii inteleg pe unii care sunt satui de ceva ce citesc in fiecare zi.

firaldo
firaldo  •  14 Septembrie 2019, 18:03
Postat de agiler pe 14 Septembrie 2019, 18:00

Nu ma deranjeaza cu nimic e specific presei romane.Dar nu ma pot abtine sa nu ironizezi niste postaci.

Pai tocmai asta,ca nu lasi impresia ca incerci doar sa ironizezi ci faptul ca esti fcsbist inrait pe care il deranjeaza rautatea acestui articol si modul in care se reactioneaza la el!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează