FOTBAL  »  Superliga  »  CSA - FCSB

CSA - FCSB // Tribunalul București decide astăzi dacă Becali va plăti 37 de miliioane de euro Clubului Sportiv al Armatei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 09:26

Tribunalul București se va pronunța astăzi în procesul dintre Clubul Sportiv al Armatei și Gigi Becali.

Continuă emoțiile pentru FCSB și Gigi Becali. Astăzi  are loc loc o nouă bătălie între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și cel din Liga 1. Oficialii clubului sportiv îi cer 37 de milioane de euro patronului FCSB, acesta fiind acuzat că a folosit marca Steaua ilegal, din 2004 până în 2014. 

Decizia de astăzi nu va fi una definitivă, ea putând fi atacată.

La ultima înfățisare, pe 25 ianuarie, Tribunalul București a respins o excepție invocată de avocații  FCSB și a amânat pentru astăzi pronunțarea. Vezi AICI detaliile ultimei ședințe.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
martinpen
martinpen  •  07 Martie 2018, 21:24
Postat de fcsbesteaua pe 07 Martie 2018, 13:18

Pai sa dovedeasca banii pierduti,din folosirea nunlmelui,de catre altcineva!chiar sunt curios cum au calculat aia paguba asta de 37 milioane de euro!pt banii astia,ar fi trebuit sa intre pe teren,sa opreasca meciurile,la asa paguba,sa spuna ca ei sunt Steaua,nu sa inchirieze baza catre Fc Steaua Bucuresti!si nu ai dreptate cu faza ca totul e pana acum 2 ani,cand n-a mai vrut gigi sa plateasca chirie,care crescuse la 5 mil euro pe am,cu tot cu taxe!!!dar ce club ar fi platit 5 milioane euro pe am,pt nume si emblema,chiar si de afara?

Asta e usor. Iti dau doar 1 : S-a folosit de numele Steaua sa fie cap de serie in CL. Asa a cazut cu echipe slabe, pe care le-a batut si au venit bani, nu ?

indolentu
indolentu  •  07 Martie 2018, 15:41
Postat de bigd pe 07 Martie 2018, 15:25

7 martie :))))))))

dealu mare sau mare lucru cum preferi oricum ie ceva provioriu si se pare ca ie o amanare deci ce ie de ris?sau ca ai gasit un loc de parcare la capu volvo?semiremorca ce ie?sa nu mi spui ca scrie uzun arac pe ia :))))))))

bigd
bigd  •  07 Martie 2018, 15:25

7 martie :))))))))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează