FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // GALERIE FOTO Cum a arătat ultimul Steaua - Dinamo: Cosmin Olăroiu pe banca roș-albaștrilor + cât s-a terminat primul Dinamo - FCSB

Steaua - Dinamo 1-1, septembrie 2002 +32   FOTO
Steaua - Dinamo 1-1, septembrie 2002

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 16:34

Decizia de vineri a Tribunalului a împărțit istoria Stelei în două părți: din 1947 până în ianuarie 2003 și din ianuarie 2003 până în prezent.

  • CSA Steaua a obținut vineri palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 2003. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Tribunalul a decis ca începând cu ianuarie 2003, când Gigi Becali a devenit patron, echipa este FCSB. Astfel, judecătorii au pus capăt rivalității istorice din fotbalul românesc, Steaua - Dinamo.

steaua dinamo 2002 4 +33 FOTO

1-1 în ultimul Steaua - Dinamo

Astfel, ultimul meci dintre cele două mari echipe românești a avut loc pe 15 septembrie 2002. Atunci, pe Ghencea, Steaua și Dinamo au remizat, 1-1. Pentru „militari” a marcat Iulian Miu, iar pentru „câini” a înscris Vlad Munteanu.

  • Steaua: M. Tudor- Ogăraru, I. Miu, Radoi, Bordeanu - Fl. Dumitru, Falemi, M. Aliuță, Boștină - D. Oprița, Neaga
    Antrenor: Cosmin Olăroiu
  • Dinamo: Cr. Munteanu - Kiriță, G. Popescu, Onuț - Bolohan, Alexa, Fl. Pârvu, Frăsineanu - Fl. Petre, Dănciulescu, Șt. Grigorie
    Antrenor: Florin Marin

FCSB, victorie categorică în primul meci

În primul Dinamo - FCSB, în martie 2003, echipa roș-albastră câștiga fără drept de apel, 4-2, în „Ștefan cel Mare”. Echipa antrenată de Victor Pițurcă le strica astfel sărbătoarea dinamoviștilor, care își inaugurau noctura.

Pentru FCSB marcau Claudiu Răducanu, o dublă, Boștină și Aliuță. Pentru Dinamo, antrenată de Ioan Andone, punctau Ionel Dănciulescu și Gabriel Tamaș.

dinamo steaua 2003 8 +33 FOTO

Dinamo: Cr. Munteanu - Kiriță, Burcă, Tamaș - Stoican, Grigorie, Alexa, Frăsineanu, Vl. Munteanu - Dănciulescu, Bărcăuan
Antrenor: Ioan Andone

Steaua: M. Tudor - Fl. Dumitru, Răchită, Rădoi, P. Stoica - Oprița, Aliuță, Paraschiv, Trică, Boștina - Cl. Răducanu
Antrenor: Victor Pițurcă

Citește și:

Steaua a retrogradat în 2003! Cum schimbă decizia instanței istoria echipei în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
7manuel
7manuel  •  07 Iulie 2019, 19:19

O informatie pe care observ ca nimeni, nici macar GSP, nu vrea sa o publice. Si anume Steaua/FCSB are, din 2003 incoace, mult mai multe victorii in intalnirile cu echipa fostei securitati comuniste, mimamo Bucuresti.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iulie 2019, 18:37

Nu exista derby de Romania,Franta,Italia,etc.exista deby bucurestean,clujean,derby-ul banatului,moldovei,olteniei,bavariei,lombardiei,cataluniei,etc.Derby-ul este o infruntare sportiva in general intre doua echipe ale aceluias oras sau ale aceeasi provincii sau localitati.Mi-e greata.

comedy.central
comedy.central  •  07 Iulie 2019, 17:58
Postat de 7manuel pe 07 Iulie 2019, 17:51

Bati campii la greu. A fost un rezultat mai mult mincinos. Steaua/FCSB trebuia sa castige la scor la cate ocazii a avut. S-a terminat insa egal printr-o egalare norocoasa in ultimele 10 minute a lui Vlad Munteanu.

Bai comediantule, nu-ti raspund decat o data. Nu am timp de caraghiosi. La meciul respectiv, steaua a fost comica in multe momente. Eu nu am comentat rezultatul. Ăsta a fost, si a ramas in statistici. Dar ca sa veniti voi acum, gasca de fc5bisti cu glanda mare de neam prost si orgoliul ***, e cale lunga! Bine, ati fost buni. Pământul e rau, ca va ține....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează