FOTBAL  »  Superliga  »  MAPN

CSA Steaua continuă războiul cu Gigi Becali! Cine poartă emblema pe care acum un an o aveau Chipciu și Popa pe tricouri

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2015 20:10

CSA Steaua nu dă nici un pas înapoi în lupta cu Gigi Becali și cu echipa acestuia. Clubul Armatei decis să utilizeze marca Steaua pe care a cîștigat-o acum un an.

Una dintre echipele de handbal de copii poartă pe tricouri emblema care pînă acum un an era pe echipamentele lui Chipciu și Adi Popa.

"Talentul este cheia" e sloganul echipei care caută noi talente pentru handbalul românesc atît feminin, cît și masculin.

CSA Steaua este deținătoarea mărcii Steaua după decizia luată în urmă cu aproape un an de Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (144)
rad_dizzle
rad_dizzle  •  09 Decembrie 2015, 13:55

Mai mult ca sigur ca se afla altceva in spatele deciziei CSA de a ataca acordul din 2003. Sincer, cred ca au facut o mare greseala si nici ei nu se asteptau sa ramana cu ochii in soare, cu o sigla pe care tocmai ai privat-o de o valoare inestimabila si cu un stadion ultra modern in paragina si inutilizabil.

predator1
predator1  •  09 Decembrie 2015, 13:19
Postat de razvanstefan2010 pe 08 Decembrie 2015, 22:55

lumineaza-ne "atotstivuitorule", explica-ne tu situatia de la dinamo, unde exista 2 DOUA sectii de "football" cs dinamo si fc dinamo 1948, care dintre aceste 2 entitati detine sigla si marca dinamo si in al doilea rand de ce fc dinamo 1948 are drept sa inchirieze o baza sportiva aflata in patrimoniul statului, la fel ca si baza din ghencea, pentru o chirie derizorie, iar fcsb-ul trebuie sa plateasca 100 mii pe luna???????? Mai terminati cu gargara asta ieftina ca pentru unii e muma si pentru unii ciuma

Corect iar raspunsul este simplu. FC Steaua Bucuresti nu mai este echipa de casa a mapn-ului in schimb noua dinamo, FC Dinamo 1948 Bucuresti ramane deocamdata echipa m.i.-ului, respectiv a serviciilor si militiei iar acest minister este însutit mai bogat decat mapn si isi permit sa ceara o chirie derizorie si sa sustina echipa in continuare la nivel politic, controland arbitrii si anumite cluburi sau jucatorii lor prin mijloace specifice pana cand Badea, va intoarce foaia. Primul conflict dar musumalizat si bagat repede sub pres? Echipa lui negoita era sa nu poata disputa meciul de acasa cu Steaua datorita faptului ca Badea a pus lacat pe sectorul rezervat presei(si a interzis accesul la parcarea subterana) si fara acest sector meciul nu se putea disputa acolo. Cum iti explici asta...Badea a pus lacatul? Pai daca e totul a lor, ei sunt sefii, au palmares, stadion etc etc....cum vine unul, un neica nimeni sa-mi puna mie lacatul pe beciul de vin????

predator1
predator1  •  09 Decembrie 2015, 13:11
Postat de conasu_boeru pe 08 Decembrie 2015, 22:54

Dar tu intelegi ca noua sigla nu este a ...”echipei de fotbal Steaua” , cum crezi eronat, ci a echipei SC FCSB srl ?

Ia si inghite. http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50065/domestic/

Vezi toate comentariile (144)
Comentează