FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Bourceanu l-a luat tare pe Florin Talpan: „Eu la ce echipă am jucat? Am bătut Chelsea cu FCSB sau cu Steaua?”

Alexandru Bourceanu, la FCSB
Alexandru Bourceanu, la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 12:29 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 13:07

Alexandru Bourceanu (37 de ani), de 3 ori campion în Liga 1 cu FCSB, l-a întrebat în direct la TV pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua, dacă a jucat pentru FCSB sau Steaua, în contextul în care a purtat siglele ambelor echipe pe tricou.

Într-o intervenție telefonică la „Ora Exactă în Sport”, pe Pro Arena, Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a făcut referire la Alexandru Bourceanu, prezent în studioul emisiunii: „Nu am nimic cu domnul Bourceanu, chiar dacă spune de multe ori că FCSB este Steaua”.

Talpan, sabotat? Acuzații FRONTALE la adresa MApN și CSA: „Inadmisibil ce-mi fac! Am printat hârtiile din banii mei. Nu sunt «xeroxist»”
CSA STEAUA
Talpan, sabotat? Acuzații FRONTALE la adresa MApN și CSA: „Inadmisibil ce-mi fac! Am printat hârtiile din banii mei. Nu sunt «xeroxist»”

Alexandru Bourceanu l-a întrebat pe Florin Talpan: „Am jucat la Steaua sau la FCSB?”

Triplul campion al României a reacționat de îndată: „Bună ziua, de ce să aveți ceva cu mine? Folosesc termenul de FCSB pentru echipa patronată de Gigi Becali”.

Între cei doi a urmat dialogul redat în continuare:

  • Florin Talpan: „Mă bucur atunci și îmi cer scuze dacă am deranjat, înseamnă că domnul Lovin e de altă părere, nu are importanță”. 
  • Alexandru Bourceanu: „Eu vă întreb acum: am jucat la un moment dat cu sigla Stelei, apoi cu sigla FCSB. Deci eu la ce echipă am jucat?”
  • Talpan: „La FCSB ați jucat, nu la Steaua”. 
  • Bourceanu: „Deci meciul pe care l-a câștigat echipa din care făceam parte împotriva lui Chelsea este al celor de la FCSB, nu?” 
  • Talpan: „FCSB, da. Nu avem nimic cu istoria dumneavoastră, ați jucat la FCSB, rezultatele vă aparțin. Nu mă bag peste rezultatele FCSB-ului, este istoria acestui club înființat în 2003. Foarte bine, mergeți cu el mai departe”.

Bourceanu a ajuns la FCSB în vara lui 2011, cumpărat de la Poli Timișoara cu 750.000 de euro. A rămas la clubul lui Gigi Becali 3 ani, apoi a mai jucat acolo în două mandate, o dată împrumutat de la Trabzonspor, a doua oară venit liber de contract.

Bourceanu a prins atât perioada în care FCSB purta numele „Steaua București”, cu sigla și culorile clubului istoric, dar și perioada mai recentă, cu noile logo și nume.

Meciul la care a făcut referire în dialogul cu Talpan, 1-0 cu Chelsea, s-a jucat în Europa League 2012/2013, faza optimilor de finală. Clubul lui Becali folosea atunci numele și sigla Stelei. 

VIDEO: Florin Talpan îi răspunde lui Marcel Ciolacu, care a anunțat că se implică pentru accesul FCSB în Ghencea

Mai multe știri despre FCSB: 

Astăzi s-a judecat recursul privind palmaresul Stelei » Hotărârea venită după doar 6 minute l-a iritat pe Florin Talpan!

Să fii antrenor la FCSB nu mai valorează nimic: urmează „șomajul” sau posturi mai slabe!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
giorgio70
giorgio70  •  03 Noiembrie 2022, 21:10

vedeti, oameni buni: un mic exemplu de a nu cadea de acord in anumite chestiuni ale vietii! ortodocsi-catolici, rusi-ucrainieni,steaua-fcsb, americani-rusi, etc,etc.....mandria, puterea si...inganfarea oamenilor!!! si, care-i chestea cea mai tare??? ca ajungem toti, 2 metri sub pamant !!!! ce prosti suntem!!! ne meritam soarta!!! bravo,bravo, bravo!!!

florinberceni
florinberceni  •  03 Noiembrie 2022, 20:53

Cine e boureanu?

carol_k
carol_k  •  03 Noiembrie 2022, 16:19
Postat de steauaefcsb pe 03 Noiembrie 2022, 14:54

Asa este,asa cum Nesu a jucat la Fc Fcsb....nu inteleg cum cei de la Csa au idoli juctori care n-au evolut pt Csa si doar pt Fc Fcsb!

Toata lumea isi are idolii dupa cum ii place, si fecesebistii il au idol pe Hagi, el n-a jucat la FCSB, clar.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează