FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA - FCSB 2

Ce nu știe Becali înainte de CSA Steaua - FCSB 2: de ce e inutil să-și trimită jucătorii în Liga 3 » Meciul se vede în direct la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 12:08 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 12:23

Gigi Becali este gata să facă orice pentru o învinge pe CSA Steaua, în Liga 3, și va trimite mai mulți jucători la FCSB 2, pentru meciul de sâmbătă, chiar în ziua în care prima echipă are meci cu UTA.

Patronul FCSB a dezvăluit marți ca vă ceda la FCSB 2 mai mulți fotbaliști, printre care și vedeta Octavian Popescu, dar decizia ar putea fi una care să nu o afecteze pe CSA Steaua.

Ce nu știe Gigi: CSA Steaua – FCSB 2 nu prea are miza acum😀

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Mostiștea Ulmu - CSA Steaua. 

Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai. Tocmai pe motiv că cele două nu mai pot pierde primele două poziții, practic confruntarea directă de sâmbătă nu are aproape nicio miză, în afara celei de orgoliu.

Cum ar putea arăta FCSB 2 la meciul cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Simion - Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă

Cum ar putea arăta CSA la meciul cu FCSB 2: Mușat - Walace, Beța, Ad. Ilie, Călințaru - Bărbulescu, Băjenaru - Huiban, Pacionel (Răsdan), Enceanu - Chipirliu (Nsiah)

CSA Steaua – FCSB 2 va fi televizat

Meciul dintre CSA Steaua și FCSB II se va disputa sâmbătă, pe unul dintre terenurile de antrenament din Ghencea. Confruntarea va începe la ora 15:00, iar accesul spectatorilor este interzis. 

Partida va putea fi urmărită pe canalul de YouTube Steaua TV, și în direct la TV pe Digi Sport 1. Meciul va fi și liveTEXT pe GSP.ro.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua FCSB 2: 

Iulian Miu despre duelul CSA STEAUA - FCSB 2: „Cum să ne ia primul loc? La toamnă suntem în Liga 2”

Gigi șochează! În ziua meciului cu UTA, trimite mai mulți jucători de la prima echipă ca să o încurce pe Steaua în Liga 3: „Cum să-i las să promoveze?!” » Tavi Popescu, titular la FCSB 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
mir21
mir21  •  11 Martie 2021, 21:52

E orgoliu mai ***, cand scrieti asenea articole chiar nu ganditi mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3837416149684512
Emil Simionescu  •  11 Martie 2021, 20:56
Postat de adyy25 pe 10 Martie 2021, 19:50

Sa stii ca e terminata fcsb. Tocmai a vandut jucator cu 11-13 milioane. E terminata rau. Fata de Dinamo a ta care vinde...... cocaina sau ce sa vanda?

Dar cu saracul subiect pe care il desparti prin virgula de predicat ce ai avut?

449450982163804
Cornel Staniloiu  •  11 Martie 2021, 19:33

Este trist ceea ce se întâmplă la STEAUA, iar adevărată Steaua este FCSB,restul sunt numai orgolii meschine. Fcs Steaua din Liga 3, nu este alceva decât o scamatorie ordinară ce amăgescpe foarte mulți oameni și suporteri. STEAUA (FCSB) este copilul alungat din casa părintească, iar steluța din Liga 3 este un copil cu totul și cu totul altul decât cel alungat căruia i s-a dat numele primului, deci o anomalie ordinară. Secția de fotbal al Armatei nu este altceva decât casa părintească a STELEI-FCSB, iar în codul legilor țării, drepturile unui copil la casa părintească nu pot fi ignorate de nimeni.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează