FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2

Iulian Miu despre duelul CSA STEAUA - FCSB 2: „Cum să ne ia primul loc? La toamnă suntem în Liga 2”

Iulian Miu despre duelul CSA STEAUA - FCSB 2: „Cum să ne ia primul loc? La toamnă suntem în Liga 2”
Iulian Miu despre duelul CSA STEAUA - FCSB 2: „Cum să ne ia primul loc? La toamnă suntem în Liga 2”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 11:44 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 12:03

Iulian Miu, secundul CSA Steaua, a vorbit despre duelul cu FCSB 2 și decizia lui Gigi Becali de a trimite acolo fotbaliști de la prima echipă. 

  • Campionatul Ligii a 3-a se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB II, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1
  • Meciul e programat pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Steaua din Ghencea, iar Gigi Becali a anunțat că mai mai mulți jucători de la prima echipă vor fi trimiși la FCSB 2, sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă! Asta deși în aceeași zi prima echipă are meci în campionat la Arad, de la ora 20:00!
  • Cel mai sonor nume este Octavian Popescu (19 ani), om de bază în formația lui Toni Petrea. Acesta are trei cartonașe galbene și, spune Becali, va fi menajat în vederea meciului cu CFR Cluj, de peste două etape.
  • Cum ar putea arăta FCSB 2 cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă

"Sincer, nu mă interesează ce se declară. Noi suntem pregătiţi şi ne-am făcut temele aşa cum trebuie. S-au făcut nişte transferuri, Daniel Opriţa a ştiut exact cum să gestioneze situaţia împreună cu George Ogăraru şi cei din club. Noi suntem pregătiţi să începem campionatul. Lucrăm foarte intens şi la centrul de copii şi juniori unde încercăm să aducem baza de pregătire din complexul Ghencea la standarde şi mai înalte. Să mai facem nişte terenuri, nişte vestiare. Se lucrează la acest proiect. 

Lucrurile sunt pe un drum normal pe toate liniile şi o să vedeţi că Steaua va ajunge în Liga 2, va avea o academie. 

Meciul cu FCSB 2 e important şi suntem pregătiţi. E mai important decât altele, pentru că jucăm cu contracandidata care vrea să ne oprească să terminăm pe primul loc. Eu sunt convins că vom rămâne pe primul loc. Cum să ne ia primul loc? Sunt convins că acolo vom termina. Nu putem spune că celelalte echipe nu sunt bune. Trebuie să fim conştienţi şi bine pregătiţi pentru a câştiga aceste meciuri. Vom juca finala cu FCSB 2 - tur, retur - şi la toamnă sunt convins că vom fi în Liga 2", a declarat Iulian Miu la Look Sport+.

Clasament Liga 3:

Iulian Miu despre duelul CSA STEAUA - FCSB 2: „Cum să ne ia primul loc? La toamnă suntem în Liga 2”

Gigi șochează! În ziua meciului cu UTA, trimite mai mulți jucători de la prima echipă ca să o încurce pe Steaua în Liga 3: „Cum să-i las să promoveze?!” » Tavi Popescu, titular la FCSB 2!

Daniel Oprița știe ce jucători va trimite Gigi Becali la FCSB 2 sâmbătă: „90% asta va fi echipa”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
stealesbul
stealesbul  •  10 Martie 2021, 13:57

Miu este baiat destept. Ce altceva poate spune, isi da foc la valiza. In realitate, isi doreste, va munci pentru asta, sa rateze promovarea. Baietii, din ce a aparut prin presa, au salarii la nivelul L1, cum sa dai cu piciorul atator bani ? Ce prost vine sa bage bani la csa, inca nu a explicat nimeni reteta de succes in care sa vina cineva cu bani dar sa conduca armata. Plus ca echipa a produs, in 4 ani, 14,4 milioane euro, bani de care stie Dl Talpan. Marca, asa am inteles, produce 3,6 mil euro/an. Ce prosti de la armata ar lasa acesta mina de aur pe mana altcuiva , o exhipa care joaca, nu joaca, produce aproximativ 10000 de euro/zi. Mi se pare ca doar Real si Bayern mai produc atat, apoi, pe locul 3 in lume, csa. Chiar sunt curios, cate le da csa, sambata, nemancatilor de la fcsb. Sa vina baniiiii, sa vina baniiiiiiii, sa vina baniiiiiiiiiiiiiii la baieti ...

standart
standart  •  10 Martie 2021, 13:56
Postat de Vlad Pop pe 10 Martie 2021, 13:16

S-a dat alarma la ***, ti-ai primit cumva astazi ***.l tau mult iubit? Inainte sa te gandesti tu cu creierasul tau *** la Steaua, si daca esti atat preocupat de bani publici, te-ai interesat sa vezi in ce fel sifoneaza bani primaria din localitatea ta? Te-ai interesat de acei bugetari care freaca menta pe la birouri? Te-ai interesat de toate echipele comunale din tara asta, in care multe nu au canalizare, drumuri, si au echipe de fotbal cu salarii de mii de euro? Te-ai interesat de mai toate companiile de stat care sunt falimentare dar care isi aloca tot felul de bonusuri in fiecare an? Bineinteles ca nu te-ai gandit, ca nu prea te duce capusoru ala, tu reciti ce iti este dat de la fostu puscarias si aia e.

Micule troțkist, dacă mă fură primaru' e vreo scuză să mă fure și militaru'? Nu vezi că ai fracturi de logică? Și pentru ce? Pentru unii care împing aerul prin birouri plini de importanță și cocoșați de epoleți și care vor avea pensie specială. Tu ai fi în stare să-ți iubești și temnicerul...

horacechiarel
horacechiarel  •  10 Martie 2021, 13:17

Pentru Miu se poate cere cu încredere ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează