FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

VIDEO EXCLUSIV Un fost fotbalist de la CSA Steaua, investiții la Bursă și în cryptomonede: „Dacă nu ești educat financiar, poți pierde banii foarte repede”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 09:15 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 10:17

Mijlocașul Marian Alexandru Neagu (29 de ani) a fost invitat la GSP LIVE, unde a vorbit despre investițiile pe care le-a făcut cu banii obținuți din fotbal.

Jucătorul care a plecat în această vară de la CSA Steaua a dezvăluit că a investit o parte din banii din fotbal la bursă, dar și în cryptomonede, un domeniu tot mai atractiv.

VIDEO Fostul jucător de la CSA Steaua, investiții la bursă și în cryptomonede

„Eu sunt implicat în antreprenoriat. Mai nou, de un an de zile, mă documentez despre bursă și despre cryptomonede. E o chestie foarte serioasă.

Trebuie să știi când să cumperi și când să vinzi. Trebuie să urmărești niște grafice și în funcție de ele trebuie să știi când să cumperi. E vorbă simplă: «Cumpără pe roșu și vinde pe verde».

Am cryptomonede, da. Am Bitcoin (35.214 $), am Ethereum (2.279 $), am Cardano (1,43$). Nu am Bitcoin, am părți dintr-un Bitcoin. Am investit ceva bani, am băgat și în niște fonduri de investiții din străinătate... 

Dacă nu ești educat financiar, poți pierde banii foarte repede. Mie îmi pare rău că nu început chestia asta, cu investiția în cryptomonede, pe la vreo 20 de ani, când am început să câștig bani.

Aș fi putut știi... Îmi aduc aminte că atunci când eram la Chiajna era și Liviu Ganea. După un antrenament, era grăbit să plece. Zicea «Frate, a apărut nu știu ce monedă, Bitcoin. Mi-a zis cineva să cumpăr și eu. Mă duc să văd, e 50 de lei».

Chiar sunt curios dacă a cumpărat și dacă l-a ținut. A fost o explozie după vreo 5-6 ani, când Bitcoinul a ajuns la 20.000. Mulți au ținut”, a spus Marian Alexandru Neagu la GSP LIVE.

146.000 de leie prețul unui Bitcoin în prezent (35.186 $)

64.805 $e maximul atins până acum de Bitcoin, în aprilie 2021

Citește și: 

Legături incredibile ale mafiei pariurilor cu două cluburi din România. „Președintele ne-a spus la pauză: «Patru goluri!». Jucătorii au scos imediat telefoanele”

7.500 de bilete vândute într-o zi la CSA Steaua - OFK Belgrad: „Se anunță un eveniment de poveste”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează