FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua, răspuns oficial pentru Gazetă! FCSB e la cheremul generalilor

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2020 16:44

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” a răspuns solicitării Gazetei și anunță care sunt pașii de urmat pentru ca o altă entitate să poată juca pe noua arenă. Șansele ca FCSB să ajungă acolo sunt aproape nule, dacă ne luăm după istoricul de conflicte. 

Construcția noului stadion "Steaua" se mișcă într-un ritm alert și sunt șanse foarte mari ca până în toamnă totul să fie gata de inaugurare. Ultimele imagini din Ghencea arătău că se tabela era aproape montată, cele mai multe scaune au ajuns deja la locul lor, în timp ce se pregătește solul pentru rulourile de gazon.

Gazeta a întrebat, CSA Steaua a răspuns

În spațiul public multe nume din lumea fotbalului au fost întrebate dacă pe acel stadion ar trebui să mai joace și alte echipe în afara Stelei și a naționalei României. Părerile au fost împărțite, așa că Gazeta Sporturilor a cerut punctul de vedere al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, adică administratorul acestei arene.

Prin vocea președintelui clubului, Mădălin-Sorin Hîncu, CSA Steaua a oferit răspunsul și a anunțat că în afara Stelei, formație care este cu un pas și jumătate în Liga a 3-a, se va lua în calcul și posibilitatea ca altă entitate să utilizeze arena, însă numai în „funcție de disponibilitatea acesteia și în conformitate cu prevederile legale în vigoare".

EXCLUSIV CSA Steaua, răspuns oficial pentru Gazetă! FCSB e la cheremul generalilor

FCSB interzisă pe noul stadion

Așadar, șansele ca FCSB să poată ajunge pe noul stadion sunt aproape nule, dat fiind faptul că între formația lui Gigi Becali și CSA Steaua există un istoric vechi, cu multe procese, în majoritate covărșitoare câștigate de formația Armatei. Cele două entități încă așteaptă o decizie legată de prejudiciu. CSA Steaua cere 37 de milioane ca despăgubiri pentru folosirea frauduloasă a mărcii, iar dacă decizia va fi de partea ei, atunci aceasta ar fi sinonimă, foarte probabil, cu falimentul echipei de Liga 1.

"Suntem în litigiu cu FCSB, nu se pune problema ca aceasta să joace pe stadionul Steaua, având în vedere istoricul dintre cele două părți, reaua credință a reprezentanților legali ai FCSB și nu în ultimul rând, istoricul avut în legătură cu plata chiriei stadionului"

Florin Talpan, jurist CSA Steaua

"FCSB nu poate închiria stadionul deoarece nu este nici moral și nici legal ca să existe relații contractuale între persoane juridice aflate în litigiu"

Florin Talpan, jurist CSA Steaua

Imagini noi de la stadionul Ghencea. Scaunele s-au montat în proporție de 80% și se montează panourile de sticlă

Citește și alte știri despre Steaua:

VIDEO + FOTO Propunerea care-i va înfuria pe fani și pe legende » Cum se poate numi stadionul din Ghencea: „Ăsta e viitorul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mehighms
mehighms  •  03 Iunie 2020, 07:02
Postat de alex_1973 pe 08 Mai 2020, 09:55

O sa vada toata lumea ce inseamna CSA Steaua Bucuresti la deschiderea stadionului Ghencea.Atunci sa ii vad pe mustreata & compania de lingai ai chiobanului!

dute ma si bateti coasa!

596030157933626
Marius Eusebiu  •  08 Mai 2020, 10:28

STEAUA,NU ESTE ECHIPA GENERALILOR,CI UN BRAND NATIONAL! CSA STEAUA ,CA CLUB,ESTE FOARTE PROST ADMINISTRAT,LIPSESC MANAGERII PROFESIONISTI SI INCA SE CHELTUIE MULTI BANI PE SECTII CARE NU AU NICI O PERFORMANTA SI MAI ALE PE SALARIILE MULTOR SEFULETI ,IN LOC SA SE PUNA ACCENT PE SPORTIVII DE PERFORMANTA!CLUBUL TREBUIE RESTRUCTURAT DIN TEMELII,ADUSI MANAGERI PROFESIONISTI,SPONSORI POTENTIIAR MAPN SA AIBA NUMAI ROLUL DE SUPRAVEGHERE! IN LEGATURA CU ECHIPA DE FOTBAL,TREBUIE FACUTE NEGOCIERI CU BECALI,CONTRA UNEI SUME REZONABILE SI A UNUI PACHET MINORITAR DE ACTIUNI,PT CA ISTORIA CLUBULUI SA AIBA CONTINUITATE SI POTENTA FINANCIARA! CRED CA TREBUIE UN AUDIT DE URGENTA LA CLUB,DUPA CARE SA INCEAPA REORGANIZAREA ,PT CA STEAUA SA REDEVINA O FORTA IN TOATE SPORTURILE!

alex_1973
alex_1973  •  08 Mai 2020, 09:55

O sa vada toata lumea ce inseamna CSA Steaua Bucuresti la deschiderea stadionului Ghencea.Atunci sa ii vad pe mustreata & compania de lingai ai chiobanului!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează