FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CSA Steaua și-a ales antrenorul! Marius Lăcătuș a făcut anunțul în direct la TV: "Mai sunt de pus la punct mici detalii"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 19:38

Marius Lăcătuș a dezvăluit azi că în această lună va fi prezentat antrenorul noii echipe a Armatei. I-a făcut și un portret robot însă a dorit să nu-i facă public numele. 

"Am ales antrenorul, va fi o conferință de presă. Nu voi face eu anunțul acum. Este un fost jucător al Stelei.

Este un antrenor care a fost și în străinătate, de fapt în țările arabe, și la nivelul echipelor de juniori.

Mai sunt mici detalii de pus la punct. Nu e Costel Gâlcă, nu avem atâția bani. Am discutat cu mai mulți antrenori, dar nu am ajuns la un acord", a zis Marius Lăcătuș la TV Digi Sport. 

Despre contract:

"Are contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. Dacă duce echipa în Liga a 2-a, automat continuă pentru încă doi ani". 

TV Digi Sport anunță că antrenorul Stelei va fi Ion Ion. Are 63 de ani și a evoluat la Steaua între 1971 și 1979. A câștigat de două ori titlul și alte două Cupe ale României. Informația n-a fost însă confirmată.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (33)
paul.o.53
paul.o.53  •  08 Martie 2017, 04:29

In 2006 , Juventus castiga din nou campionatul Italei ; a urmat scandalul numit "calciopoli" si Juventus a fost retrogradata. Sobolanii-mercenari (Thuram, Cannavaro, Ibrahimovic) au parasat imediat corabia. Altii : Buffon, del Piero , Nedved au ramas pe bani putini, au promovat din nou si au ramas drept legende in cartea de aur a clubului.Ma uit acum la Steaua, pe bani putini doar Lacatus se zbate, pentru altii , banii sunt prea putzini ca sa se implice. Au uitat ca fara echipa armatei nu ar mai fi fost glorii ci zidari,frezori, tractoristi etc.;pacat.

bogdany8
bogdany8  •  08 Martie 2017, 01:23
Postat de bvd_magheru pe 07 Martie 2017, 21:34

Mie imi placea si colegul lui . AELENEI ! Apropo . Cu rabdare refacem derbiurile din peluze !! PCH vs PELUZA SUD ! Pina atunci se modernizeaza si Ghencea si Stefan cel mare !! O sa asistam din nou dupa multi ani la un spectacol de lumini !

Stefan cel mare nu o sa se modernizeze datorita incompetentilor de la noi care isi pun singuri bete in roate. Auzi, sa le faca statu bani si idi0ti sa nu vor ca nustiu ce pamanturi judecate i cuvin celor care trebuie. Mwwwue.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  08 Martie 2017, 01:20

Pai parca era Falemi ??

Vezi toate comentariile (33)
Comentează