FOTBAL  »  Superliga  »  DUEL VERBAL DUR ÎNTRE PIŢURCĂ ŞI IANCU

Csaba Astalos: "Ce s-a întîmplat între Iancu şi Piţurcă e inadmisibil! Să se ia măsuri dure"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Csaba Astalos, consideră inacceptabil schimbul de replici pe care l-au avut în această seară, la Contraatac, patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, şi managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă.

"Este foarte, foarte, foarte grav ce s-a întîmplat. Aştept măsuri urgente din partea FRF şi LPF. Este inacceptabil ca oameni implicaţi în acest sport să facă astfel de declaraţii. În cazul în care nu se întîmplă ceva concret, îmi iau libertatea de a sesiza UEFA referitor la ceea ce s-a întîmplat azi.

Îmi e ruşine că am ajuns să fiu martor la astfel de lucruri. Nu mă antepronunţ, Liga are acoperire pe regulametele proprii, responsabilitatea sancţiunii le aparţine", a spus Astalos la Meciul Zilei, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
lebon
lebon  •  10 Noiembrie 2010, 09:12

claustrofobus, esti amanta gar...oiului de iancu? cum este sa su...gi pu...la unui ga...roi umflat si sa-i dai limbi in cc...uurrr?

savibratescu
savibratescu  •  10 Noiembrie 2010, 02:09

VREM sa vina la BUCURESTI capitala,la frf,UEFA,FIFA sa se ocupe de frf,de footboll-ul ROMANESC UE,UEFA,FIFA,in ROMANIA UE,UNIUNEA EUROPEEANA DACIA tzara SFANTA,CRESHTINA,DEMOCRATA.asa vrem noi totzi DACIII LIBERI,ca pasarea CERULUI ALBASTRU,din ROMANIA UE DACIA SFANTA.ASA sa ne ajute DUMNEZEU.AMIN.ACUM.URGENT.

claustrofobus
claustrofobus  •  10 Noiembrie 2010, 01:40

dupa acest scandal cred ca e clar ca timisoara va pierde toti suporterii care sunt si homosexuali, iar craiova va pierde toti suporterii care sunt si tigani! ramane de vazut in acest caz cine are mai multi de pierdut, dar sincer cred ca craiova. am o vaga impresie ca sunt mai multi tigani in craiova decat sunt homosexuali in timisoara!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează