LIGA 1  ·  ANUNȚ

Cine va juca în Ghencea? Csaba Asztalos, președintele CNCD: „Talpan nu e în măsură să-i interzică lui Gigi Becali să joace acolo”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 21:43

Ultimele două săptămâni au adus în fotbalul românesc discuții aprinse pe tema folosirii stadionului „Steaua”, care urmează să fie gata în perioada următoare.

Printre protagoniști s-au numărat nume importante din fotbalul românesc, care au dezbătut intens dacă FCSB ar trebui să joace sau nu pe stadionul administrat de Ministerul Apărării Naționale

Csaba Asztalos (46 de ani), președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a oferit un nou punct de vedere cu privire la acest subiect. 

Csaba Asztalos: „Talpan nu îi poate interzice lui Gigi Becali să joace în Ghencea”

„Este clar că trebuie să preîntâmpinăm în Ghencea problemele care sunt acum la Craiova. Nu îmi doresc să existe discuții și la această arenă, dar eu sper să nu avem bătăi de cap și cu stadionul din Giulești. Și acolo am văzut că sunt două echipe Rapid, care s-au luptat sau se luptă în continuare pentru siglă, iar eu sper că acestea să nu se lupte cu aceeași înversunare și pentru dreptul de folosință al stadionului. 

Trebuie studiat cu atenție modul în care stadioanele respective se vor da în folosință, iar eu consider că domnul Florin Talpan nu poate să îi interzică lui Gigi Becali să joace cu echipa dânsului în Ghencea. Nu este el în măsură să decidă așa ceva. 

Acolo trebuie discutat cu Ministerul Apărării Naționale, deoarece domnul Talpan trebuie să înțeleagă că și acest stadion, la fel ca cel din Craiova, este construit din bani publici. În Europa sunt echipe care joacă pe aceeași arenă în orașele respective”, a afirmat Csaba Asztalos, potrivit Prosport.

Virgil Boglea este cert: „FCSB va putea juca în Ghencea”

Deși Florin Talpan, juristul CSA Steaua, neagă vehement faptul că FCSB va avea posibilitatea legală de a evolua pe stadionul Ghencea, Virgil Boglea, avocatul echipei patronate de Gigi Becali, este de altă părere:

„FCSB poate juca acolo, unde este casa ei. Unde s-au realizat cele mai mari succese ale fotbalului românesc. Am văzut că se vehiculează ideea falsă că nu poate juca din cauza unul proces pe rol. Greșit. Procesul acela pentru prejudiciu este între o structură a MApN și FCSB. Nu poate împiedica intrarea echipei pe stadionul Steaua”.

FOTO. Cum arată acum lucrările la stadionul „Steaua”

+23 FOTO

VIDEO. Imagini noi de la stadionul Ghencea. Scaunele s-au montat în proporție de 80% și se montează panourile de sticlă

Citește și alte știri de actualitate:Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (3)
magic4ever  •  12 Mai 2020, 13:31

Daca stadionul din Craiova este construit din bani publici de ce nu este lasata echipa lui Mititelu sa joace acolo desi vor sa plateasca chiria??? Asa poate sa ii interzica si Talpan lui Becali sa nu joace FCSB acolo...

johnwick_chapter3  •  12 Mai 2020, 00:16
Postat de cornelconasu pe 12 Mai 2020, 00:00

Asztaloșule, șezi blând că aici e altceva, nu treburile pentru care îți dai tu cu părerea , aici nu e nici o discriminare dacă ti-a transmis ciobănelul să spui asta !!!

nea caisă, tu n-o sa vezi Steaua aia adevărată, din L1, jucînd pe Ghencea numa pentru ca n-ai bani de bilet

cornelconasu  •  12 Mai 2020, 00:00

Asztaloșule, șezi blând că aici e altceva, nu treburile pentru care îți dai tu cu părerea , aici nu e nici o discriminare dacă ti-a transmis ciobănelul să spui asta !!!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1