FOTBAL  »  Superliga  »  SANCȚIUNI

NEWS ALERT L-a dat afară după eliminarea din Cupă: „Nu mai face parte din lot” + Amenzi pentru toată echipa!

Tomozei (stânga)
Tomozei (stânga)

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 20:00 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 20:10

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a propus după eliminarea din „16”-imile Cupei (0-1 cu Filiași) excluderea din lot a lui Marius Tomozei (31 de ani, fundaș dreapta) și amendarea tuturor jucătorilor și membrilor din staff. Ambele hotărâri au fost aprobate de conducere.

  • După 4 etape, Filiași ocupă locul 5 în Seria a 6-a din Liga 3.
  • UTA e pe locul 5 în Liga 1.
  • FC Argeș, Hermannstadt, Chindia, Dunărea Călărași, Poli Timișoara, Buzău, Gaz Metan, Sepsi, FCSB, FC Voluntari, FCU Craiova, Minaur Baia Mare, Filiași, Rapid, Dinamo și CS Universitatea Craiova sunt echipele calificate în „optimi”.

„Vreau să lămuresc câteva aspecte care ţin de meciul de Cupă tocmai pentru că vreau să închidem acest capitol. Nu e uşor să accept acea înfrângere, dar avem acest meci important (n.r - cu CFR) în faţa noastră. 

Încă dată, un rezultat ruşinos. Ca atare, după meci, după o analiză amănunţită, am propus conducerii două măsuri. Una dintre ele a fost aceea legată de Marius Tomozei, să nu ne mai bazăm pe el pentru echipa mare a clubului nostru, nu mai face parte din lot”, a declarat Balint într-o conferință de presă, care a anunțat și amenzi pentru staff și întreaga echipă.

A doua măsură a fost sancţionarea financiară a tuturor jucătorilor care au participat la meci şi a întregului staff tehnic. Toţi avem partea noastră de vină, mi se pare normal să plătim pentru imaginea pe care am lăsat-o după acel meci. Conducerea a aprobat aceste măsuri, au fost puse în vigoare
Laszlo Balint, antrenor UTA

4 meciuria bifat Tomozei la UTA în acest sezon. Evolua pentru arădeni din 2019

7,71 milioane de euroe cota de piața a celor de la UTA, conform Transfermarkt. 0,46 milioane valorează Filiași

„O RUȘINE!” » Cad capete la UTA după umilința din Cupă

Laszlo Balint a reacționat violent și joi, imediat după eliminarea rușinoasă a arădenilor din Cupa României - faza „16”-imilor - 0-1 cu Filiași (Liga 3).

„E simplu. Felicit în primul rând echipa gazdă, a meritat calificarea, spre rușinea noastră. E greu să găsesc alt cuvânt pentru prestația echipei. Eu sunt principalul responsabil pentru acest rezultat. Cu siguranță, și jucătorii sunt responsabili în fața mea și a clubului. Vor fi jucători care nu vor mai apărea. Din păcate, prestația majorității a fost jenantă!

Știam că astfel de meciuri sunt ciudate. Sub nicio formă nu putem găsi scuze însă. Am fost foarte slabi, rușinos de slabi. Asta e regula, antrenorul e principalul responsabil de rezultate. Jucătorii au crezut că vor întâlni o echipă de Liga 3 și că sunt de învingători. 

Mă doare foarte tare când văd că echipa mea nu arată spirit. Le-am zis că putem să pierdem, dar maniera în care o facem e foarte importantă. Am pierdut rușinos! Fanilor le-am spus că eu sunt responsabil în fața lor, în fața Aradului, în fața clubului. Este o rușine și pentru Arad! Categoric se vor lua măsuri chiar în seara asta”, a declarat Balint la Look Sport.

Din păcate, n-am reușit să câștigăm. Trebuie să felicităm echipa adversă. Am întâlnit o formație bună, chiar dacă joacă în Liga 3. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci. În următorul joc trebuie să acumulăm puncte, în Liga 1. Trebuie să știm să trecem peste aceste eșecuri. Cred că e cea mai slabă partidă a noastră din acest sezon. E rușinos. Când pierzi împotriva unei astfel de echipe, e rușinos! 
Liviu Antal, atacant UTA

CSO Filiași - UTA 1-0. Ce a declarat antrenorul gazdelor, Mario Găman:

  • „De-aia e frumos fotbalul, poți arăta că joci bine, că te ridici la nivelul adversarului. Băieții mei au făcut un joc bun și tactic, și fizic. UTA e o echipă foarte bună, mă bucur că am făcut atâta lume fericită”
     
  • „Le-am transmis la pauză jucătorilor problemele avute, pierdeam ușor balonul, dar am ieșit mai montați în partea a doua, când am recuperat mingea am știut ce să facem cu ea, am ținut jocul sus și asta s-a văzut pe tabelă”
     
  • „De-acum încolo totul e un plus. Ce am realizat e nemaipomenit! La Filiași se construiește o echipă pozitivă, se lucrează. Sperăm să nu ne facem de râs în continuare”
     
  • „Victor Pițurcă e mentorul meu, am învățat multe de la el, am lucrat lângă el la cel mai îanlt nivel, îi mulțumesc din suflet. Cred că se bucură și pentru mine acum”

Surpriză uriașă în „16-imile” Cupei: UTA, eliminată de o echipă de Liga 3

CSO Filiași (L3) - UTA 1-0 a fost primul meci de joi din „șaisprezecimile” Cupei României.

Ocazia gazdelor semnată de Calu în minutul 31 a fost confirmată până la pauză. Constantin Vîlcică a apelat la un „exterior” în careu și a profitat de bâlba arădenilor din defensivă (38).

UTA a alergat după egalare în partea secundă, fără succes însă. Bustea a irosit o șansă importantă în minutul 60, când portarul Constantinescu a respins în corner șutul acestuia.

L-a dat afară după eliminarea din Cupă: „Nu mai face parte din lot” + Amenzi pentru toată echipa!
În prelungiri, 3 jucători de la Filiași au picat în același timp, acuzând probleme fizice

Citește mai multe știri din Cupa României:

A plecat de la echipă după Ripensia - Dinamo: „N-a fost la parametrii așteptați”

Primul răspuns pentru Hagi, după tirada din Cupă: „E prea mult!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ge0x
ge0x  •  26 Septembrie 2021, 00:15

Dar cu Tomozei ce ai avut? Sa expediezi un singur om fiindca ai pierdut in cupă.. Mai bine iti dadeai demisia daca ai subestimat fotbalul.

fibra
fibra  •  25 Septembrie 2021, 23:24

Bravo nea Balint ,te-ai autopropus să fii amendat,dar cu jucătorii ce ai avut,că Măria ta i-ai bolmojit in teren.

380912830348081
Gogu Steriade  •  25 Septembrie 2021, 22:28

Nenea Lazlo, stai sa vezi mai târziu când or s-o pună băieții de un puci împotriva matale, ca tot ai umblat unde le este cel mai drag lor, la coroclei, și sa vezi cum în câteva etape îți fac băieții bagajelul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează