FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FARUL - SEPSI 0-1

Primul răspuns pentru Hagi, după tirada din Cupă: „E prea mult!”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, recunoaște că echipa sa a mers mai departe în Cupa României după o gafă de arbitraj
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, recunoaște că echipa sa a mers mai departe în Cupa României după o gafă de arbitraj

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 17:17 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 17:39

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, recunoaște că echipa sa a mers mai departe în Cupa României după o gafă de arbitraj. Covăsnenii au câștigat meciul cu Farul din „16”-imi, 1-0, în urma unui penalty inventat de brigada de arbitraj.

Totuși, Dioszegi trage un semnal de alarmă și susține că echipa condusă de el nu este în niciun caz o privilegiată a arbitrajelor.

Farul - Sepsi 0-1. Laszlo Dioszegi: „Hagi are dreptate, dar greșeala nu e cu rea intenție”

„Tot respectul meu pentru Gică Hagi. A fost cel mai mare fotbalist al României și este și un mare antrenor. Recunosc că are dreptate. Nu a fost deloc 11 metri. Faultul a fost în afara careului. Ăsta este adevărul și v-am mai spus la început că recunosc.

Însă decizia arbitrilor nu a fost deloc cu rea intenție. Oamenii pur și simplu au greșit. Dar să spui despre Sepsi că este o echipă ajutată de arbitri sau că a fost ajutată în acest meci este totuși prea mult. Eu nu știu ce mai poate acuza domnul Gică Hagi în afară de acel penalty care nu a fost. Fault a fost, dar nu a fost în careu”, a spus Dioszegi pentru ProSport.

Eu sunt pentru introducera VAR în România chiar de mâine dacă s-ar putea. Așa vom scăpa de orice suspiciune. La acest meci domnul Hagi poate să se lege doar de acea fază de 11 metri, dar nu de maniera de arbitraj. Cu ce a mai fost avantajată Sepsi în acest meci? Vreau să știți că și noi recent am avut o fază asemănătoare la Craiova. Am jucat cu formația lui Laurențiu Reghecampf și am primit o lovitură de la 11 metri împotriva noastră, cea care nu a fost în careu. Dar noi am avut noroc că a apărat portarul
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Gică Hagi, după eliminarea din Cupa României: „Gata, avem VAR în România”

Gheorghe Hagi, antrenorul Farului Constanța, a avut un discurs extrem de dur la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiat 0-1, în „16-imile” Cupei. „Regele” și-a vărsat furia pe brigada condusă de Radu Petrescu, după penalty-ul inventat de care au beneficiat covăsnenii.

„Meci frumos, așa cum am anticipat. Ambele echipe au încercat, au avut ocazii. Ne-am bătut și la tactică. Din păcate, ei au marcat și noi am ratat. Nu poate să dea un arbitru de tușă penalty! Nu vorbesc de viciere de rezultat, dar nu se poate.

A fost o situație foarte prost interpretată. Văd și în altă parte, au ajuns arbitrii de tușă să decidă. Avem VAR în România: arbitrii de tușă. Astăzi, arbitrul a făcut diferența. Dacă n-a fost așa, îmi cer scuze. În ce fotbal suntem? A fost un metru în afara careului, așa mi-au zis oamenii. Nu vreau să intru în bârfe și comentarii, spun doar realitatea”, a declarat Gică Hagi, la TV Telekom Sport.

Primul răspuns pentru Hagi, după tirada din Cupă: „E prea mult!”
Faza în urma căreia arbitrii au dictat penalty în favoarea lui Sepsi / Captură TV Telekom Sport

E incredibil. Nu văzusem faza, mi-a zis secundul meu că a fost un metru în afară, dar nu văzusem și am zis că, dacă greșesc, îmi cer scuze. Am văzut apoi că Leo Grozavu, prietenul meu, e nemulțumit de arbitraj. Ori se acoperă lucrurile, ori se fac cu intenție. Nu se poate așa ceva!
Gică Hagi, la „Digi Sport Special”

Penalty inventat în Farul - Sepsi 0-1

În minutul 49, la 0-0, „centralul” bucureștean a inventat o lovitură de pedeapsă pentru Sepsi, la un presupus contact între Larie și Luckasssen (VIDEO). Reluările TV din mai multe unghiuri contrazic însă decizia arbitrului.

Fundașul dobrogenilor nici măcar nu-l atinge pe vârful lui Sepsi. Ipotetic, dacă într-adevăr ar fi avut loc un contact între cei doi, acela s-a petrecut în afara careului.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Luckassen caută contactul, însă nu e atins de Larie. Fotbalistul olandez simulează, se aruncă pe jos și îl păcălește pe Radu Petrescu. După câteva clipe de ezitare, acesta dictează penalty în favoarea lui Sepsi, influențat și de tușierul de pe acea parte.

Citește mai multe știri de actualitate:

Mircea Rednic se întâlnește cu Nicolae Badea și Iuliu Mureșan » Pe cine a vrut să aducă la Dinamo

Vinovații pentru intrarea lui Dinamo în insolvență » A fost făcut public raportul: „Managementul defectuos al acestor membri a fost principala cauză”

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, înşelată imediat după nuntă: “Am făcut dragoste la subsol”


Comentarii (7)
muzzi
muzzi  •  24 Septembrie 2021, 06:49
Postat de iulian_ene pe 23 Septembrie 2021, 18:06

Dar să spui despre Sepsi că este o echipă ajutată de arbitri sau că a fost ajutată în acest meci este totuși prea mult. Prima parte, poate, habar n-am, a doua e un nonsens. Cand ti se da penalty care n-a fost, iar din ala rezulta singurul gol al meciului, se cheama ca ai fost avantajat, si nu la ciupeala, decisiv. Chiar fiind eroare neintentionata.

nu inteleg iesirea domnului Dioszegi! Hagi a spus ce a spus impotriva arbitrilor si nu mi s-a parut nici un moment ca ar fi dat de inteles macar ca Sepsi este o favorizata a arbitrajului! a zis ca il deranjeaza ca Grozavu s-a plans de arbitraj intr-un meci pe care l-a castigat dintr-un penalty inexistent! de unde ideea asta ca ar avea ceva cu pepsi?

coco1987
coco1987  •  24 Septembrie 2021, 01:59

Aa, nici nu a fost ajutata in acest meci Sepsi...nu...decat ca a castigat dintr un penalty inexistent. Domnul de la Sepsi spune ca a fost fault dar nu a fost in careu, ca domnii arbitrii au facut asadar o greseala omeneasca. Manipularea grosolana e cea care m-a facut sa las comentariul acesta aici, fiindca, ce sa vezi, domnule de la Sepsi, nu numai ca faultul nu a fost in careu(deci nu trebuia dat penalty) dar nici macar nu a fost fault! De ce? Dintr un motiv simplu, pe care si un copil de 7 ani care abia xdeschis ochii pe fotbal l ar intelege : JUCATORII NICI MACAR NU S-AU ATINS, NU A EXISTAT CONTACT! Deci, despre ce vorbim? Greseala ar fi fost si daca dadea fault in afara careului! E drept, poate insa nu ar fi fost una decisiva. Domnul de la Sepsi se face ca nu intelege ca o greseala decisiva e decisiva indiferent daca in spatele acelei decizii a arbitrului exista intentie sau nu. Asa ca mai usor cu gargara, oricum nimeni din Romania nu va iubeste clubul acesta aparut peste noapte si sustinut in special de oameni care nu se mandresc deloc cu faptul ca locuiesc in aceasta tara dar le convine sa joace in campionatul romanesc...

hashtag_truth
hashtag_truth  •  24 Septembrie 2021, 01:33

Ceea ce NU intelege Dl. Laszlo : jucatorii de fotbal uita ce s-a intamplat acum cateva saptamani. Fotbalistii uita ce s-a intamplat cand au iesit de pe teren. Orice argument despre orice alt meci nu conteaza. Hagi a reactionat atunci. Acum a uitat deja. PENTRU CA EL CHIAR A FOST SI ESTE FOTBALIST. Restul sunt cuvinte inteligente aruncate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează