FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vinovații pentru intrarea lui Dinamo în insolvență » A fost făcut public raportul: „Managementul defectuos al acestor membri a fost principala cauză”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a prezentat concluzia raportului de cauze și împrejurări care a dus la intrarea clubului în insolvență.
Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a prezentat concluzia raportului de cauze și împrejurări care a dus la intrarea clubului în insolvență.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 11:01 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 11:10

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a prezentat concluzia raportului de cauze și împrejurări care a dus la intrarea clubului în insolvență.

  • Ripensia Timișoara - Dinamo, din „șaisprezecimile” Cupei României, se joacă astăzi, de la ora 18:45, liveTEXT AICI! 

Pablo Cortacero și Alex Couto au fost găsiți responsabili pentru un managament defectuos, care a dus, în cele din urmă, la intrarea lui Dinamo în insolvență. Asta a fost concluzia prezentată în raportul de cauze întocmit de noii administratori ai clubului din Ștefan cel Mare. 

Lotus, Cortacero și Couto, responsabili pentru intrarea lui Dinamo în insolvență

,,În fapt, managementul defectuos al membrilor din conducerea Dinamo 1948 SA, respectiv Lotus Perfect Products SRL, Fernandez Pablo Manuel Cortacero și Couto Lago Alejandro, a fost cauza principala a intrării debitoarei în incapacitate de plată, ce a culminat cu deschiderea procedurii insolvenței prin intermediul prin Încheierii de ședința pronunțată la data de 28 iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3 2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secția a VII-a Civilă.

Văzând ieșirile din patrimoniu, în conformitate cu atribuțiile ce îi sunt conferite prin Legea nr. 85/2-14, în vederea analizării incidenței prevederilor art. 117-122 din același act normativ, administratorul judiciar va solicita informații și documente suplimentare debitoarei, urmând să analizeze care sunt ieșirile amintite în cuprinsul raportului au avut menirea să conducă la îmbunătățirea/eficientizarea activității sau care din aceste ieșiri îmbracă formă unor operațiuni frauduloase ale debitorului în dauna drepturilor creditorilor.

În ipoteza în care se va constata că oricare din ieșirile amintite mai sus (dar fără a se limita la acestea) îmbracă forma unor operațiuni frauduloase ale debitorului în dauna drepturilor creditorilor, administratorul judiciar va promova acțiuni pentru anularea acestora și repunerea părților în situația anterioară. 

Reorganizarea reprezintă soluția cea mai benefică pentru recuperarea unui procent cât mai ridicat din totalul creanțelor înscrise în Tabelul de Creditori”, au fost concluziile, conform Dinamo1948

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Poate fi Mircea Rednic salvarea lui Dinamo?

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo a pierdut doi oameni de bază, chiar în ziua premergătoare meciului cu Ripensia » Ce se întâmplă cu Torje și Ivanovski

EXCLUSIV 5 scouteri din La Liga l-au analizat pe noul fotbalist de la Dinamo » Raportul care i-a sabotat transferul: „Nu l-aș lua”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
creeperno115
creeperno115  •  23 Septembrie 2021, 22:45

Muresan o sa ne scoata din groapa

tororosso
tororosso  •  23 Septembrie 2021, 18:11

Oare Pablo Cortacero și Alex Couto au făcut milioanele de euro datorii în ultimi ani ? Încă de 2/3 sezoane Dinamo acumulează pe bandă datorii iar când sa văzut cu groasa *** ilustrul manipulator Negoiță a spălat putina . Începând cu Badea ,Turcu , Borcea , Negoiță dar și închizătorul de pluton Mureșan au dus-o pe Dinamo la „ Groapă ”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  23 Septembrie 2021, 17:11

In mod normal,eu cred ca diferenta intre ce se plateste prin insolventa si 100% din datorii,sa fie achitate de catre cei gasiti vinovati.Adica ,Lotus, Cortacero și Couto, care sun responsabili pentru intrarea lui Dinamo în insolvență. Numai ca......"ca la noi la nimeni".La noi "toate-s cu susul in jos si nimic nu-i la locul lor".

Vezi toate comentariile (33)
Comentează