FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RIPENSIA - DINAMO

Dinamo a pierdut doi oameni de bază, chiar în ziua premergătoare meciului cu Ripensia » Ce se întâmplă cu Torje și Ivanovski

Dinamoviștii Gabriel Torje (31 de ani) și Mirko Ivanovski (31 de ani) s-au accidentat și nu vor fi folosiți astăzi, în meciul cu Ripensia Timișoara, din „șaisprezecimile” Cupei României.
Dinamoviștii Gabriel Torje (31 de ani) și Mirko Ivanovski (31 de ani) s-au accidentat și nu vor fi folosiți astăzi, în meciul cu Ripensia Timișoara, din „șaisprezecimile” Cupei României.

Articol de - Publicat joi, 23 septembrie 2021 10:35 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 10:35

Dinamoviștii Gabriel Torje (31 de ani) și Mirko Ivanovski (31 de ani) s-au accidentat și nu vor fi folosiți astăzi, în meciul cu Ripensia Timișoara, din „șaisprezecimile” Cupei României. 

  • Ripensia Timișoara - Dinamo, din „șaisprezecimile” Cupei României, se joacă astăzi, de la ora 18:45, liveTEXT AICI! 

Dinamo nu va alinia cel mai bun „11” diseară, la Timișoara. Antrenorul Sorin Colceag are mai multe probleme de lot, câțiva dintre jucători resimțind diverse accidentări după ultima rundă, eșecul 1-2 cu FC Botoșani. De fapt, toți cei nou-sosiți în Ștefan cel Mare au un decalaj de pregătire față de restul lotului, de aceea sunt expuși la probleme medicale.

Torje și Ivanovski, indisponibili pentru Ripensia - Dinamo, din Cupa României

Doi dintre oamenii în formă la ultima etapă, Mirko Ivanovski și Gabriel Torje, vor fi menajați pentru confruntarea din Cupa României. Conform surselor GSP.ro, atacantul a suferit o inflamație în zona pulpei, în timp Torje, autorul golului din partida cu Botoșani, a ieșit din antrenament, după ce a resimțit dureri. Colceag dorește să-i aibă apți pentru etapa cu CSU Craiova de luni.

În schimb, Sorescu și Matei pot fi luați în calcul. Deian și-a revenit după accidentare, și-a ispășit și etapa de suspendare, în timp ce Cosmin a depășit durerile de la picior provocate după derby-ul cu FCSB, decarul fiind o soluție pentru diseară.

Miercuri, roș-albii au primit rezultatele testelor pentru coronavirus. Toate au fost negative și au pus capăt speculațiilor iscate după ce Dario Bonetti, fostul antrenor, a fost depistat pozitiv. 

Antrenorul Ripensiei vrea să profite de problemele de la Dinamo 

Este cel mai important meci din perspectiva adversarului. Trebuie să recunoaștem lucrul acesta. Este un meci pe care îl așteptăm cu nerăbdare, pentru care ne-am pregătit și pentru care am tratat Cupa cu maximă seriozitate în tururile anterioare. Sorții au decis să vină Dinamo. Ne bucurăm de acest lucru, ne bucurăm de fotbal. 

Sperăm să facem o figură frumoasă, și, de ce nu, să respectăm ce se spune de generații, că în cupă orice este posibil. Ripensia, de-a lungul istoriei are acest ascendent și are această istorie în spate. În momentul în care activa în eșaloane inferioare, a reușit nu odată, de mai multe ori, să elimine echipe din Liga 1 sau Liga 2. Chiar dacă la momentul respectiv, Ripensia evolua în Liga 5, 4 sau 3 
- Cosmin Petreuscu, antrenor Ripensia Timișoara

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 21 septembrie » Poate fi Mircea Rednic salvarea lui Dinamo?

Citește și alte știri din Cupa României: 

EXCLUSIV Valeriu Iftime, intrigat după eliminarea din Cupa României: „Când am văzut cum a executat... Parcă nu vrei”

Basarab Panduru, impresionat de un fotbalist, după CS Hunedoara - FCSB: „Are execuții de om cu cap!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  23 Septembrie 2021, 22:43

Asta v-a zis-o paznicul de la saftica? Jucatorii importanti trebuie sa fie odihniti pentru meciul cu oltenii

adrianna.
adrianna.  •  23 Septembrie 2021, 17:16

torje e ocupat cu spalatul rezervorului, in asteptarea plinului de benzina moca!

rakitic
rakitic  •  23 Septembrie 2021, 16:43

Astazi vom vedea de ce mimao e mai aproape de liga2. Anul asta nu mai scapa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close