FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI

VIDEO Valeriu Iftime, intrigat după eliminarea din Cupa României: „Când am văzut cum a executat... Parcă nu vrei”

Valeriu Iftime (60 de ani) a fost nemulțumit de modul în care Christopher Braun (30 de ani) și Malcom Edjouma (24 de ani).
Valeriu Iftime (60 de ani) a fost nemulțumit de modul în care Christopher Braun (30 de ani) și Malcom Edjouma (24 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 10:16 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 13:13

FC Botoșani a fost eliminată de FC Argeș în „șaisprezecimile” Cupei României, 0-0 după cele două reprize de prelungiri, 4-2 la loviturile de departajare. Valeriu Iftime (60 de ani) a fost nemulțumit de modul în care Christopher Braun (30 de ani) și Malcom Edjouma (24 de ani) au jucat.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a intervenit la GSP Live și a admis că unul dintre obiectivele din acest sezon era câștigarea Cupei României. A fost dezamăgit de eliminarea suferită la Pitești, dar mai ales de modul în care Christopher Braun și Christopher Edjouma au tratat loviturile de la 11 metri. 

VIDEO Valeriu Iftime, după eliminarea lui FC Botoșani din Cupa României: „Ăsta era visul oricărui moldovean obosit” :)

„Vorbisem cu Marius Croitoru cum atacăm Cupa, să fim atenți. Faptul că nu ne-am calfiicat e deranjant. Că am pierdut la 11 metri e scuzabil. Aseară puteam să închidem meciul în repriza a doua din prelungiri. Poate mai bine ne băteau ei din timpul regulamentar, nu mai oboseam. Dar asta nu va fi o scuză, că suntem obosiți.

Faptul că am pierdut la 11 metri cu două execuții mai mult decât copilărești, făcute de fotbaliști de la care am imense pretenții, asta chiar mă deranjează. Mă intrigă rău. Când văd cum execută Braun... Când dai șutul ăla atât de slab, parcă nu vrei, parcă nu poți. 

În orice caz, am luat bătaie, am ieșit din Cupă, și ne facem iar iluzii anul viitor că batem 4 meciuri și ajungem noi în finala Cupei. Ăsta e visul oricărui moldovean obosit”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, la GSP Live. 

VIDEO Valeriu Iftime: „Nu știm pe cât a fost vândut Moruțan! Vreau să știu câți bani primim” + Ce greșeli a făcut FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Ce alege Enes Sali, copilul-minune din curtea lui Gică Hagi: România, Turcia sau Canada?

Rapid, sancționată după incidentele de la meciul cu Gaz Metan » Ce amendă usturătoare au primit giuleștenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Septembrie 2021, 13:48

E nasol că pt Botoșani CNI nu găsește bani, în rest face stadioane în toate cătunele Olteniei. Mai sunt unii care vor unire cu Basarabia. Mai bine ați vrea unire cu Moldova de dincoace de Prut, e uitată și izolată de parcă n-ar fi a României.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close