FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB 3-5

Basarab Panduru, impresionat de un fotbalist, după CS Hunedoara - FCSB: „Are execuții de om cu cap!”

Basarab Panduru (51 de ani) a fost impresionat de evoluția lui Ianis Stoica (18 ani). +29   FOTO
Basarab Panduru (51 de ani) a fost impresionat de evoluția lui Ianis Stoica (18 ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 08:30 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 08:59

FCSB s-a calificat cu emoții în „optimile” Cupei României. A avut nevoie de prelungiri pentru a trece de CS Hunedoara, 3-3 în timpul regulamentar și 2-0 în cele două reprize suplimentare. Basarab Panduru (51 de ani) a fost impresionat de evoluția lui Ianis Stoica (18 ani). 

Ianis Stoica a marcat două goluri în meciul care a dus-o pe FCSB în „optimile” Cupei. A ajuns la 4 reușite stagionale pentru vicecampioana României, iar Basarab Panduru a remarcat la el o inteligență ieșită din comun.

Ianis Stoica, lăudat de Panduru după CS Hunedoara - FCSB

„Nu prea ai explicaţii. La 3-0 se gândea Edi ce antrenament bun a fost. După, te trezeşti că în 20 de minute iei trei goluri. Nu mă aşteptam la aşa ceva niciodată. Începuse bine FCSB, a dat 1-0, 2-0, 3-0, apoi... Se întâmplă ceva şi se trezeşte lumea la viaţă. Ia uite, 3-3. Nu ai cum, de la 3-0, tu, FCSB, să ajungi la 3-3. Nu e permis aşa ceva, n-ai cum, sub nicio formă. 

E normal sa laude MM jucătorii, îi laudă şi pe Stoica şi pe Muşi, sunt jucători tineri, au nevoie de încurajări. Mi se pare că Stoica poate să dea gol, a dat goluri din puţinele minute jucate. Mă uit la el şi văd că are niste execuţii de om care are cap, ştie ce să facă în anumite situaţii. Deocamdată face lucruri bune. Nu cred că e rău fizicul, după 18 ani nu ştiu dacă mai creşti. Face lucruri bune, asta e interesant. Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport. 

Mă bucur că am putut să îmi ajut echipa cu cele două goluri şi în final sunt bucuros de calificare. În fotbal orice e posibil. Numai în fotbal se poate ca o echipă de Liga 3 să egaleze una de Liga 1 care se bate an de an la titlu. Cred că e un nou început de când a venit Mister şi eu cred că sunt pe drumul cel bun
- Ianis Stoica, după CS Hunedoara

VIDEO Ianis Stoica a fost prezent la conferința de presă după CS Hunedoara - FCSB

Citește și alte știri despre CS Hunedoara - FCSB: 

Edi Iordănescu, discurs furibund după chinul de la Hunedoara: „Vor plăti financiar! Eu nu accept așa ceva, e impardonabil!”

„Să ne punem un semn de întrebare pentru ce s-a întâmplat” » Constantin Budescu, îngândurat după emoțiile trăite la Hunedoara

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  23 Septembrie 2021, 13:15

In 105 minute in Liga 1 are 2 goluri si alte ocazii, știe sa apăra la finalizare ca atacant. Las la o parte Cupa României desi se vede si acolo ca are execuții. Si la naționala Under 21 am văzut 2 goluri de atacant la el

ion_aluat
ion_aluat  •  23 Septembrie 2021, 09:35

Foarte bun jucător Ianis Stoica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează