FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB 3-5

Edi Iordănescu, discurs furibund după chinul de la Hunedoara: „Vor plăti financiar! Eu nu accept așa ceva, e impardonabil!”

Edi Iordănescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +29   FOTO
Edi Iordănescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 00:13 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 00:25

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, a izbucnit la adresa jucătorilor săi, după chinul roș-albaștrilor de la Hunedoara (5-3 după prelungiri). Discursul tehnicianului a fost unul extrem de dur, Iordănescu jr. dezvăluind că jucătorii săi vor suporta financiar pentru modul în care au tratat ultima parte a meciului. 

FCSB a avut nevoie de prelungiri pentru a o elimina pe CS Hunedoara. Roș-albaștrii s-au impus cu 5-3 la Hunedoara, nu înainte de a primi trei goluri în decurs de 25 de minute de la o formație de Liga 3. Atitudinea elevilor săi l-a scos din minți pe Edi Iordănescu. La finalul partidei, antrenorul i-a amenințat pe elevii săi cu măsuri drastice, inclusiv de ordin financiar!

„E o calificare și rămâne o calificare, dar lucrurile nu s-au desfășurat cum mi-aș fi dorit. Până în minutul 60, am demonstrat că suntem competitivi și că facem ce trebuie, că suntem maturi. După minutul 60, am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care n-am mai văzut-o, pe care nu pot s-o accept. E impardonabil! 

Corvinul e o echipă bună, dar asta nu înseamnă nimic. Vor plăti cu toții. Eu nu am accept așa ceva, eu nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă din Liga 3, trebuie să ai maturitatea să securizezi rezultatul. Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar! Jucătorii vor suporta consecințele. Eu le țin spatele, iar ei trebuie să demonstreze anumite lucruri. Cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper că aceste lucruri să nu se mai întâmple”.

Edi Iordănescu: „Sunt prea supărat ca să mai fac aprecieri pozitive”

„Au fost multe părți bune până în minutul 60. Sunt momente bune pentru jucătorii tineri, dar sunt prea supărat ca să mai fac aprecieri pozitive. Pentru mine, e foarte greu să explic. Probabil că am o echipă nocturnă, jucătorii nu pot să doarmă devreme și au zis să prelungească agonia. Va fi o provocare să recuperăm din jucătorii cu probleme”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport. 

Constantin Budescu: „Să ne punem un semn de întrebare pentru cele trei goluri primite”

Folosit titular la Hunedoara, Constantin Budescu a recunoscut la finalul partidei momentele de slăbiciune arătate de FCSB în meciul din „16-imile” Cupei.

Nu voiam să ajungem aici, dar e bine că s-a terminat cum trebuie pentru noi. Am primit un gol, dar ne-am relaxat. Pentru noi, importantă e calificarea. Am luat un gol, apoi ne-am precipitat și au reușit să ne egaleze. Păcat. Eram pe un drum bun, dar am primit 3 goluri și totul s-a schimbat. Trebuie să ne punem un semn de întrebare pentru cele trei goluri primite. Le-am primit mult prea ușor, nu trebuia să trecem prin așa ceva - Constantin Budescu, FCSB

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CS Hunedoara - FCSB

CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
+25 FOTO

VIDEO // CS HUNEDOARA - FCSB. Ardelenii au făcut show în tribune!

Vezi și: 

GALERIE FOTO CS Hunedoara - FCSB 3-5. Thriller! Edi Iordănescu, aproape de un dezastru cu „Gașca Nebună” din Hunedoara

„Să ne punem un semn de întrebare pentru ce s-a întâmplat” » Constantin Budescu, îngândurat după emoțiile trăite la Hunedoara

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (50)
caminero
caminero  •  23 Septembrie 2021, 13:41

Ăăă ... da' nu-i așa că o să plătești și tu, măi ***, da? Aaa ... antrenorul se exceptează de la regulă ... mda. mă gîndeam io că așa o să fie ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  23 Septembrie 2021, 12:52

Cristea,Oaida si Ov.Popescu ar tb exclusi din lot !!

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  23 Septembrie 2021, 12:14
Postat de valentindragobete pe 23 Septembrie 2021, 11:12

1/ Ce crezi tu ca-i lege a fost doar o hotărâre dubioasa a unei judecătoare, *** si 2/ Eu cred ca FC STEAUA BUCURESTI care a fost cu adevărat o stea a fotbalului românesc si pe care am iubit-o, fotbalistic vorbind, s-a stins odată cu dispariția condițiilor socio-economice care i-au permis existența, funcționarea si performanța si 3/ Eu, pe persoana fizica cum zicea almanahe, in condițiile dispariției echipei FC STEAUA BUCURESTI pot sa numesc Steaua orice echipa pe care o considera muschii mei si 4/ Nu voi folosi niciodata apelativul Steaua pentru CSA cazarma lu' moș Teaca susținută, cică, de cei 300-400 de " ***, care nu-i decat o echipa de amatori a unei UM, dovada ce-a mai clară fiind ca in afara acestor *** nu participa nimeni dar nimeni la meciurile acestei făcături si 5/ Folosesc in mod intenționat apelativul Steaua pentru echipa lui becali ca sa vă tachinez, de fapt corect este sa vă ofticați ! Și reușesc ...

Problema e ca tu esti postacul unui infractor condaramnat care incearca sa ocoleasca deciziile justitiei prin propaganda care sa nu-i poata fi atribuita direct. Aici nu e vorba de "decizia dubioasa a unei judecatoare" e vorba de doua chestii simple: 1. MApN nu a INSTRAINAT (adica vandut/donat etc) niciodata NUME/CULORI/PALMARES/TROFEE doar a imprumutat pe 20 de ani marca in momentul in care a facut ONG-ul AFC Steaua impreuna cu Paunescu si 2. In 2003 becali nu putea muta pe firma fcsb ceva ce AFC nu DETINEA ci doar FOLOSEA CU TITLU DE IMPRUMUT. Astea sunt doua chestii atat de clare incat si daca becali avea banii lui Bill Gates si angaja avocatul ala care l-a scapat pe O.J. Simpson tot nu putea decat sa piarda procesele.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează