FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FARUL - SEPSI

Inexplicabil! Farul, dezavantajată clar în meciul cu Sepsi: penalty inventat pentru covăsneni!

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 19:36 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 20:33

Arbitrul Radu Petrescu a luat o decizie controversată în partida Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1, contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României.

În minutul 49, la 0-0, „centralul” bucureștean a inventat o lovitură de pedeapsă pentru Sepsi, la un presupus contact între Larie și Luckasssen (VIDEO). Reluările TV din mai multe unghiuri contrazic însă decizia arbitrului. Fundașul dobrogenilor nici măcar nu-l atinge pe vârful lui Sepsi. Ipotetic, dacă într-adevăr ar fi avut loc un contact între cei doi, acela s-a petrecut în afara careului.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Luckassen caută contactul, însă nu e atins de Larie. Fotbalistul olandez simulează, se aruncă pe jos și îl păcălește pe Radu Petrescu. După câteva clipe de ezitare, acesta dictează penalty în favoarea lui Sepsi, influențat și de tușierul de pe acea parte. 

Gică Hagi, discurs dur după eliminarea din Cupă: „Gata, avem VAR în România: arbitrii de tușă!” + și-a luat la rost un jucător: „O să-l vedeți mai rar!”
FARUL - SEPSI 0-1
Gică Hagi, discurs dur după eliminarea din Cupă: „Gata, avem VAR în România: arbitrii de tușă!” + și-a luat la rost un jucător: „O să-l vedeți mai rar!”
Inexplicabil! Farul, dezavantajată clar în meciul cu Sepsi: penalty inventat pentru covăsneni!
Captură TV Telekom Sport

Mitrea a transformat penalty-ul fără probleme, marcând golul ce a facilitat calificarea covăsnenilor în optimi.

Farul - Sepsi, echipe de start

Farul: Brănescu- Dobrosavlevici, Ghiță, Larie, Mladen – Boboc, Pires, Ciobanu – Bodișteanu, Petre, Chițu 
Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi: Niczuly – Ispas, Mitrea, Ninaj, Dimitrov – Karoly, Aganovic, Păun – Chunchukov, Luckassen, Eder Gonzalez
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi - teren principal (Ovidiu - Constanţa) 
A: Petrescu Radu (Bucureşti - Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti), A2: Vornicu Adrian (Iaşi - Iaşi)

Citește și alte știri din Cupa României:

Start de coșmar pentru Ionuț Chirilă la Clinceni: ilfovenii, eliminați în prelungiri de o echipă din Liga 2!

Croitoru eliminat de Croitoru » Cronica meciului FC Argeș - FC Botoșani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  24 Septembrie 2021, 01:30

Ceea ce NU intelege Dl. Laszlo : jucatorii de fotbal uita ce s-a intamplat acum cateva saptamani. Fotbalistii uita cand au iesit de pe teren. Orice argument despre orice alt meci nu conteaza. Hagi a reactionat atunci. Acum a uitat deja. PENTRU CA EL CHIAR A FOST SI ESTE FOTBALIST. Restul sunt cuvinte inteligente aruncate.

george.br
george.br  •  22 Septembrie 2021, 21:50

E amuzanta pozitionarea diametral opusa a GSP vis a vis de cele doua penalty-uri date de catre tusieri in ultimele zile. Daca la Craiova, tusierul a intervenit salvator, evitand o "viciere de rezultat"(!), la Constanta a comis-o, provocandu-l pe central sa greseasca. La Craiova, penalty-ul a fost "indubitabil", lucru certificat cu tarie de insusi "marele" Craciunescu, iar la Constanta a fost vorba de o simulare grosolana! Halal profesionalism! Bravo, GSP, cinste voua!!

176901212832165
Dan Petnaise  •  22 Septembrie 2021, 21:48

Nu e corect. Dar dacă Regele și-ar mai tăia din pene ar fi bine.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează