FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Baza „Ilie Balaci”, luată „în stăpânire” de copii » Cârțu le-a spus povești din perioada „Craiovei Maxima”

Baza Universității Craiova, vizitată de copii de 1 iunie
Baza Universității Craiova, vizitată de copii de 1 iunie

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 14:29 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 15:19

Suporterii cei mici ai Universității Craiova, majoritatea însoțiți de părinți, au fost astăzi, de ziua lor, oaspeții clubului la baza de pregătire „Ilie Balaci”. Acolo s-au întâlnit cu mai multe legende ale „Craiovei Maxima”, printre care și președintele Sorin Cârțu, și li s-au organizat diverse activități, printre care și o plimbare cu autocarul echipei mari. 

Ziua Copilului a fost sărbătorită de CS Universitatea Craiova într-un mod special. Azi, de la 10:30, micuții suporteri ai oltenilor au fost oaspeții clubului la baza de pregătire „Ilie Balaci”, unde amfitrionii le-au organizat o serie de activități. 

Filip vrea să plece gratis de la Dinamo, Zăvăleanu nici nu vrea să audă! » Steliano a venit cu o propunere
DINAMO
Filip vrea să plece gratis de la Dinamo, Zăvăleanu nici nu vrea să audă! » Steliano a venit cu o propunere

Cantonamentul Universității Craiova, vizitat de copii

+11 FOTO

Copiii au vizitat cantonamentul, au făcut o plimbare cu autocarul echipei, s-au conversat cu legendele clubului prezente la eveniment și cu medaliații din acest sezon al Ligii Elitelor. La teren li s-au amenajat zone de face-painting, li s-au organizat diverse jocuri, o plimbare cu autocarul echipei mari, dar și un meci de fotbal, cu reprize a câte 10 minute. 

De asemenea, președintele clubului, Sorin Cârțu, fostul mare jucător al „Craiovei Maxima", le-a povestit micuților episoade din istoria clubului și despre cum înșira adversarii pe terenul de joc. Sărbătoriții au putut adopta și căței, aduși de la Adăpostul Canin Craiova. 

La acțiune au participat circa 1500 de persoane, adulți și copii, iar printre legendele care i-au întâmpinat, alături de Cârțu, s-au numărat Nicolae Ungureanu, Aurel Beldeanu, Costică Donose și Johny Împușcătoiu.

Citește și alte știri din Liga 1:

Fotbalist cu 27 de meciuri la Farul în sezonul abia încheiat, pus pe liber de Hagi

Mutu a dat lista de transferuri: „Rapid își permite acum să cumpere pe bani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
terranovaaa
terranovaaa  •  01 Iunie 2022, 15:30

Frumos asa se atrag din nou copiii catre sport.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează