FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutu a dat lista de transferuri: „Rapid își permite acum să cumpere pe bani”

Adrian Mutu// FOTO: Imago
Adrian Mutu// FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 11:33 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 12:23

Adrian Mutu (43 de ani) are obiective importante pe banca Rapidului în noul sezon: Cupa și calificarea în play-off. Antrenorul așteaptă investiții consistente de la patronii Victor Angelescu și Dan Șucu.

„Briliantul” spune că șefii clubului au primit de la el lista cu jucătorii pe care îi dorește și a explicat de ce are nevoie de un lot numeros pentru a-și îndeplini obiectivele.

„Ești într-o zonă periculoasă la Rapid” » Adrian Mutu povestește cum a decurs prima discuție cu noul acționar Dan Șucu
RAPID
„Ești într-o zonă periculoasă la Rapid” » Adrian Mutu povestește cum a decurs prima discuție cu noul acționar Dan Șucu

Adrian Mutu a dat lista de transferuri la Rapid

„Noi avem un obiectiv, intrarea în play-off și câștigarea Cupei. Clubul are o listă de la mine. Pe listă sunt și jucători din România. Rapid își permite să facă transferuri pe bani. Sunt tratative, eu aștept.

Dacă nu ai un lot lărgit, ajungi ca pe final să ai jucători obosiți. Au și ai mei o vârstă. Dacă nu ai posibilitatea de a schimba jucătorii cu alții de același nivel, atunci trebuie să improvizezi. Și ajungi să pierzi în minutul 90+5 sau 90+6. 

Când nu ai bancă, nu reușești. E important să ai o echipă cu jucătorii de valori egale. Și ăsta e un motiv pentru succesul lui Dan Petrescu. Are 3 echipe la CFR”, a spus Adrian Mutu la ProArena.

Vom avea anul acesta un buget de 7 milioane de euro. Nico trebuie să aibă un traseu clar pentru acest an, pentru anul viitor și pentru peste doi ani. Anul acesta va avea 7, anul viitor va avea 10 și peste 2 ani va avea 14. Până la 24 mai e puțin
 – Dan Șucu, la prezentarea la Rapidului

143 de milioaneeste averea estimată a lui Dan Șucu, care este cunoscut ca proprietarul Mobexpert

Ce transferuri vrea să facă Rapid

Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor, primele două nume pe lista Rapidului sunt mijlocașul defensiv Marco Dulca (23 de ani) și fundașul central Paul Iacob (25), ambii de la Chindia. Pe lista lui Mutu ar fi intrat de ultimă oră și  David Miculescu, extrema de 21 de ani de la UTA, care s-a aflat și în atenția celor de la FCSB.

  • Paul Iacob, căpitanul Chindiei, a jucat 40 de meciuri în acest sezon, 37 dintre acestea în Liga 1. Este evaluat la un milion de euro pe Transfermarkt, iar contractul îi va expira la finalul acestui sezon.
  • Marco Dulca, fost internațional U21, a jucat 35 de meciuri în acest sezon, în care a înscris două goluri și a pasat decisiv de două ori. Are contract cu Chindia până în 2023 și este evaluat la 800.000 euro.
  • David Miculescu, cotat la 1.000.000 de euro, a bifat 36 de partide în acest sezon, reușind 8 goluri. Mai are contract cu UTA până în 2024.

VIDEO Dan Șucu, clar de la început: „Nu vrem să avem nicio legătură cu statul”

Citește și: 

Becali i-a făcut portretul lui Dan Șucu, în direct la TV: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!”

Rapid organizează evenimente speciale pentru „micii giuleșteni” pe 1 iunie: de la turnee de FIFA și Fortnite la meci de oină!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
opinez
opinez  •  01 Iunie 2022, 15:49
Postat de Ciprian_Birtea pe 01 Iunie 2022, 15:28

Dacă îți place o bere, dar fabrica falimentează și apoi se înființează alta, oare berea va mai avea același gust, aceeași aromă?

Nu ai de unde sa stii. Dar amintirile si istoria probabil te vor face sa o incerci. Daca e buna continui. Daca nu probabil ca nu. Dar acelasi lucru se poate intampla si daca nu falimentezi. Daca patronul schimba reteta nu mai bei/vii la meci etapa de etapa. Asta era ideea mea ca o echipa inseamna mai mult istoria, fanii si mai putin forma de organizare, actele samd.

balderis
balderis  •  01 Iunie 2022, 15:46
Postat de emil1986 pe 01 Iunie 2022, 13:03

Nici tu nu crezi de scrii. Chiar daca stadionul e mai mic decat cel al echipei originale, mai mult de 8, maxim 9 mii de suporteri nu va fi media clonei in campionatul urmator.

Milică , ai apărut , *** , să pocnești ca un bici !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  01 Iunie 2022, 15:44
Postat de balderis pe 01 Iunie 2022, 15:32

La tine *** , e de la *** ! O ai în cap și e cam stricată !!! Ție chiar nu-ți pute !?

Băieți , cuvîntul *** , este interzis pe gsp !!! Ați mai auzit așa ceva !!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează