FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

EXCLUSIV Primele două transferuri pregătite de Rapid în „era” Șucu: „Mai sunt 6 jucători pe listă”

Marco Dulca, în albastru // foto: GSP
Marco Dulca, în albastru // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 19:34 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 21:13

Rapid a alcătuit lista de jucători cu care dorește să întărească lotul pentru sezonul viitor. Cu Dan Șucu cooptat în acționariat, giuleștenii vor să aducă 8 fotbaliști. Printre aceștia se numără Marco Dulca și Paul Iacob, de la Chindia. 

Rapid, cu omul de afaceri Dan Șucu prezentat astăzi ca nou acționar, vrea să reintre în elita fotbalului românesc. Sezonul următor, echipa din Giulești va beneficia de un buget de 7 milioane de euro, o parte dintre bani fiind rezervați pentru întărirea lotului.

Conducerea lui Rapid a întocmit o listă cu 8 jucători pe care-i dorește. Jurnalistul GSP Remus Răureanu a dezvăluit în ediția de astăzi a proiectului „Dezbaterea zilei” două dintre numele aflate în vizorul clubului din Grant: mijlocașul defensiv Marco Dulca (23 de ani) și fundașul central Paul Iacob (25).

Primele imagini 3D: așa va arăta noua bază de 5 milioane de euro a Rapidului
RAPID
Primele imagini 3D: așa va arăta noua bază de 5 milioane de euro a Rapidului

Rapid îi vrea pe Marco Dulca și Paul Iacob, de la Chindia

„Am informații că oamenii care conduc clubul au gândit deja lotul. Au o listă cu 8 jucători pe care îi vor. Ar putea veni Dulca și Iacob de la Chindia.

Dulca a fost internațional de tineret, iar Iacob a fost în cărți și pentru naționala mare, a fost în vederea lui Edi.

Sigur, nu sună ca nume spectaculoase, dar pentru piața din România sunt jucători buni. Până la urmă, nici Burcă, atunci când a fost luat de CFR, nu era vreun Nesta. Dar a crescut”, a precizat Răureanu.

  • Paul Iacob, căpitanul Chindiei, a jucat 40 de meciuri în acest sezon, 37 dintre acestea în Liga 1. Este evaluat la un milion de euro pe Transfermarkt, iar contractul îi va expira la finalul acestui sezon. 
  • Marco Dulca, fost internațional U21, a jucat 35 de meciuri în acest sezon, în care a înscris două goluri și a pasat decisiv de două ori. Are contract cu Chindia până în 2023 și este evaluat la 800.000 euro.
Primele două transferuri pregătite de Rapid în „era” Șucu: „Mai sunt 6 jucători pe listă”
Paul Iacob, în stânga // foto: Imago Images

Mai multe știri din Liga 1: 

Urmele de pe spatele lui Petrila la Buzău: „Dopaj fiziologic” » Mijlocașul campioanei, precum Benzema și Phelps!

LPF a anunțat echipele care au primit licența pentru sezonul 2022 - 2023 al Ligii 1

Playtech: Pozele care Maria Constantin ar vrea să DISPARĂ de pe internet! Se întâmplă în urmă cu doar câţiva ani... Puţini îşi mai amintesc


Comentarii (7)
007claudiu
007claudiu  •  26 Mai 2022, 17:28
Postat de alexalex pe 26 Mai 2022, 08:40

Dacă iacob si dulca sunt jucători prin care să aduci calitate echipei.. iar evaluarile aste de pe transfermarkt sunt chiar amuzante in cazul jucatorilor din romania, 1 mil iacob, 800000 dulca, păi tot clubul chindia nu valorează banii astia

Sunt sigur ca ii va lua CFR-ul, Varga i-o va coace lui Șucu cand il va prinde.

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Mai 2022, 11:34
Postat de mariluc pe 26 Mai 2022, 07:17

Doi jucatori foarte slabi de la o echipă care tremură sa nu retrogradeze ,poate să găsească jucatori mult mai buni .Cu asemenea ciurucuri nu poate emite pretenții pentru play off.

Nu se știe. Asta se va vedea pe parcurs.

alexalex
alexalex  •  26 Mai 2022, 08:40

Dacă iacob si dulca sunt jucători prin care să aduci calitate echipei.. iar evaluarile aste de pe transfermarkt sunt chiar amuzante in cazul jucatorilor din romania, 1 mil iacob, 800000 dulca, păi tot clubul chindia nu valorează banii astia

Vezi toate comentariile (7)
Comentează