FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO + VIDEO Primele imagini 3D: așa va arăta noua bază de 5 milioane de euro a Rapidului

Proiectarea bazei „Mobexpert” // foto: captură video Rapid +19   FOTO
Proiectarea bazei „Mobexpert” // foto: captură video Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 18:28 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 19:04

Odată cu preluarea a 50% dintre acțiunile clubului de către omul de afaceri Dan Șucu, Rapid a prezentat planurile pentru două baze noi: una pentru „promovarea sportului de masă”, cealaltă pentru pregătirea formației de seniori și celor mai mari echipe de juniori ale clubului.

Odată cu cooptarea lui Dan Șucu în acționariat, Rapid are planuri mari. Nu doar la nivel de primă echipă, cât și pentru dezvoltarea unei Școli de Fotbal.

Clubul a pus la cale planurile pentru construirea a două baze sportive ultramoderne. Acestea vor servi atât echipei de seniori, cât și a celor de juniori.

Rapid a prezentat pe site-ul oficial facilitățile de care vor dispune acestea, atât sub formă de text, cât și în format video.

Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”
DEZBATEREA ZILEI
Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”

Baza „Mobexpert”, fosta „Coresi”

În clipul publicat de clubul giuleștean pentru baza „Mobexpert”, fosta „Coresi”, apar terenuri de fotbal, o sală de forță, o cafenea și vestiare.

Baza, prezentată drept una „pentru promovarea sportului de masă”, va costa în total 4 milioane de euro, iar „clădirea de vestiare și copertina pentru copiii mici vor fi gata în aproximativ 18 luni”, anunță clubul alb-vișiniu.

+15 FOTO

Ce va cuprinde?

  • 5 terenuri de fotbal distincte, pentru 10+1, pentru 8+1, pentru 6+1. Două terenuri acoperite pentru copiii până în 10 ani
  • Cabinet medical de urgență pentru situații neprevăzute, dar și cabinete pentru medicina sportivă
  • Cabinete de kinetoterapie pentru recuperare.
  • Sală de forța și de aerobic
  • Cafenea
  • Vestiare

Renovarea terenurilor dorim să o facem în cursul verii, 15 iunie – 15 august 2022, pentru a ne putea primi copiii în noul sezon în condiții ireproșabile.

Participarea copiilor va fi cu taxă lunară rezonabilă, între 240-400 lei/lună, în funcție de vârsta și de numărul de antrenamente/săptămână.

- comunicat fcrapid.ro

A doua bază sportivă, fosta „Constructorul”

A doua bază, care nu are încă un sponsor care să-i dea numele, va costa chiar mai mult, 5,5 milioane de euro. „Renovarea terenurilor dorim să o terminăm în cursul verii. Clădirile și copertinele însă, vor fi gata în aproximativ 18 luni”, anunță Rapid.

Această bază va servi drept „casă” pentru echipa de senori și echipele de juniori mari de elită. Spre deosebire de baza „Mobexpert”, operată de SFR (Școala de Fotbal Rapid), a doua bază va fi administrată direct de clubul giuleștean.

  • „Terenul de lângă lac va fi de iarba naturală ranforsat hibrid, de aceeași calitate cu cea de pe stadionul Giulești, iar terenul din spate, al juniorilor, va fi artificial, acoperit cu granule naturale din plută.
  • Clădirea va conține, pe lângă vestiare, sală de forță, sală de conferințe, birouri, sală de mese și relaxare, sală de refacere după efort, cabinet medical, etc. Tot ce este nevoie din punct de vedere investițional.
  • Vom avea inclusiv un mic cămin pentru copiii din provincie, care vor veni să joace la grupele noastre de elită.
  • Va exista, de asemenea, un mic parc și un club pe malul lacului, pentru jucători și familiile acestora”.

Tot ce facem aici și la cealaltă bază e făcut din postura unui părinte. Nu e o investiție. Vor fi vestiare, sală de forță, sală de relaxare, un mic hotel. Vor fi condiții grozave. Vom avea și un mic parc, un mic club. E ceva ce nu prea găsim în București.

- Dan Șucu, acționar Rapid

+15 FOTO

Mai multe știri despre Rapid: 

Neluțu Varga i-a dat replica lui Șucu: „Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt”

Prima reacție a lui George Copos, după ce Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vă asigur!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Mai 2022, 14:11
Postat de crangasi_visiniu pe 25 Mai 2022, 19:13

Si, sudistii? Tot la cazarma, tot la cazarma? Tot cu oprita si pacionel? :)))))))

Mai usor cu pianul pe scari ca in curand s-ar putea ca nen'tu Jiji sa pasca mioarele la voi pe stadion. Nah, daca la noi nu poate...

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Mai 2022, 07:55

Mult repect , sănătate și succes în tot ceea ce întreprindeți Dle. Șucu!

tavinu
tavinu  •  25 Mai 2022, 21:57

la proiecte suntem campioni mondiali...e plin internetul de oferte imobiliare facute tot asa 3d...dar cam atat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează